Güncellemeler
+1 yıl
kalmam içinde çok neden var gitmem içinde ilk kez bu kadar kararsız kalıyorum bi konuda
İstanbul'a alısamadım okulun havası sarmadı ılk donemde cok calısmadım arkadaslarımınoldugu sehır gıtmek ıstıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sana sunu söyleyeyim önemli olannarkadas vs değil sadece okuluna odaklan ne yapmak istediğine kendin karar ver tip istiyorsan doktorlugun zorluğunu ve sürecini düşün bunu yapabilir misin mantıklı karar ver duygusal hareket etme
okuduğum bölümde tıp kadar olmasada bi zorluğu var orada dört ay kaldım ve çok zorlandım piskoloğum antidepresan kullanmamı önerdi onu düşünürken memlekete döndük
O zaman gec kendin için en iyisini sen bilirsin 💮
Neden alışamadın? başka bir yere hiç alışamayacaksın? maddi sorunun mu var?
burs alıyodum cok zorlanmadım ama ıstanbul pahalı oluyodu yıne daha cok mental açıdan uyum sağlayamadım. cok sosyal bırı degılım okulda da kampus havası yoktu derslerı sevemedım hem yalnız kaldım hem erkek arkdasım ve dıger arkadaslarım baska sehırde
İstanbul her ne kadar kalabalık , sorunlu bir yer gibi görünsede önüne gelebilecek fırsatlar açısından bakınca doğru şehir bence. Arkadaşların sevgilin vs bunları bir kenara koymalı geleceğine odaklanmalısın. maddi sıkıntın olursa yaz bana
teşekkür edermm
Rica ederim. Karamsar olma. Sen arkadaşlarından daha iyi durumdasın.
Kanka bir şey söylemem gerekli söyleyim öyle engelle lütfen
Gerçekten önemli olmasa yazmam
Afedersin
Yanlış anladın beni
Yalvarırım bir şey söyle çok önemli bir şey söylücem
Heyy
Dikkat et kendine dostum iyi günler
uza
Yemin ederim çok önemli
Bak Allah kuram çarpsın annemin babamın üzerine yemin ederimki
Yalvarıyorum ya 1 cümle söylemem gerekiyor sonra engelle
Yalvarırım ya
Sadece 1 cümle
Yemin ederim ki çok kötü hissediyorum lütfen bir cümle söylememe izin ver
senı tutan mı var kardeşim söyleme diye
Ya yalvarırım Ya bak saatlerdir yalvarıyorum lütfen ya sadece 1 dakika
Snapten yaz geri engelle olur mu
Lütfen bak yemin ederim iyiliğin için yalvarıyorum
Lütfen bana snapten yaz geri engelle sadece 1 dakika fazla değil
hyr
Tamam
Özür dilerim beni yanlış anladın beni affet olur mu
Gerçekten temiz kalpli birisin ben sana bu durumdan kurtulman için Bi pdf atacaktım onu oku diyecektim ama istemedin sen nasıl istersen öyle olsun ben gerçekten şaka amaçlı demiştim Allah şahit ama yinede haklısın pdfyi okusan çok iyi olurdu eğer istersen ve ihtiyacın olursa ben burdayım umarım herley kalbin gibi güzel gider ve senin için hayırlısı olur kendine çok iyi bak Allaha emanet ol
Ama sadece pdfyi atmayı çok isterim burdan gönderiliyorsa buradan göndermeyi deneyeceğim kusura bakma rahatsız ettim ama gerçekten şaka yapmıştım eğer beni Bi dinlemek istersen gerçekten açıklayım öyle engelle ben insanlarda böyle izlenim oluşturunca çok kötü hissediyorum günlerce rüyalarıma giriyor lütfen beni dinle ama istemiyorsanda kendine iyi bak üzme kendini ve iyi düşün gerekirse iyi bir rehberden destek al
Bana bir cevap ver olur mu
Teşekkür ederim:(
Sevmediysen bölümünü geç
Bence geç değil tıp daha iyi
doktor ol da sonra öldürsünler seni
Gitmek istediğin şehir okul neresi?
van
Bence İstanbul'da kal derim alşırsın yenisin daha.
kalman daha iyi bence.
Sıralaman kaç
20 bın
Nereye geçmeyi istiyorsun
van
Vanlımısın
hayı ama doguluyum
Ben vanlıyım, van tıpı öneririm. Bende İstanbul'da 5. sınıf tıp öğrencisiyim
pişman olur muyum diye düşünüyorum sadece bilgisayar mühendisliğini öneren cok kişi vardı
Kendi isteğinle mi seçtin mühendisliği
ytü istiyodum gelmedi , gelmez zaten dediğim şey geldi
Geçç
Daha detaylı konuşalımmı
olur
Yaz
seviyem yetmiyor galiba
İnsta verimmi
olur
skdjdppo
Bu hesap
Bekliyimmi