Arkadaşlar jöh olanlar yazabilir mi bir soru sormam gerek?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Meslek ile alakalı mı sorcan
Evet
Nedir
Gerçekten jöh’sün ama değil mi?
Ne sorcaksan sor oyalama
Şimdi ben üniversite de ermenice okumak istiyorum daha sonrasında da subay olmak istiyorum. Ama istihbarat branşında olmak istiyorum. Şimdi iki seçenek var. Ya Harp okulu ya da Jandarma subayı yetiştiren jsga. Jsga’ya gidersem Jandarma İstihbarat biriminde olmak için çok uğraşırım ve ermenice bildiğim içinde alınma ihtimalimin yüksek olduğunu düşünüyorum. Kho’ya gelirsek TSK’nın istihbarat birimi var mı bilmiyorum ama Kho okursam da istihbarat sınıfını seçerdim mezun olunca da ökk’ya kadar uğraşırdım ama istihbarat birimi varsa ökk yerine o da olabilir. Şimdi sana sormak istediğim şey ise abi bunlardan hangisi benim için daha iyi olur, masabaşı hiç istemiyorum. Jandarma’nın istihbarat birimi olduğu için daha hoş geliyor ama seninde fikrini almak istedim. Polis istihbarat’ta olabilir yani sizlerden fikir almam gerek yardımcı olur musunuz?
Polis veya jandarma olmani öneririm sana istihbarat öyle kolay olmuyor ya da MSÜ den subay veya astsubay olabilirsiniz
İstihbarat olman için en az teşkilat bünyesinde belli bir görev ve kıdem gereği var yeni mezun çömez nasıl istihbaratçı olabilir? Soruyorum 🤨
Polis ve jandarma veya silahlı kuvvetlerde istihbarat memurları özel eğitimden geçer belli test puanı ve yeterli olunca sahada , şehir merkezi ya da kırsal iklim şartlarında görev yapabilecek kıvama geliyor.. özel kuvvetler kolay kolay giremessin özel kuvvetler belli silahlı kuvvetlerde kıdem ve görev esnasında alım var ona giden dahil eğitimden geçiyor profesyonel olmak gerek her türlü eğitim şartları başarılı olursanız hak kazanır olmaya gönüllü kişi...
Bakın ben gönlümü bu mesleğe kaptırdım tıpkı aşk gibi şehirde olmak gezmek, tozmak hiçbiri keyif vermiyor ben savaşmak istiyorum çünkü düşman sadece o fareler değil onların da üstleri… mesela kaç kişi Türkiye’de Süryanice biliyordur bunun gibi daha bilinmeyen dilleri kaç kişi biliyordur bu yüzden dil bilirsem istihbarat biriminde olabileceğime inanıyorum şimdi buna göre hangisi benim için daha iyi olur özel kuvvetlerde istihbarat branşında bir subay olmak mı? TSK’nın istihbarat birimi yok diye biliyorum bu yüzden özel kuvvetlerde subay olup sadece branşım istihbarat olur ama jsga okursam bi istihbarat biriminde olmuş olacağım bu yüzden jsga okumak daha mantıklı geliyor? Polis istihbaratı ise bilmiyorum ama jandarma daha kapsamlıdır diye düşünüyorum
Öyle kolay kolay olunmuyor hanfendi normal subay olursan ya da polis olursan şükret
İstihbarat öyle diğer birimlere benzemiyor onun sınavı ayrı her türlü zorlu kullanıma karşı eğitim var ama herkesin zayıf noktası var yani çocuk oyuncağı değil bu görev haberiniz olsun.
Dediğin MİT de de geçerli gerçi MİT daha ayrı
Biliyorum o uluslararası
Hayir ne uluslararası her ülkenin istihbarat teşkilatı var dediğin INTERPOL
Sen fazla heves etme normalini olmaya bak.
Uluslararası derken kastım şu jandarma mesela yurtiçine bakar polis istihbarat’ta ama MİT yurt dışını da kapsıyor
neyse...
Teşekkürler
Önemi yok
Yardımcı olmaya çalıştım
Olsun teşekkür etmek istedim abi
Estegfullah kardeşim hakkında hayırlısi olsun
Abi deme ya o kadar yaşlı değilim 😂
Kaç yaşındasın 😅zaten yanlış anlama diye abi demiştim
Dm den yazabilirsin
Ya 21 yazıyor evet cidden büyük değilmişsin ama demesem yanlış anlardın belki
Anlamadım meraklanma
Yazılmıyor ki bende
Sen kac yaşındasin
İstek attım kabul et sende at öyle yazabilirsin
18
😅😅hahaha
Himm yazıyor doğru şimdi dene yazmayı
Vayy ya o yaşlarımı özledim ne günlerdi
Mesaj atmak için xper +3 seviyesinde olmam gerekiyormuş
tamam yazıyom
İnstagramınız yok mu?
Instagram yok kullanmıyorum burası olmaz mı
Öyle bir dedin ki sanki 49 yalındasın da gençliğini Özlemişsin gibi 😅
Instagram hesabımı kapattım diğer sosyal medya hesabım yok
Mesaj attım
Burdan yazılmıyor ki bence İnstagram açabilirsin
Oradan yazın
1xper ve bakalım ne soru gelecek
1xper olunca ne oluyor her neyse gerçekten jöh’sün değil mi ona göre soracağım
Jöh değilim ama yine de sor yardımcı olursam cevaplarım
Şimdi ben üniversite de ermenice okumak istiyorum daha sonrasında da subay olmak istiyorum. Ama istihbarat branşında olmak istiyorum. Şimdi iki seçenek var. Ya Harp okulu ya da Jandarma subayı yetiştiren jsga. Jsga’ya gidersem Jandarma İstihbarat biriminde olmak için çok uğraşırım ve ermenice bildiğim içinde alınma ihtimalimin yüksek olduğunu düşünüyorum. Kho’ya gelirsek TSK’nın istihbarat birimi var mı bilmiyorum ama Kho okursam da istihbarat sınıfını seçerdim mezun olunca da ökk’ya kadar uğraşırdım ama istihbarat birimi varsa ökk yerine o da olabilir. Şimdi sana sormak istediğim şey ise abi bunlardan hangisi benim için daha iyi olur, masabaşı hiç istemiyorum. Jandarma’nın istihbarat birimi olduğu için daha hoş geliyor ama seninde fikrini almak istedim. Polis istihbarat’ta olabilir yani sizlerden fikir almam gerek yardımcı olur musunuz?
Buyur
Sor.