Yeni atandım. İş değiştirme vs gibi bir şansım yok. Klasik giyinmemi gerektiren bir işim var ve normalde eşim kıyafetlerime karışmazdı. Şu an ne giysem ne yapsam problem çıkarıyor. Ne giyeceğimi şaşırdım. Ki iş arkadaşlarımdan biri evli diğeri de benden küçük. Buna rağmen eşim sorun ediyor. İşle ilgili bile mesaj atsalar rahatsız oluyor. İlk kez böyle bri kıskançlığına maruz kalıyorum. Ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kapıya kadar gelip bi merhaba bile dememek nedir. Madem kıskanıyorsun bi görün amg dimi. Haklıda yani erkek milletini ne evlilik ne de yaş farkı durdurur. Önce senin tavrın sonra eşinin duruşu çizgiyi koyar, yanlış yapıyor. Hani bir laf var ya kurdun aklına kuzu getirmek diye. Bu arada öyle demiyorum ancak bunu aranızda bir sorun olarak lanse etmek insanları dürter. Teselli olmak isterler. Yine söylüyorum, bunu mesai arkadaşların için demiyorum. Mutlu eş, iyi giden evlilik profili böyle fırsatçıları uzak tutar.
04 Yorumla
Soran+1 yılOnlara asla bahsetmem böyle bir şeyden
Soran+1 yılÇıkışa gelmişti girmedi binadan içeri. Hatta garip bie durum olduğu için acelemiz var da demek durumunda kaldım.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu durumda eşinizle açık bir iletişim kurmanız önemlidir. Onun endişelerini anlamak ve sorunlarını çözmek için birlikte çalışın. İlk önce, iş arkadaşlarınızla olan ilişkinizin sadece profesyonel olduğunu ve evliliğinize veya özel hayatınıza zarar vermeyeceğini açıklayın.
Kıyafet seçimi konusunda, eşinizin endişelerini azaltmak için, iş yerinde uygun giyinmeye özen gösterin. İş kıyafetlerinizi seçerken tarzınızı ve kişiliğinizi yansıtacak uygun kıyafetler tercih edin, ancak aynı zamanda iş yerinde kabul edilebilir bir görünüm sergilemeye özen gösterin.
Eşinizin mesajlarına yanıt verirken, işinizin gereksinimlerine göre doğru bir şekilde yanıt verin. İş arkadaşlarınızla olan iletişiminizin sadece profesyonel olduğunu ve eşinizi rahatsız edecek bir şey olmadığını vurgulayın.
Son olarak, eşinizle güvenli bir şekilde konuşarak, onun endişelerini ve kıskançlığını anlamaya çalışın. Belki de bu konuda daha önce deneyimleri olmuştur veya bu konuda bazı yanlış algılamaları vardır. Birbirinize saygı duyarak ve birbirinizi anlamaya çalışarak, bu sorunu birlikte çözebilirsiniz
30 Yorumla
Eşinizin iş arkadaşlarınızla ilgili kıskançlık ve rahatsızlığı konusunda açık bir şekilde konuşun ve ona, iş arkadaşlarınızla sadece profesyonel ilişkileriniz olduğunu ve bu durumun iş hayatınızı etkilememesi gerektiğini belirtin. Kendinize uygun ve işe uygun kıyafetler seçin ve eşinizi rahatsız etmeyecek bir seçim yapın. İş arkadaşlarınızla konuştuğunuz konuları, mesajları eşinizle paylaşarak ona güven verin. Eşinizin kıskançlığına yönelik profesyonel yardım almayı da düşünebilirsiniz.
00 Yorumla
- Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok basit birlikte çalışıyor olabiliriz aynı olduğu için de çalışıyor olabiliriz hatta belki aynı masada oturuyor olabiliriz ama ben seninle evliyim ve sana aitim bunu gör artık bunun farkına var 😃 bir de bunu birazcık ispatlarsan tamamdır adam seninle gurur bile duyar içinizdeki dişi enerji kullanın
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
55Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bana güvenmiyor musun deyin. Eşlerin birbirine %100 güvenmesi gerekir her anlamda
00 YorumlaHer erkek kadınının dışarıda başka bir erkeğe çalışmasındansa evde kendi erkeğine ve varsa çocuğuna çalışmasını ister. Bu çok doğal bir durum.
