Düşük sermayeli iş önerileri alabilir miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Şimdi inanın bu sektörde iç içe biri değilimdir. Sadece çevremde duyduğum, az sermaye olarak düşündüğüm ve size aklımda oluşan fikri paylaşmak istediğim için, sorunuza cevap vermek istiyorum.
Aklıma ilk gelen, "Çiçek dükkanı." Neden aklına bu geldi? Diyeceksiniz biliyorum. Çünkü, her zaman yaz, kış, ilkbahar, sonbahar hangi mevsim olursa olsun işiniz her şekilde yürüyor. Özellikle düğünler, kız isteme, özel günler, sevgililer günü, anneler günü.. vb. Özel günlerde de yüksek kăr edebileceğiniz bir sektör olduğunu düşünüyorum. Tabi bu süreçte insan iletişimi çok önemli, azıcık bile olsa çiçeklerin isimlerini bilmek, hakkında bilgi edinmek de çok önemli. Bunları bildiğiniz sürece, bence inanılmaz iş konusunda ilerleme kaydedersiniz. Tabi umarım istediğiniz ve gönlünüzünde memnun kalacağı bur sektörde ilerlersiniz umarım...12 Yorumla- Soran1 yıl
Teşekkür ederim bunu araştırıcam :)
- 1 yıl
Rica ediyorum..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
- 1 yıl
Bileklik yapip satma gibi seyler ozgun fikirler ckart
10 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 331 cevap paylaştı. Btk ve halk eğitim bak
10 Yorumla- 1 yıl
Bina temizliği
10 Yorumla - 1 yıl
berber
10 Yorumla Pilavcı
10 Yorumlaiş veren olunca ne oluyor ki
04 Yorumla- Soran1 yıl
Başkasının emri altında çalışmak zorunda kalmazsın. Mesela ben randevu almıştım 3 hafta önceden söyledim izin için kabul etti sonra yan çizdi. Daha önce de 1 hafta önceden söyledim akrabamın düğünü var dedim sonra yine son anda yan çizdi. Daha böyle çok şey iş yerinde ki mobbinglerde cabası. Ben en kötü asgari ücret kazansam net olarak cebime kalan para bana yeter yüksekte gözüm yok.
- Soran1 yıl
Sadece tek ben işleticem hani aileyle ilgili biri iş yapmayacak. Yemekleri filan ben yapıcam.
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Kırtasiye aç
11 Yorumla- Soran1 yıl
Olabilir bak düşüneyim bunuda teşekkür ederim :)
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi