Eğitim & Kariyer 2 ay Üniversite okuyanlar kaç yılınız kaldı:)? gonca122 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Son 2yılım kaldı sonra edebiyat hocası olucam inşallah hayallerime kavuşmama az kaldı:) Üniversite okuyanlar kaç yılınız kaldı:)? Cevapla 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Eğitim & Kariyer konusunda 9b cevap paylaştı. Okumuyorum maalesef. keşke okusaydım diyorum sor oluyor mu? 0 1 Yorumla gonca122 2 ay Kendince zorlukları var tabii
Gizli Üye (25-29) 2 ay üni okumadım ama sanırım okuyanlar oldukça zorlanmaya başladılar 0 2 Yorumla gonca122 2 ay Kendince zorlukları var tabii ailenden ayrı kalıyorsun kendi geçimini sağlıyorsun Yorumla Cevap sahibi 2 ay bu sitede özellikle maddi konuda zorluk çektiklerine rastladım bazende hayatın zorluklarına ortaklık edecek birisinide aradıklarına Yorumla
bağlaçolandee Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 2 ay Çok da matah bir şey değil emin ol 0 2 Yorumla gonca122 2 ay Üni okumakmı? Yorumla bağlaçolandee 2 ay Öğretmen olmak Yorumla
DarKDayS__0034 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 95% 2 ay Edebiyat candır 😌 0 3 Yorumla gonca122 2 ay Sonunda benim gibi düşünen biri:) Yorumla DarKDayS__0034 2 ay Edebiyat çok zor ve ezber zahmet isteyen bir bölüm;Lakin seversen başarabileceğin bir meslek grubu.. Yorumla gonca122 2 ay Özelden yazarmısın lütfen Yorumla
sadecemeraketmişdim Takip Et Xper 4 Yaş: 23 2 ay inşallah hedefine ulaşırsın knk 0 1 Yorumla gonca122 2 ay İnşallah Yorumla
drmuhammet Takip Et Xper 5 Yaş: 23 2 ay Son 1 yıl 0 7 Yorumla gonca122 2 ay Süper hangi alan? Yorumla drmuhammet 2 ay Tıp Yorumla gonca122 2 ay Mükemmel benim başaramadığımı sen başarmışsın Yorumla drmuhammet 2 ay Teşekkür ederim ☺️ Yorumla drmuhammet 2 ay Hangi şehirdesin Yorumla gonca122 2 ay İstanbuldayım özelden yazarmısın? Yorumla drmuhammet 2 ay Tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Okumuyorum maalesef. keşke okusaydım diyorum sor oluyor mu?
Kendince zorlukları var tabii
üni okumadım ama sanırım okuyanlar oldukça zorlanmaya başladılar
Kendince zorlukları var tabii ailenden ayrı kalıyorsun kendi geçimini sağlıyorsun
bu sitede özellikle maddi konuda zorluk çektiklerine rastladım bazende hayatın zorluklarına ortaklık edecek birisinide aradıklarına
Çok da matah bir şey değil emin ol
Üni okumakmı?
Öğretmen olmak
Edebiyat candır 😌
Sonunda benim gibi düşünen biri:)
Edebiyat çok zor ve ezber zahmet isteyen bir bölüm;
Lakin seversen başarabileceğin bir meslek grubu..
Özelden yazarmısın lütfen
inşallah hedefine ulaşırsın knk
İnşallah
Son 1 yıl
Süper hangi alan?
Tıp
Mükemmel benim başaramadığımı sen başarmışsın
Teşekkür ederim ☺️
Hangi şehirdesin
İstanbuldayım özelden yazarmısın?
Tamam