Yarın iş görüşmesine gideceğim, nasıl bir tavır sergileyebilirim öz güvenli olmak için?

Yarın iş görüşmesine gideceğim. Mudo’da satış danışmanı ve kasiyer olarak geçici bir süre çalışacağım eğer olursa.. özgüveni çok yüksek biri değilim açıkçası yarın nasıl bir duruş sergilemeliyim bilmiyorum. Daha önce gittiğim görüşmelerde saçma sapan sorular sordular ben de afallayıp kalıyordum hep. Sanki verdiğim cevaplar yetersiz ve saçma gibi hissediyorum sosyal fobimden kaynaklı sanırım bu yetersizlik duygusu. Gerçi sordukları sorular da öyle sorular ki yani sanırsın mağaza müdürü olarak başlayacaksın yani neden bu kadar abartıyorlar anlamıyorum daha önce de yaptım bu işi. Yani aslında uzun lafın kısası nasıl özgüvenli bir duruş sergileyebilirim, nasıl davranmalıyım rahat olmak için? mesela bana sorum var mı diye sorduklarında ne sorabilirim? Veya işte neden bu markayı seçtin ya da seni neden işe almalıyız gibi saçma sorulara ne cevap verebilirim 😀

Yarın iş görüşmesine gideceğim, nasıl bir tavır sergileyebilirim öz güvenli olmak için?