Öğretmenlik mesleğimden soğudum adeta?

Merhaba. Ben 1 aydır bir etüt merkezinde Türkçe öğretmenliği yapıyorum. Ama o kadar soğudum ki 1 ay içerisinde. Öğrencileri memnun etmekten ziyade velileri memnun etmek zorundayım. Diğer iş arkadaşlarım kendi aralarında grup olmuşlar. Beni hep dışlıyorlar. Ben daha geçen sene mezun oldum ve ilk iş tecrübem bu. Ama iş arkadaşlarım daha tecrübeliler uzun süredir öğretmenlik yaptıkları için. Bana hep iş yerimde tecrübesiz gözüyle bakıyorum. Bir çok şeyi bilmiyorum. Müfredatı tam çözemedim. Öğretmen arkadaşlarım hiçbir şey bilmiyor bu gözüyle bakıyorlar. Oysaki konu anlatabiliyorum. Zaten ortaokul öğrencilerinin derslerine giriyorum. Ama onurum gururum çok kırılıyor çalıştığım iş yerinde. Kendimi öğretmen arkadaşlarımın tecrübesiz gözüyle bakmaları yüzünden çok değersiz hissediyorum. Çıkmak istiyorum ama ailem çok mutlu para kazanıyorum tecrübe kazanıyorum diye. Daha gireli 1 ay oldu en azından okullar kapanana kadar sabredeyim diyorum 1 dönemlik de olsa bi tecrübem olsun diyorum. Ama kurumda kendimi iyi hissedemiyorum. Eee şimdi çıksam müdür 1 ay oldu daha başlayalı neden istemiyorsunuz dediğinde ne diyebilirim? Yapamadı çıktı desinler istemiyorum arkamdanda. Çünkü zaten tecrübesiz olduğumu düşünüyor oradaki öğretmenler. İki arada bir derede kaldım

Öğretmenlik mesleğimden soğudum adeta?