Eğitim & Kariyer Teknik öğretmenler i̇ş güvenliği uzmanı olabiliyor mu? bizedemy Takip Et Xper 6 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Eğer olabiliyorlarsa? İş Güvenliği Uzmanlığımı Teknik Öğretmenlik mi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Teknik öğretmenler i̇ş güvenliği uzmanı olabiliyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sosyalmesafe34 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Evet olabiliyor. Ben hem teknik öğretmenim hem iş güvenliği uzmanıyım. 1 2 Yorumla bizedemy +1 yıl Peki nasıl olunuyor? Bize de anlatabilir misiniz? Yorumla sosyalmesafe34 +1 yıl İş gübenli uzmanlı kursu var 2 ay içinde alabiliyosun Yorumla
Mehmetterece Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Hiç bilmiyorum ama abla dikkatimi çekti sende solcu kadın tipi var ya 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Bilmiyorum. Sen Ekşi Sözlük yazarısın değil mi? 0 1 Yorumla bizedemy +1 yıl hayır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet olabiliyor. Ben hem teknik öğretmenim hem iş güvenliği uzmanıyım.
Peki nasıl olunuyor? Bize de anlatabilir misiniz?
İş gübenli uzmanlı kursu var 2 ay içinde alabiliyosun
Hiç bilmiyorum ama abla dikkatimi çekti sende solcu kadın tipi var ya 🤣🤣🤣
Bilmiyorum. Sen Ekşi Sözlük yazarısın değil mi?
hayır
Teknik Öğretmenlik mi
%60
Olabilirler hatta olan tanıdıklarım var