Sizi yargılamıyorum, yalnızca duruma açıklık getirmek istedim. Bütün erkekler için bu böyledir. Aksini iddia eden erkek ne dediğini bilmiyordur henüz adam olmamıştır. Kadın da zaten içten içe öylesini uygun partner olarak görmez kendi çocuğuna baba adayı olarak uygun görmez.00 YorumlaEşiniz belki iş arkadaslarınızdan birinin size yaklaşımı , attığı mesaj ya da söylediği bir sözde farklı bir şey sezmiştir. Ne sezdiğini sorun ve bazen haklı olmamak gerekir. Yani sezgisinde haksız olsa dahi diğer tarafa mesafe koyduğunuzu gösterin. Yani evet ben haklıyım kötü bir şey yok ama sırf sen rahatsız olma diye , önceliğim her zaman sensin diye mesafe koydum dermiş gibi gösterin. Erkekler bazen sizin göremediğiniz şeyler görür diğer erkeklerde. Kadınlarda aynı şekilde değil mi? Mesela siz evdeyken size mesaj atmasınlar. Çalıştığınız yer batmaz herhalde
00 Yorumla
+1 yılKıskançlığın da bir dozu olur bu ne böyle. Oturup düzgünce konuş he olmuyorsa ayrıl işten o sana baksın o zaman çok güvenmiyorsa, al kredi kartlarını yap harcamaları bak bakalım kıskanabiliyor mu
00 Yorumla
+1 yılKafasında nasıl hikayeler canlandırdığını, nasıl yorumladığını çok merak ediyorum :)
Hayır, en fazla ne olabilir? İş yeri orası.
Mevcut veriler ışığında tanım: Gereksiz kıskançlık.
06 Yorumla
Soran+1 yılValla kendisi full erkek bir ortamda çalışıyor olmasa sen kime farklı bakıyorsun da böyle düşünüyorsun derdim. Ama diyemiyorum
- +1 yıl
Hemcinslerimin hepsinin olmasa bile bazılarının kafası biraz farklı çalışıyor. Ben de çevremden az çok biliyorum. Normalde "ne düzgün insan" dediğim bazı hemcinslerimi bile uzun uzun konuşup daha yakından tanıdığımda, bir erkek olarak benim bile ağzım açık kalıyor.
İnsan hiç cinsellik düşünmez mi? Elbette düşünür. Ancak bazıları cinselliği kafalarında o kadar yanlış anlayarak hayatlarının merkezine o kadar çok alıyor ve bunu o kadar iyi gizleyebiliyor ki, yıllar sonra duyduklarınla, gördüklerinle hayretler içinde kalabiliyorsun.
Doğal olarak bu durum, düşünce yapılarına da yansıyor.
Belki de full erkek ortamda çalışmanın getirmiş olduğu negatif etkiler de olabilir bu. Yani, bir iş yerinde aynı anda aynı yerde hem erkeklerin hem de kadınların birlikte çalışabilmesini görüp kabul edebileceği bir ortamda çalışsaydı durum farklı da olabilirdi.
Ama her şeyden önce düşünce yapısı ve her zaman dediğim gibi, yetişme tarzıyla alakalı bir konu bu bence.
Soran+1 yılBen de biliyorum bazı erkeklerin öyle olduğunu. Ama iş arkadaşlarımda en ufak böyle bir şey sezmedim. O yüzden de gelip tanışsın istedim ama kabul etmedi. Normalde giyimime karıştığını bilmem. Şu an kalem etek bile giymem mesele olmaya başladı. Bana garip gelen bu. Böyle biri değildi
- +1 yıl
Bilemiyorum, sanırım ne desem faydası olmayacak, zor bir konu.
İletişim kurmayı denemek ve ona durumun normalliğini izah etmekten başka bir seçenek bulamıyorum.
