Home office çalışıyor musunuz ya da imkanınız olsa çalışır mıydınız? Bir zaman sonra sıkılmıyor musunuz?
Bence süper
tercih etmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Home office çalışıyor musunuz ya da imkanınız olsa çalışır mıydınız? Bir zaman sonra sıkılmıyor musunuz?
Merhaba, bence insanı bir süre sonra körelten ve oldukça can sıkıcı bir şey yani ne bileyim hayatta biraz koşturmak lazım, biraz sosyalleşmek gerekiyor diye düşünüyorum. Sürekli bilgisayar başında oturmak hiç keyifli bir şey değil. Maaşı kaç olursa olsun, zorda kalmadıkça çalışmak istemem yani büyük konuşmayım ama bu şekilde düşünüyorum. Başarılar diliyorum. Her şeyin gön lünüzce olması dileğiyle...
Home ofis çalışıyorum 3 yıldır, İstanbul gibi yerde bulunmaz bir nimet. Trafik derdi yok, uykunu güzelce alıyorsun, akşam 6'da hop sokaktasın arkadaşlarınla buluşabiliyorsun, sabah 9'a doğru uyandığın için gece 12'de yatayım diye kasmıyorsun kendini.
Tek sorun insan yüzü görememek, evde tek çalışınca insan biraz sıkılıyor. Onun içinde biraz sosyalleşmek lazım, arkadaşlarla buluşmaya çalışıyorum ara ara.
çok haklısın
Aslında en güzeli hibrit çalışma. Bazı şirketler haftanın 1-2 günü ofiste çalışıyorlar. Ulaşımı zor değilse böyle bi yerde çalışmayı tercih ederim aslında ama şu anki şirketim uzaktan çalışıyor. Ofis ortamını çok özlüyorum bazen, kahve sigara araları, insanlarla sohbet muhabbet etmek... çok güzel şeyler.
o kısmını ben de özlüyorum açıkcası ama şu an böylesi benim için daha iyi
Henüz çalışmıyorum ama kendi mesleğimi yapacaksam evden yapılmasını gram önermem. Ha video açıp ders dinle ha uzem dersi yap. Aynı şey bence. Olan öğrenci arkadaşlara olur ki haklarına girmeyi de istemem. Bence öğretmenlik mesleği yüz yüze olur. Uzem ne arkadaş? Hâlâ özel sektörde yapanlar mevcut. İyi alıştılar pandemi dönemi.
aslında benim de isteyebileceğim bişi olurdu bu. ama ben düzen çerçevesinde olması gereken eylemlere ayak uydurmakta zaten güçlük çekiyorum. eğer o şekilde bi çalışma düzenine geçersem muhtemelen bi çok şeyi aksatırım.
Cevap
27Cevap
Bence iyidir
Yok yaa eskiden hoş geliyordu ama şimdi biraz daha düşündüm hatta yaşadım yani bir depremzedeyim ve şu an çalıştığım yerde kalıyoruz tüm çalışanlar hiç de iyi olmuyor bence tabi
Bana göre değil ekmek bitti su bitti kıyma alalım ne pişirelim neye bakıyorsun yok yok ben atlattım o günleri almıyım :)
Keşke öyle bir imkanım olsa ya. Evden çıkasım gelmiyor bu pandemi bize kötü bir alışkanlık yaptı galiba.
Çok rahat. Dışarı çıkmak zorunda değilsen ya da telefonla yapıyorsan işini dışarı çıkıp gezebilirsin de
Home oficce çalışmıyorum ama çalışmak istemezdim şahsen. Belli bir zamana kadar eglenceli gelsede bir zaman sonra sıkar
Pandemi başladığı gün itibari ile evden çalışmaya başladım, sonrasında ofisin yolunu unuttum, hala evden çalışıyorum, süper mutluyum :)
Tam istediğim bir iş ama meslek yok bu iş konusunda
mesleğini değiştirebilirsin
Bana göre değil, benim ruhum dışarda gezerek çalışmaktan yana. ofis veya home office bana göre değil.
En güzeli hem kıyafet sorunu yok hemde ev rahatlığı
Güzel ama sıkıcı iş ortamı da insana bir farklilik oluyor
Evden çalışıyorum, işe gidesim gelmiyor djdk şey yani yataktan çıkıp bilgisayar başına geçesim
Evde bana afakanlar basıyor bir de 7/24 annem tepemde olacak yok istemem.
Özellikle offis tarzı çalışma sistemine uygun
Çooooook iyi hemde çoook. Herşeyi planlanabiliyor.
Biz de anca yatmak için kullanırız 😅
Bizim iş ofisten evden olmuyor
her ile uygun değil tabi maalesef
Arkadaşım çalışıyordu kafayı yemişti en son işi bıraktı.
duruma göre tercih edilebilir.. kısmen h. o' e dönen işletme çok yurtdışında.
Bir dönem çalıştığım oldu. Rahatlık bakımından çok rahat, trafik sorunu yok, zaman bakımından kazanıyorsun, ama insanı tembelleşdire biliyor. Ben mesela evden çıkmaya üşenir olmuştum.
home office çalışmak isterdim ama olmadı mağazada satış danışmanı olarak çalışıyorum
Harika bence. Bir daha işe git gel yapacağımı sanmam :)
home office bir noktaya kadar rahat ama sonra aşırı sıkıyor
Bir zamandan sonra sıkar sürekli evde bulunmak.. iş ortamı ve arkadaş ortamı şart..
İstanbul trafiğinden kaçmak konusunda harika
bak bu çok doğru
Hem de ne :)
Rahat ama verimli değil
verim konusuna katılmıyorum çünkü ofiste de insan lafa dalıp verimsiz olabiliyor.
Evde de yaparım deyip erteleme çok oluyor
home office de zaten evdesin ki?
Edeyim zaten deyip erteleme çok olur
hmm 🤔 haklı olabilirsin. Her karaktere uygun değil demek ki. Ben evden başka yer görmediğim için çok bunalıyorum
O da ayrı bir sıkıntı. Evde sürekli olmak bunaltır
Trafik çilesinden kurtuluyorum daha ne olsun 🥳
Bence süper efso 🧸🤩
10 numara bir calisma stili.
Harikaaa🥳
Değişiyor ev ortamına göre
#Mirliva
Home office Rahat. Gorseldeki gibi 🥳
Ama arada bir isede gidelim
Evden para kazanmak gibisi var mı be jdjdk
Bana göre değil
Çok güzel olmalı
ne üzerine
el emeği, veya fiziksel bir eylem gerektirmeyen, bilgisayar başında olan tüm işleri home office yapabilirsin
benim zaten işim pc de sıkılmıyorum
Ay yok sıkılırım ben
Guzel avantaji cok
Bundan rahatı var mı
Bir süre sonra sıkar
Bence süper
Süper
Çok güzel
Bence super
güzel
Rahat olur.
Iyidir