Paramedik/Anestezi
Yeni medya ve iletişim
Beden eğitim öğretmenlik
Edebiyat öğretmenlik
İşletme
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu soru aslında kendini hangi bölümde mutlu hissedeceğin ve nasııl bir iş düzeninde çalışmak istediğin ile alakalı İşletme master mezunuyum bende hayalim akademi de olmaktı, akademideyim, ilk işletme yazdığımda kimse bana bir şey olamazsın bu bölümden demişti önemli olan senin görüşün :)
İşletmenin ders kapsamı benlik olmadığını düşünüyorum
Benim annem beni küçükken soktu bir huzur evine 26 yaşındayım da hala ordayım 😀 hemşireyim bu arada
Herkesin kendine has bir mesleği vardır
Yani mesela ben şifacılıktan tatmin oluyorum bu öyle o mu bu mu olmaz
Her Sabah işe mutlu gitmeli insan
Yaaaaa çok güzel❤️
Şey ordan yer ayırabiliyor muyuz kendim için soruyorum da 😊
sana gerçek bir öneri sakın ama sakın kendi işletmeni açmıycaksan zengin değilsen işletme seçme sonra çok hüsrana uğrarsın kafanı taşlara vurursun :)
Paramedik düşünüyorum 🙏 çok sağolun
Cevap
9Cevap
Kararsızım hangi bölüm derken, maddi olarakmı yani gelecekte işim aşım garanti olsun bazında mı, yoksa sevebileceğim bir bölüm olsun kadrosu geleceği olmasada olur bazında mı?
Kadrosu olsa iyi olur. Paramedik düşünüyorum öğretmenler atanamıyor
Sizin bu yazdığınız öğretmenlerin kadro bolluğu var yoksa bir sınıf öğretmeni asla açıkta kalmaz, şimdi bana diyeceksiniz benim bölümümde bunlar var beni dinlerseniz anestezi bölümünü tercih edin en azından özel sektörde şansınız var.
Teşekkür ederim beden öğretmenliğini düşündüm ama vazgeçtim
On yıl önceki beden eğitimi öğretmenleri boşta bu bölümü okuyupta boşa zaman harcamayın, gerçi beden eğitimi öğretmenleri caka satmak için sanki okuyorlar bana öyle geliyor.
Shhshshshs teşekkür ederim❤️
🙏
Yukarıdakilerden sadece paramedik mantıklı gibi.
Ben edebiyat öğretmenliği okuyorum açıkçası ataması zor.
Beden öğretmenliği nası
Bende paramedik istiyorum ya
Teşekkür ederim❤️
İnşallah her şey istediğin gibi olur seninde
Bu soruyu bize değil kendine sorman lazım. Hangi mesleği seviyorsan e o işi yaparken mutlu olacaksan onu seçmelisin. Sevmediğin bir mesleği yaparsan ömür boyu o işte mutsuz olursun
Besyo ile paramedik arasındayım ama iş bulmak olarak hangisi sence
Bu bölümlerin iş olanağı hakkında bilgim yok
sen hangi meslekte daha mutlu olacağını düşünüyorsan onu seçmelisin ☺️
Teşekkür ederim❤️
rica ederiiim 💗
Ömür boyu yapacağın işi, hayatının geri kalanını etkileyecek meslek seçimini tanımadığın etmediğin insanlara mı soruyorsun?
Sen bu kafayla bunların hiç birini kazanamazsın
Ok
Şunu söyleyebilirim sana paramedik çok zor bir bölüm. Gerek dersleri olsun gerek mesleki anlamda olsun gerçekten zor. Eğer kendine güvenebiliyorsan, zihinsel olarak güçlüysen, psikolojin kaldırırsa yap derim.
Sen paramedik mi okudun
Hangisine yeteneğin var veya seviyorsun biz bilemeyiz ki
Açıkta kalmayayım diyorsan paramedik
Evet beden eğitim öğretmenliğide düşündüm
Paramedik bence diğerler bölümlerde iş bulman çok zor.
Teşekkür ederim❤️
Medyada daha fazla olanak var bence bu yeni yıllarda daha işine yarar
Teşekkürler
medya iletişim iyidir
Teşekkürler
rica ederim
Paramedik/Anestezik bölümünü seç bence
Evet bende onu düşünüyorum
İsabetli bir karar olur
Teşekkürler beyefendi
Ricalar hanımefendi
İçinden geleni dinlemelisin
Paramedik istiyorum
O zaman onu okumalısın unutma ki burdakiler sana senin okuyacağın alana karışırsa kendilerince iyilik yapıyor olabilirler ama bilmeden sana kötülük edebilirler de bu yüzden içinden geleni yapmalısın çünkü zorluğunu çekecek olan sensin kimse seninle beraber bütün zorluğu veya herhangi bir şeyi çekmeyecek çekemezde zaten bu yüzden kendin istediğine yönelmen senin için daha hayırlısı olur
Ne güzel söylediniz ağzınıza sağlık❤️
Rica ederim umarım yardımcı olabilmişimdir cümlelerim biraz tekrarlayıcı ve dolambaçlı olmuş olabilir kusura bakmayın 😅
Estağfullah❤️
Olsun yinede 🙂
Paramedik kesinlikle
Bende onu düşünüyorum teşekkürler
Sağlığa ilgili misin
Evet seviyorum
Olur
işletme
Teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?