Umarım elimden geldiğince yardımcı olabilmişimdir.
Soran+1 yılTeşekkür ederim zaman ayırmanız yeter 🖐🏼
- +1 yıl
Rica ederim :)
- Eğitim & Kariyer konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılmesai bitimi her şey ofiste kalır iş için dahi olsa kendisine saygısı olan yapmaz bunu insanlar aileleri ile başbaşa abesle iştigaldir bu mesaj işi hoş değil
00 Yorumla
+1 yılİş ortamında herkes bir olmasada devamilik ve dedi koduya musait sakin ortam varsa sureklilik olunce sohbet bazen kayiyo kaymamasi gereken yere esin hakli ama calistrmasin ozaman
00 Yorumla
+1 yılGereksiz kıskançlık yapıyor eşin, uygun bir dille anlat senin sadece işini yaptığını ve iş ortamında ister istemez erkeklerle de muhatap olmak zorunda kaldığını kabul etmesi gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılOda değiştirmek için yönetime başvur ve iş arkadaşı için özellikle erkek olmaması için talep dilekçesi ver.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir lüksüm yok maalesef
- +1 yıl
Bu işte çalışman maddi gelir yönünden mecburi ise evde eşinle daha çok kaliteli zaman geçir ve onun endişelerini tamamen gider. Belli ki seni seviyor, seven kıskanır. Bi de o erkeklere tavırlarında özellikle soğuk yap.
+1 yılTamam kıskançlık olur da insan karısına güvenir yani. O ne öyle biraz abartılı ve mis gibi işin var bu şekilde davranması iyi değil
010 Yorumla
Soran+1 yılOnu iş arkdaşlarımla tanıştırmayı teklif ettim. Belki görse rahatlsr diye onu da kabul etmedi. Daha ne yapabilirim bilmiyorum
- +1 yıl
Güveni düşük demekki ya da özgüveni... Yapacağın çok bir şey yok çünkü, iş kendisinde bitiyor biraz
Soran+1 yılOna bir şey olmuyor ki benim beynimi didikliyor 😢
- +1 yıl
Sen şimdi böyle biri ile bir ömür geçireceksin 🙄
Soran+1 yılBöyle biri değildi ben gerçekten şaşkınım
- +1 yıl
Gayette böyle biriymiş işte. Ne zamandır evlisin
Soran+1 yıl1.5 sene oldu sayılır
- +1 yıl
İlginç ya yani kıskançlık bugüne kadar yapmayıp şimdi yapması
Soran+1 yılSevgiliyken de hiç kıskanmazdı şok içindeyim o yüzden
- +1 yıl
Artık içinde ne varsa yani ne düşünüyor kim bilir
+1 yılİş bu ya neyini sorun ediyor , senin yapman gereken bi şey yok o kendi kafasında bunu bi şekilde kabullenmeli.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyu soran mantıklı bulan normal karşılayan kim olursa olsun. Benm gözümde haya ve ar perdesi yoktur demektir.
00 Yorumla Klasik kazma.. önce ısrarla kadının çalışmasını sağlar sonra o adamla sakın konusma ya adamı boşa ya işten cık
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yılevlenirken ne konustunuz siz? ya da bunlari neden konusmadiniz?
04 Yorumla
Soran+1 yılHiç böyle bir yanını görmedim bugüne kadar
- +1 yıl
yahu sen Şu an calisiyorsun. sana dese ki artik calismani istemiyorum. bunu konustunuz mu bari?
