AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Konu eksiğin olsa bile çözmen daha iyi faydası oluyor bilmediğin konulardan çıkan soruları da öğrenmiş olursun
Ya ben denemeye bakıyorum çözmeden eksiklerimi görüş çalışıyorum işe yarar mı hsjdjd
Yarar tabi
Evet
Off napıcam ya korkuyorum yetiştiremicem diye
Şimdiden başla denemelere tempo arttır konular yetişir
Ya deneme çözüceö de eksik var ya net az çıkar
Onun yerine çıkmış sorulara baktım her senenin öyle eksiklere yöneldim sabah 8 den 1 e kadar çalışıyorum
Deneme çok önemli iyi net çıkarmış biri olarak söylüyorum 5-6 ay kala başladım çözmeye
Neycisin
Sayısal
Ohooo kime sorsam sayısalcı yaa hsjdjjdjd
Sözel bana göre değil
Ya o kadar tarih çalıştım ramazan yetgin videolarını bitirdim nerdeyse ama hala yapamıyorum
Ezber yap
Evet bu zamana kadar yapmadım artık dümdüz ezberlicem ya hocanın anlattıkları yks sorularında bi işe yaramıyo valla
Bekleme git çalış
Bugün sabaha kadar uyumadım edebiyat çözdüm şimdi biraz uyuyim sonra video izlemeye devam edicem uykusuzken olmuyor
Okul da yok dershane de evden halletmeye çalışıyorum sıkıştım ya
Anladım kolay gelsin işin zor
Sözelde ilk 65 bin çok kötü ama en kötü bu kadar yapsam yeter aslında hayalim ilk 10 bindi ama neyse sağ ol
Alanım olmadığı için yanlış yönlendirmek istemem
Ya mayısa kadar konu çalışsam mayısta her gün deneme nasıl olur?
2 gün var😂
Nisana 2 gün var? 😀
Pardon 🤣🤣🤣
Bence ne kadar erken o kadar iyi
Ya aslında evde var da baktım denemeye baya eksiğim var
Ya denemedeki asıl amaç ne kanka hani ne için iyi eksiğe bakmak için mi yoksa ne kadar net yapıcağını görmek falan mı
Eksiklerin için ve planlama vs alışıyorsun hazırlık işte yks sistemine
2020 formatında olursa sıkıntı zorlamışlar edebiyatta
O hiç belli olmuyor ne yazık ki
En iyisi felsefe grubu çalışıyim bari ben
Benden iyi biliyorsun gerekeni yap
Nisan ayında full kafamı kaldırmamam lazım inş olur yaa herkes bu saatten sonra konu çalışmayın diyor ama saçma değil mi
Konuya ağırlık ver çoğu kişi bildiğini unutuyor bu çok önemli bu arada
Heh ben konuları ekimde aralıkta izledim videoları ama şimdi unuttum aslında hepsinin bitirmiş olsam tekrar için yine izlicektim aslında böylesi cidden daha iyi
Not almalısın. d
Hepsi kağıtta yazıyor işte ne anlamı kaldı beynimden uçtu gitti 🙂 şimdi kağıttan ezber yapıcam o da iyi değil
Başka yol yok
Of coğrafyası var haritası yerlerini çalışıp unutuyorum tyt coğrafya biyom falan çalıştıysan taktik var mı yaa
Ben hepsini unuttum knk ben üniversite öğrencisiyim
Olabilir hdkfjsjs
unutmasaydın keşke 😄
Bölüm ne knk
Unutalı çok oldu bölüm mimarlık
Zekisin o zmn ya sınava girince heyecan falan tyt türkçe nasıl oldu korkuyorum da ben😕
Heyecanım yoktu heyecan yapma zaman ayarlaması yap zaten bu söylediklerimi unutursun 3-5 gün sonra son günlerde bu konuyla ilgili video izle
İlk senede kazandın mı
Evet
İnş ben de kazanırım ama zor sözel çok zor değil ama bende ne okul ne dershane dediğim gibi
Herşeyin hayırlısı
İnş çok sağ ol yemin ettim sınavdan sonra tüm her şeyi unutmaya 😂 Kanka gazetecilik hakkında bilgin var mı son olarak iyi midir sence yani
Zaten unutuyorsun herşeyi Bilgim yok o konuda. d
Neyden korkuyorum biliyo musun böyle düşündükçe bu sefer şimdi ezberlediklerimi unutabilirim eğer hatırlamaya çalışmazsam 😄
Tekrar et sürekli illaki unutacaklarin olacaktır
Tüm derslerden temelim var yarısına kadar geldim hepsinde ama inş ilk 10 bine girebilirim zor olmazsa tabii
Umarım başarılı olursun
Bi de şey var emin olduğun soru yanlış çıkabiliyor ya da tam emin değilsin ama olma ihtimali var işaretlesem mi işaretlemesem mi o çok kötü ya
İşaretle