Bilmiyorum ama umarım açılmaz bu saaten sonra
2 ay
Üniversiteler açılır mı sizce?

Bilmiyorum ama umarım açılmaz bu saaten sonra
Yaşanan onca büyük bir depremden sonra, toparlanmak inanılmaz zaman alacak insanlar için. Bu yüzden üniversite konusunda bu dönem her şekilde uzaktan eğitim olduğunu, dönemi online olarak bitireceklerinin açıklamasını yaptılar. Bu açıklama sonucu, hiç bir şekilde tekrar yüz yüze olmaz. Dönemi online olarak bitirirler...
Kim yaptı bir dakika?
Kim mi yaptı? Televizyonlar gereken açıklamayı yaptı ilgili kuramlar.. şu an için zaten online..
Merhaba, hibrit olarak açılır diye düşünüyorum yani bu dönemi öyle tamamlarlar gibi gözüküyor. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Cevap
25Cevap
Çok muhtemel açılır diye düşünüyorum
Demeyin taa
Çok büyük bir ihtimalle bu dönem online olarak bitirilecek. Çok üzücü bir durum ama maalesef ki böyle🤷🏻♂️
Umarım
Nisandan sonra açılacak üniyle alakası olmayan aptalları dinleme sen iyi günler
Nisan 'dan sonra açılacak mı? Bu daha beter saçmalık cidden. Kim demiş ayrıca onu?
Haberlerde denenin önemi yokki. Malum şahıs ne derse o olur ve o da biraz daha bekleyin dedi. Eğer öyle bir şey olursa gerçekten saçma olur hatta sınavlar da yüzyüze olmamalı zaten
E öyle zaten oy için bu açmaz açmaz son gün açar bile beklerim
Açılıyor arkadaşım ben üniversite çalışan birisiyim büyük ihtimalle özel üniversiteler açılır
Özelde değilim no sorun
Açılmasın zaten isteğim o ama bakalım
Depremzedeyim ve bir çok şey yüzünden şu an uygun gelmiyor. Ayrıca da Nisan 'da da açmayacaklar büyük ihtimalle ve sonlarına doğru da açsalar gerçekten saçma olur ve değmez
Bize söylenen büyük ihtimalle açılmayacağı yönündeydi, muhtemelen açılmaz zaten şu zamandan sonra
Hibrid olur yarı online yani. Bizim çok boş yapan bir hocamız var bilgi geldi açılacak diyormuş ya valla 3 ders 40 dk ders süresi var adam gerçekten 3 saat boş yaptığı için sadece slayti okuyorum. Dersi dinleyen bir arkadaşım söyledi.
Bilmiyorum ki hibrid de saçma bana göre yani bu sene açmamaları lazım
Kuzu hibrid'ten kastım şu zaten
Memleketinde okuyan okula gider diğerleri online sınavlarda ayrıca online olur yüz yüze olmaz
Evet bende hiç açılmasını istemiyorum. 6 ayda uni dışında gelistirmem gereken şeyler var zaten daha yeni aşk acısını bitirdim. Hayatta olmaz.
Acilmamali çünkü millet düzenini kurdu 2 ay kalmış burada yine mi masraf etsin bu millet
Kesinlikle öyle katılıyorum
Açılmaz inşallah. Keşke büyük deprem daha olsa tamamen kapansa. Ben de öleyim ha.
Bu kafa ne kardeşim git atla o zaman. canım canım şeyler demeyin şöyle
umarım açılır sağlık okuyanların uygulama dersleri var bir sürü stajlarda aynı şekilde online ilerlemiyor
Bence bu dönem açılacak gibi durmuyor. Seçimden sonra diğer eğitim yılı döneminde açılır.
Hmm umarım
bizim rektöre kalsa açacak adam delircem ya of hiçte gitmek istemiyorum
Bu da tuhaf cidden
Mümkün gözükmüyor zira Erdoğan biraz daha böyle devam etmeyo düşündüklerini söyledi iki gun once
neden hevesinmi kacdı lkajsdşflasd
Çocuk musunuz abicim bu nasıl saçma sapan cevaplar
Abi mi🥲🥲
Tabii uzaktan eğitim işinize geliyor😂
Elbette
Açılacağını sanmıyorum ve umarım açılmaz da.
umarım
Seçimden sonra açılır
O zaman zaten açılmasın e yuh yani 1 ay falan kalacak toplasan
Vizeler geldi zaten bundan sonra sçılmaz
Aynen umarım öyle olur ama sınavlar da online olur umarım
Online olur elbette. Öğrencilerin okula gelememe sebebi yurtlarına giriş yapamamaları. Sınav yüz yüze olduğunda bu insanlar nerede kalacak?
Evet de bize yüz yüze dediler ama umarım öyle saçma sapan bir şey olmaz ki bence iptal ederler onu ama bakalım
Oturup bir konuşsunlar online'a döner
Hadi bakalım umarım diyelim
Durum ne neden açılmıyor
Şu an doğru değil açmak
Hayır bu yıl böyle devam edecek
Hmm bazıları Nisan 'da açılabilir diyordu
Yani öyle de ya oy için açarlarsa bile düşünüüyorum ben beklerim ama yer yok. Keşke sınavlar da uzaktan olsa ahh ahhhh
inşallah açılmaz
Aminn
En İyi Cevap