Soran+1 yılÇalışmama karşı değil
- +1 yıl
henuz degil :)
Eğitim & Kariyer konusunda 726 cevap paylaştı. Giyimine biraz daha dikkat et iş dışında konuşmamaya çalış, eşine de arada gelip seni ziyaret etmesini söyle
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 617 cevap paylaştı. Sana güveniyordur da ofisindeki erkeklere güvenmiyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi de ben napabilirim
Eğitim & Kariyer konusunda 715 cevap paylaştı. Onu iş yerine götür (davet et)
Ortamı görsün
Biraz rahatlar
02 Yorumla
Soran+1 yılKapıya kadar geldi ama gelip tanışmadı ben teklif ettim
Birbirlerini tanımalarına olanak sağlamalısınız. Tanıştırmayı deneyin
02 Yorumla
Soran+1 yılKabul etmedi daha önce teklif ettim. Bence tanısa rahatlar zaten
Eğitim & Kariyer konusunda 352 cevap paylaştı. En iyi yöntem tanıştırmak o zaman arada bir bağ da kurulabiliyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen teklif ettim bunu kabul etmedi. Almaya geldiğinde bile içeir girip tanışmadı
+1 yılHem kıskanıyor hemde içeriye gidip tanışmıyor
00 Yorumla
+1 yılNe güzel seni sahiplenen seven eşin var. Etek yerine pantolon giyersin. Olur biter
00 Yorumla
+1 yılBir gün iş yerine gelsin ve ortamı görsün. O zaman sorun etmez belki.
00 Yorumla
+1 yılGuvensiz size karsi.. sizin aldatabileceginizi dusunecek hlde davranis sergiliyor
00 YorumlaOna biraz zaman ver gönlünü al zamanla alışacaktır
Ne giymeni istemiyor05 Yorumla
Soran+1 yılEteklerimin hiçbirini giyemiyorum şu an. Ki kısa değiller
Soran+1 yılTepki vermezdim olabilir
+1 yılEsin gun icinde kendi kendini yiyordur acaba esimi suzuyorlarmi diye dusunmekten
00 YorumlaBu eşinin kendi öz güvensizliği. Ona hiç bir şey yapamazsın. Allah yardımcın olsun.
00 YorumlaSorun etmesi normal benim eşim 2 kadınla paylaşsa deliririm ama iş bu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİster istemez kıskanabilir bu normal. Ne kadar kıskanıyor bilmiyorum tabii. Bulunduğun odayı değiştiremez misin peki
01 Yorumla
Soran+1 yılİhtimalim yok. Devlet dairesi. Kimin nerede ne iş yaptığı belli
Gizli Üye(25-29)+1 yılİş arkadaşlarınızı bir şekilde eşinizle tanıştırın. Yemek vs olabilir. Bu sayede belki gereksiz şüphe duyduğunu farkedebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalçanı belli eden dar kıyafet giy bak bakalım bakıyorlar mı eğer bakıyorlarsa eşin haklı 🤭
011 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şekilde etek giymeme müsade etmiyor ayrıca niye böyle bir şey yapayım ne saçma şey
Cevap sahibi+1 yılKalçanı kabak gibi belli eden dar kumaş pantolon giy erkekler bakıyormu ona bak acaba gözleri üzerinde mi senin sana hiçbir şekilde bakmıyorlarsa zaten ortada sorun kalmaz eşinde boşa endişelenmez
Soran+1 yılKendimi niye teşhir edeyim durduk yere elin adamlarına
Cevap sahibi+1 yılAmaç burada erkekleri test etmek Senin de içinde bi şüphe varsa oda ortadan kalkmış olur hiçbir şekilde bakmazlarsa bundan sonra Gönül rahatlığıyla istediiin kıyafeti giyebilirsin eşinde sıkıntı yaratmaz artık
Soran+1 yılYok yahu erkek sonuçta illa bakar o tarz abartılı giyinmem
Cevap sahibi+1 yılDikkat çeken bir fiziğe sahipmisin o kadar
Soran+1 yılKonumuz bu değil
Cevap sahibi+1 yılYani her giydiğin o kadar dikkat mi çeker onu merak ettim
Soran+1 yılÇeker
Cevap sahibi+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılEşin kıskanmakta biraz haklı tabi sonuçta seksi bir fiziğe sahip eşin kıskanılması normal
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz 1 erkek ve 1 bayan aynı odada çalışıyoruz. yaklasik 9 yıldır
01 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
+1 yılYemeğe falan da çagır istersen okey falanda atarsınız ya saçmalamayun tabi sorun eder bu nasıl yaklaşımdır
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi de benim tercihimle olan bir durum değil ki
Oturup konuşun kıskanması normal bir şey tersi olduğunu düşün sende kıskanırsın elbet. İş yerine götür hem arkadaşlarınla tanissin hem ortamı görsün içi rahatlar belki
