Mobbing yüzünden intihar eden bir bankacının ve daha önce bu yüzden intihar eden kişilerin haberini okuyunca şu soru aklıma takıldı.
Neden? Mobbing uygulamaktaki asıl amaç nedir?

Mobbing yüzünden intihar eden bir bankacının ve daha önce bu yüzden intihar eden kişilerin haberini okuyunca şu soru aklıma takıldı.
Neden? Mobbing uygulamaktaki asıl amaç nedir?
Mobbing bana yapılmadı veya dik duruşumdan dolayı kısa sürdü ama yapılan birine tanık oldum. Elbette ilk amaç bezdirip işten çıkmasını sağlamak. Sanki o kişi çıksa daha iyisi gelecek. Çok can sıkıcı bir durumdur. Hele de yaşadığın şeyi fark edemiyorsan çok daha kötü. Psikolojiyi mahveder, gözümün önünde eli ayağı tutmayan birini gördüm ağlamaktan.
Amin ya
Kendi çıkarlarını tereyağından kıl çeker gibi elde etmeye mobbing denir. Mobbing uygulayan kişi öyle sinsidir ki, olayların sonunda kötü adam mobbinge uğrayan, haklı ve mağdur ise mobbing uygulayan olur.
Meslektaşım olduğu için her satırını okudum yazdıklarının. Çoğu doğru. Ancak bunların hiç biri intihara götürecek bir neden değil. Belki başka sorunları da vardı. Bunlar da üzerine tetikledi durumu ama kimse zorla çalışmıyor. Yazdığı mailin üzerine istifa etse yeterliydi. Hiç bir şey insan hayatından değerli değil.
Cevap
1Cevap
Yani insanların kötü olmasından kaynaklanıyor bence
Bazıları insanlara kaba davranmayı onları aşağılamayı küçumsemeyi kötü olmayı seçer bu egonun gizli oyunlarndan biridr
Hiç bilmiyorum yani bu da bir çeşit kişilik bozukluğundan kaynaklı bence
Dayaklık bunlar hayatlarının dersini vermeli
Ah bi anlayabilsem bu şerefsi_z dünyanın düzenini 😢
Dünya iyiyle kötü arasında bir yerde. Bir gün iyiden yana olacak..
Ya bir dur az pozitif olacağız 😂
Mutlu olalım az gül yav😂
Tamamen kötü kalpten kaynaklanan bir şey, karakter eksikliği olan insanların sergileyeceği davranış biçimi.
Rekabet mobbing uygulamada etken olabilir ya da insanların yenemedikleri egoları da. Maalesef çok yanlış bir davranış
O ne
İş arkadaşlarının baskısı galiba
Karaktersizlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?