Eğitim & Kariyer 2 ay Hangi liseden mezunsun? BakımlıkızçehanımFenomen Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Selamlar🩷Kız meslek, Anadolu, İmam hatip, sağlık.. gibi gibi😊😊 Hangi liseden mezunsun? Cevapla 29 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Menethil Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 75% 2 ay Düz lise. Ders aralarında bahçede tellerin kenarında uyuşturucu satıcılarıyla felan konuşuyorduk. Çıkışta her zaman bir polis aracı. Güzel günlerdi. 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 23 , eic 73% 2 ay Eğitim & Kariyer konusunda 423 cevap paylaştı. Anadolu lakin meslek okumak isterdim. Akademisyen olmak isteyenler için ideal onun dışında Anadolunun hiçbir avantajı yok bu devirde. 0 0 Yorumla
çikolataçikilop Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 2 ay sağlık ben gittim siz gitmeyin gidenleri de döndürün 0 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 48% 2 ay Kız meslek mezunuyum, benim dönemimde öğrenci açığı var diye erkekleri almışlardı. 0 0 Yorumla
yakısmetnedemekti Takip Et Xper 4 Yaş: 21 2 ay şağlıktan su an yaslı hıssetmemın tek sebebı bu 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Eğitim & Kariyer konusunda 314 cevap paylaştı. Bu soruyu sevemedim aşko, meslek. 😩 2 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Eğitim & Kariyer konusunda 9,2b cevap paylaştı. Ben düz lise. 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 39 2 ay Eğitim & Kariyer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Meslek Lisesi. 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Düz lise talebesiydim.. 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 122 , eic 54% 2 ay Eğitim & Kariyer konusunda 331 cevap paylaştı. Bağcılar endüstri meslek lisesi 1 0 Yorumla
a livaneli Takip Et Master Yaş: 35 , eic 49% 2 ay Eğitim & Kariyer konusunda 378 cevap paylaştı. Düz lise :) 1 0 Yorumla
m CptSimonRiley Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Eğitim & Kariyer konusunda 909 cevap paylaştı. Fen Lisesi. 1 0 Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 27 2 ay Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Denizcilik. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Düz lise. Ders aralarında bahçede tellerin kenarında uyuşturucu satıcılarıyla felan konuşuyorduk. Çıkışta her zaman bir polis aracı. Güzel günlerdi.
Anadolu lakin meslek okumak isterdim. Akademisyen olmak isteyenler için ideal onun dışında Anadolunun hiçbir avantajı yok bu devirde.
sağlık ben gittim siz gitmeyin gidenleri de döndürün
Kız meslek mezunuyum, benim dönemimde öğrenci açığı var diye erkekleri almışlardı.
şağlıktan su an yaslı hıssetmemın tek sebebı bu
Bu soruyu sevemedim aşko, meslek. 😩
Ben düz lise.
Anadolu Teknik
Meslek Lisesi 😅
Meslek Lisesi.
Düz lise talebesiydim..
Bağcılar endüstri meslek lisesi
Anadolu lisesi
Kız Meslek Lisesi
Açık öğretim aöl den mezunum
Düz lise :)