00 YorumlaKusura bakmasın ama sıkıntı eşinde, güven nerde? Ki memursun özel sektör değil biraz eğitimsiz sanırım.
02 Yorumla
Soran+1 yılEğitimsiz birisi değil. İlk kez bu kadar kıskanç olduğunu görüyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılyarın bir gün iş yemeği toplantı vs olursa ne yapacaksın? işe nasıl gelip gidiyorsun? toplu taşıma servis vs
022 Yorumla
Soran+1 yılToplu taşımayla gidiyorum. Çok öyle iş yemeği gerektirecek bir işim yok
Cevap sahibi+1 yılEşinde yatak odasında yetememe duygusu var mı? Bu ya da sen ondan çok daha güzel misin
Soran+1 yılHayır. Bence gayet denk bir çiftiz
Cevap sahibi+1 yılGiyimin de teşhirci değildir muhtemelen bi anlam veremiyorum
Soran+1 yılNormalde etek vs giyerim hiç de rahatsız olmazdı. Şu an giyemiyorum
Cevap sahibi+1 yılEteklerin çok mu dar ve dizüstü
Soran+1 yılKalem etek, tam dizüstü veya dizimde.
Cevap sahibi+1 yılYani abartı değil ama eşinin bu değişimine anlam vermek zor. Fazlaca iş yeri fantezisi yapmış yani sana asılan falan da yok, çalışma ortamı bi de kamu , kendi işi kadınsız ortam mı
Soran+1 yılFull erkek ortamında çalışıyor
Cevap sahibi+1 yılÇalışmana karşı olsa anlarım da çalışıyorsan ortama karışmasın ve elinde olan bir durum değil sağlık sektörü olsa ne isteyecekmiş erkek hastaya bakma mı? Bi de kurumda ciddiyetini koruduktan sonra asılan memur görmedim diyecek kadar az
Soran+1 yılYok ya yanımdaki çocukların ikisi de gayet kendi halinde tipler zaten
Cevap sahibi+1 yılŞehir neresi merak ettim? Kendi halinde olmasa da istemediğin bir ilgiye maruz kalmazsın zaten, ben hep kadınlı ortamda çalıştım çoğu kadın arkadaşımın kocası tanırdı beni
Soran+1 yılİstanbul. Ben de tanıştırmak istedim aslında ama kabul etmiyor
Cevap sahibi+1 yılFazla kuruntu yapıyor ben çoğu kadın iş arkadaşımla işe beraber gidip geldik bir gün kocam kıskanıyo diyen 1 kişi duydum o da arkadaşın eşi İstanbul’da kıskanmazken doğuya tayinleri çıkınca kıskanmış çok dar giyiyor diye o da kıskanmaz bence de toplum baskısı filanın eşi şöyle demesinler diyedir
Soran+1 yılÖyle bir çevremiz yok aslında. Hatta bence şu an ki kıskanma durumunu bilseler daha çok yadırganır. Böylr biri değildir normalde
Cevap sahibi+1 yıliş ortamına da girmiyor, şu an bilemedim nasıl çözüm üretilir. iş gereği iş dışında arama da mesaj da oluyor ister istemez, işin oluyor geç kalmaları bildiriyorsun ya da işe giderken seni de alayım beni al vs.. bunlar işin normal akışında var.. bazı kadın arkadaşlarım gece 11 12 de bile yazıyor, o saatte koca görmüyor mu kıskanmıyor mu anlamıyorum çünkü sırf sohbete yazıyor..
