Çok iş baskısı olan bi işte calişiyorum çok stres oluyorum iş saatleri uymuyor bırakmak mantıklımı lütfen yardımcı olun
2 ay
Sevmediğiniz iş yerinde çalışmak ne kadar mantıklı?

Sevmediğiniz bir iş yerinde çalışmak, genellikle uzun vadede pek mantıklı bir tercih değildir. Bunun birkaç sebebi vardır.
İlk olarak, sevmediğiniz bir iş yerinde çalışmak, genellikle iş tatmininizi olumsuz etkiler. İş tatmini düşük olan kişiler genellikle işlerinde daha az verimli olurlar ve bu da iş performanslarını olumsuz etkiler. Bu da iş yerindeki performansınızın düşük olmasına ve ilerleme imkanlarınızın sınırlı kalmasına sebep olabilir. İkinci olarak, sevmediğiniz bir iş yerinde çalışmak, stres seviyenizi artırabilir. Stres, hem fiziksel hem de zihinsel sağlığınızı olumsuz etkileyebilir ve çalışma hayatınızda mutsuzluğa neden olabilir. Aynı zamanda, stresli bir iş ortamı, diğer kişilerle olan ilişkilerinizi de olumsuz yönde etkileyebilir. Son olarak, sevmediğiniz bir iş yerinde çalışmak, iş hayatınızda mutsuzluğa neden olabilir. Bu, kişisel yaşamınızda da negatif bir etkiye sahip olabilir. İş yerinde mutsuz olmak, genellikle kişisel yaşamınızdaki ilişkilerinize de yansır ve genel olarak mutsuz bir hayat sürmenize sebep olabilir. Bu nedenlerden dolayı, sevmediğiniz bir iş yerinde çalışmak, uzun vadede mantıklı bir seçim değildir. Ancak, bazen geçici bir süre için bir işte çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Bu durumda, daha iyi bir iş bulana kadar mevcut işinizde çalışmaya devam etmek, geçici bir çözüm olabilir.
Sevmeyerek yapılan bir iş verimli olmaz elbette.
Fakat işi bir anda bırakmakta senin için maddi bir kayıp açığı oluşturabilir.
Eğer kenarda bir birikimin yoksa.
Bence burada çalışırken kendine yeni iş arayışana girip bulduktan sonra işten ayrılacağını bildirmen daha iyi olur senin açından.
Zorluklar beni yıldırmaz. Özellikle sevmediğim işlerde sevmediğim kişilerle çalışırım. Onları kullanırım onlarla minik atışmalar yaşarım. Bunu kaybettiğinde değerini anlarsın.
Cevap
12Cevap
Benim vardı artık yapamadım mutlu olamıyordum istifamı verdim bırakmıyorlardı beni zorla istifa verdim ama mutluyum en azından
İyi yapmişsiniz hiç vakit geçmiyor iş gözümde büyüyor sAat olarak gelsede cıkıp gitssm diye bakıyorum
Mutlu huzurlu değilim
Hiç mantıklı değil. İnsan sevdiği işi yapmalı. Yoksa zaman geçmez.
Sorman hata başka iş aramaya koyul bulur bulmaz bırak
Başka işe girme fırsatın varken mantıksız, yoksa mantıklı. Genel geçer bir kural yok :(
Hayat böyle devam etmez mutlu olabileceğin yere git
Sevmediğin iş yerinde çakışmak zor evet başka seçeneğin var mı?
Yani hangi iş yerinde sartlar çok iyi ki? Kendi işini kuramadığın sürece düzen böyle işliyor üç aşağı beş yukarı
Mantıksız hayattan zevk almazsın boşa çalışıyor gibi hissedersin ve agresifleşirsin birçok kişiye çatabilirsin
Hangimiz sevdiğimiz işi yapıyoruz
Para kazanıyorsun sonuçta bir şekilde devam edilir
Sevebileceğim işi bulana kadar mantıklı
Yeni işini ayarlamadan bırakma derim.
Mantıksız,
Önce düşünceyi biraz değiştir
Hiç mantklı degil
Vakit geçmiyor cok stres oluyorum saatide uygun değil
Erkek giyim mağazasında çalışiyorum aşırı disiplinli satış danışmanı
aç mı kalsın millet
Maaş nasıl
En İyi Cevap