Eğitim & Kariyer Senin alanın sayısal mı, sözel mi yoksa diğerleri mi? duygu7227 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hangi alan senin için? Sayısal Sözel Eşit Ağırlık Dil +Diğerleri, yorumda belirttim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Senin alanın sayısal mı, sözel mi yoksa diğerleri mi? Cevapla Sayısal Soruları Sözel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Sözel daha çok. 0 0 Yorumla
Orien69 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl Hepsini gördüm zamanında eski mesleğinden dolayı#Mirliva 0 0 Yorumla
üşengecimbenyaa Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl sayısal çıkışlıyım ama uzaktan yakından alakam yok sözelciyim 0 0 Yorumla
RealistPasa Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Sayısal daha kolay geliyor sözele nazaran biraz daha görsel 0 0 Yorumla
Kurgicuyaazar Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 65% +1 yıl Sözelciydim en sevdiğim ders felsefe gurubuydu matematikten hep nefret ettim. 0 0 Yorumla
kleopatra_is_here Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl İlk seçeneklerde de iyiyim ama sahne sanatlarını daha çok seviyorum. 0 0 Yorumla
hellomyalien Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl İşletme mezunuyum, dile de büyük bir yatkınlığım var. İngilizce biliyorum, bu aralar Almanca dersleri alıyorum. 0 0 Yorumla
Pnrakgl Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl iki okuduğum bölümde esit ağırlıktan girdim 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 558 cevap paylaştı. Sayısalcı oldum ama dile daha yatkınım 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben sayısalcıyım 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sayısal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Sözel daha çok.
Hepsini gördüm zamanında eski mesleğinden dolayı
#Mirliva
sayısal çıkışlıyım ama uzaktan yakından alakam yok sözelciyim
Sayısal daha kolay geliyor sözele nazaran biraz daha görsel
Sözelciydim en sevdiğim ders felsefe gurubuydu matematikten hep nefret ettim.
İlk seçeneklerde de iyiyim ama sahne sanatlarını daha çok seviyorum.
bi karışık söyle yanına bide çoban salata ohh miss 😂
İşletme mezunuyum, dile de büyük bir yatkınlığım var. İngilizce biliyorum, bu aralar Almanca dersleri alıyorum.
iki okuduğum bölümde esit ağırlıktan girdim
Ölene dek sayısal öddödöxöxö
Sayısalcı oldum ama dile daha yatkınım
İkisinden de az biraz ortaya karısık :D
Sayısal kafası yok bizde yaa :)
Sözel
Eşit ağırlık 🤗
Ben sayısalcıyım
Sayısal
Matematiği pek sevmem ama eşit ağırlıkçıyım
Sayısal
Sözel roman delisiyim