Soran+1 yılYani o saatlerde olmasa da illa ki iş dışında da konuşulması gerekiyor. Bizim de oluyor. Bilmiyorum gerçekten nasıl çözğme kavuşturacağız
Cevap sahibi+1 yılyatak odanız iyi mi? belki bu konuyu daha savunmasız bir anında sorsan, bazı kadınlar öyle ikna eder kocalarını izin vs alacakken
Soran+1 yılİyi. Ama o esnada bu tsrz bir konu açılmaz. Ne alaka der yani
Cevap sahibi+1 yılyanlış anlayıp işlerin iyice sarpa sarması da olabilir haklısın. fiziğin normal mi yoksa dikkat çekecek abartılar var mı?
Soran+1 yılİyidir
Cevap sahibi+1 yılaşırı ölçüde bir durum yok sanırım abartılı dikkat çekecek kadar büyüklük? ne olursa olsun işinden vazgeçme biraz daha söylenir sonra alışır gibi bence..
Eğitim & Kariyer konusunda 335 cevap paylaştı. Adamın yerinde olmak istemem böyle. biriyle evli kalamam ben istediğim kadar guveniyim olmaz
02 Yorumla
+1 yılKüçük olana çok dikkat et kafası karışırsa affetmez eşine yazık olur
05 Yorumla
Soran+1 yılBen istemeden kim napabilir ya ne garip düşünüyorsunuz
- +1 yıl
Senin istemen o an için cok geç olur işte gençlik kanı kaynıyor
Soran+1 yılNapabilir yahu saçmalama
- +1 yıl
Öğle arası yemekten sonraki yarım saatlik arada lavaboya girdiğin an seni yakalayip oracıkta fena şeyler yapar sen görmesen bile seni izliyordur ben bile izlerim izliyordumda benden biraz büyük bi kadin falsolu açiyodu ön tarafini bende resmen show izliyodum o bunu fark edince bana yüz veriyodu gülümsüyodu işimiz cok güzeldi onu kullanıyordum bazen ateşle barutu yan yana getiremezsin sen şimdi taş gibi kadınsın o da genç erkek kanı kaynıyor neler yapabileceğini aklın almaz
+1 yılE evlisi küçüğü kalmadimi erkekler çok abaza artık maalesef.. giyiminiz çok mu açık?
00 Yorumla
+1 yılKendine güvenmesini ve endişelenecek bir durumun olmadığını kabullendirmeye çalış
00 Yorumla
+1 yılEşin iş yerine gelsin kendini göstersin eşinin icide rahat eder herkes yerini bilir böylece
00 Yorumla
+1 yılBende sevmem eşimin öyle ortamda çalışmasını istemem eşin hakli
00 Yorumla
+1 yılEşin seni çok seviyor çok değer veriyor ama çok yorucu bı durum
00 YorumlaEşin haklı sen olsan kabul eder miydin?
21 Yorumla
Soran+1 yılEderim ne var bunda
+1 yılHaklı olabilir, belki odadakilere güvenmiyordur.
00 Yorumla
+1 yılPatronun ile bu durumu konuşman gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılKıskanmasının sebebi ne ki
00 Yorumla
+1 yılRezalet bariz problemleri var uğraşılmaz
00 Yorumla
+1 yıliş arkadaşlarınla tanıstır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİş sonuçta eşin haksız
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVer eline maaşı yumusar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenin eşin benim eşim ayni kişi mi acaba 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAteş barut yanyana durmaz
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 904 cevap paylaştı.
+1 yılgruba katılıp 3. olur
00 Yorumla
+1 yılMeslek ne
02 Yorumla
Soran+1 yılBüro memuru olarak atandım
- +1 yıl
Nasıl oluyor o
+1 yılKocan haklı.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen seçmedim bunu nasıl haklı
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEşin haklı
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ne yapabilirim peki nasıl haklı
+1 yılMemurmusun
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Yaninyapacak bir wey yok esin sana güvenmiyorsun böyle saçma şeyler istiyor
dogru yapıyor seni kıskanıyor sevmek böyle bir şey
00 YorumlaSalla salla vur duvara
00 Yorumla
+1 yılOzaman çalıştırmasın
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > İş yerinde 2 erkekle beraber aynı odayı paylaşıyorum. Eşim bunu sorun ediyor ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler