mezunum bu yıl yks sınavına hazırlanıyorum bir dershaneye gidiyorum dershanenin kütüphanesi var her gün sabah 8 akşam 5 arası oraya gidiyorum sabah saatlerinde ders çalışırken çok uykum geliyor esniyorum gözlerim yaşarıyor öğleden sonra da saat 3 olunca çok canım sıkılıyor ders çalışmak istemiyorum. sizce nasıl ders çalışmalıyım? ne yapmalıyım sizce?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
çalışmazsan ömür boyu inşaatta amele olursun
çalışıyorum gerçekten ama hep böyle sorunlar oluyor ders çalışırken
korkma knk çalışmasanda yaşarsın hayatını bende yks gircem kitap yüzü açmadım
benim fazla derslerim iyi değil fazla temelim yok o yüzden sıkı çalışıyorum bu yıl 2 yıllıkta kazansam okurum 4 yıllık gelmezse
knk ben hiç çalışmıyorum fizik bölümü amacım jfkejfkejf
benim bölüm fark etmez benim bu yıl sosyal hayatım hiç yok dışarı bile çıkmıyorum en son 4 ay önce 1 kez çarşıya gittim biraz geldim sonra ailem öğrendi izin vermediler bir daha dışarı çıkmama bende çıkmadım artık o günden sonra çok sıkılıyorum ama aile korkusu da var bende ailem böyle çok korumacı beni böyle yetiştirdiler
kardeş şu aileyi aş kendini bil ulan
ben inandıgım şeylerin peşinde koşuyorum sen de öyle ol Cesaretli ol
ben günde 1-2 saat dışarı çıkıp yürüyüş yapmak hava almak istiyorum ama çıkamıyorum cesaret edemiyorum aile korkusu böyle bir şey işte
kanka bunu aş ve bir davan olsun. İnsanlar için değil hakikat için yaşa
dershanede ki müdür yardımcısı babamın arkadaşı etütte 6 tane kamera var hepsini izliyor odasından ben dershaneye 1 gün bile gitmesem ya da erken çıksam babamı arar söyler diye korkuyoru ailem bana kızar diye korkuyorum bide etüt hocasında da babamın numarası var oda babamı arar söyler diye korkuyorum sonra dershanede ki rehberlik öğretmenim de babamı arar diye korkuyorum yani hep b korku ailem beni böyle yetiştirdi küçükken bizden habersiz asla bir şey yapma dışarı da çıkma diyorlar
lan ne olacak en fazla kızar, şu korkunu yen. Ben okula gitmezdim taa 5. ders gelirdim. İnsanlardan çekincem yoktu ki
ama ailemde bu yıl çok sıkı ders çalışmamı istiyor her gün dershaneye gidiyorum sabah 8 akşam 5 arası öğleden sonra etütte ders çalışırken canım çok sıkılıyor en son 4 ay önce 1 kez çok sıkılmıştım çarşıya çıkıp gezdim o zaman sonra ailem öğrendi bana izin vermediler niye gittin çarşıya ya başına bir şey gelseydi dediler bu arada 18 yaşındayım sonra dershanede ki müdür yardımcısı ile rehberlik öğretmenim babamı dershaneye çağırdılar babamın yanında bana bir daha bir yere gitmeyeceksin çarşıya gitmeyeceksin dediler yasakladılar bende ondan sonra bir daha gitmedim o zaman internet kafeye gitmiştim 1 kez sonra dershanede ki sınıf arkadaşlarıma güvenerek söyledim saflıkla onlardan biride gidip rehberlik öğretmenine söylemişler sonra öğretmen babama söyledi o kadar yalvardım öğretmenime hocam lütfen söylemeyin dedim bana tamam söylemem merak etme deyip geçiştirdi ama söyledi
kardeş korkak olma kafa tut şunlara ulan senin hayatın onlara ne
ben babamın kurallarını dahi çignemiş bir adamım sen de öyle ol sinirlendin mi vur masaya yumrugunu
o zaman dershanede ki rehberlik öğretmeni niye babama söyleyip babamı doldurdu ki gittiğimi söylemeseydi ne olurdu şimdi hiç dışarı çıkamıyorum 4 aydır çarşıya bile gitmediim off gıcık oldum o hocaya ya allahtan sonradan gitti dershaneden 2 ay önce müdür yardımcısına da beni söyleyen oydu şimdi günde 1-2 saat çıkardım dışarıya aslında hata bende o zaman saflıkla dershanede bizim sınıftan 2-3 kişiye arkadaşıma söyledim onlar gidip söylediler rehberlik öğretmenine sonra oda babama ve müdür yardımcısına söyledi gıcık kadın
kardeş rehberliği takma bir gün gidiyormuş gibi yap ama başka yerlerde takıl , köle olma , cesarete ilk adımı at sonra bagımlısı oluyorsun
param yok ki şimdi bir yere gidemem ailem o zaman benden okul harçlığımı da kesti günde 10 tl para veriyorlardı bana artık onuda vermiyorlar
kanka o zaman böyle iyi sürünmeler, valla ben kral gibi yaşıyorum cesaretim sayesinde
belki sizin aileniz size bir şey demez ama benim ailem öyle aynlayışlı değil özellikle de babam çok sinirli az önce bir şey için abime kızdı bağırdı çağırdı küfür etti böyle biri işte
yarın parka gitmeyi çok ist, yorum acaba gitsem mi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!