Hukuk okumak mı hemşirelik mi?
2 ay
Sizce en mantıklısı hangisi, hukuk okumak mı yoksa hemşirelik okumak mı?

Hukuk okumak mı hemşirelik mi?
Hukukta çok işsiz var vs deniliyor. Sayısalcıyım tm ye geçebilirim ama gelecek için işsiz kalırsın deniliyor
İlla avukat hanım olacak değilsin. Savcı hanım ol, hakime ol.
Bağzı dersleri çok zevkli oluyor ama günümüz hukuğundan sıyrılmak, genişletmek daha iyi olur fakat belirli bir kuralları var hukuğun. Dal dal alan alan geliştirenler daha çok kazanıyor. Avukatlıkta falan. Savcı olmak da iyi olur. Hakime de.
Cevap
9Cevap
Mantık değil de puanınız yetiyorsa ve gönlünüzden ne geçiyorsa onu okuyun. İleride istemediğiniz bir işi kötüye kullanarak yapmamış olursunuz. Kalbinizin sesine kulak verin
Kıyaslama yapılacak meslekler değil aslında ikisi cok ayrı hukuk derim hemşirelik zor iş :)
Hukukta çok işsiz var deniliyor. Sayısalcıyım tm ye geçebilirim ama gelecek için işsiz kalırsın deniliyor.
Hemşire ne hemşiresi olacaksın mesela benim kankam var hemşire yoğun bakım hemşiresi her gün çırılçıplak ölüm döşeğinde yatan insanlar görmek moralimi bozuyor diyordu
Hukuk oku kızım hemşirelik boş
Neden?
Çenen kuvvetli ise hukuk
hangisi gelirse onu oku işte
ikisini birden oku belli zeka fazla gelio
Hukuk
Neden?
Hukuk
Neden?
Vs ye bak gdffvv
Komik mi? Alanlar farklı olduğu için vs yapmak gayet normal
Seni alakadar etmez soru sordum cevabını vermeyip dallandırıp budaklandıracaksan değil git. Üzerimde sınav stresi var ve bir karar vermem lazım. Benim vizyonsuzluğumu sorgulamak sana düşmez
Defol git*
Hukuk.
Hukukkkkk
Neden?
Yavrucum hastanede herşeyde uğraşacaksın düşün..
Hukuk
Neden?
Havalı bence
Hukuk
Neden?
Prestiji var
En İyi Cevap