20 üstüne çıkamıyorum bir türlü. Süre problemi her zaman olmuyor. Problemlerden çok kaçmıyor. Geometri yapıyorum 1 2 tane. Yaklaşık 3 ay var 25 üstüne taşıyabilir miyim? Altyapım var. Sadece nasıl daha hızlı arttırabilirim?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Geometriden 1 2 tane soru gelmiyor herhalde ordan 6 7 tane vardir rahat diye hatirliyorim onu gelistir Problemlerde hangisinde eksik oldugunu bul birde Taktikleri bilirsen hiz kazanirsin
Ben geometriden 1 2 yapabiliyorum. Geometri kolay artan bir ders değil biraz daha emek istiyor. Problemlerden kaçıyor bazen onlara yoğublaşabilirim. Taktik bende hiç yok işte. Turlama taktiği yapanlar var ama ben bir soruda takılıp kalıyorum. Panik yaptığım için de son 20 dakika genelde hiç soru çözemiyorum.
2 ay kalmış sen 20 net diyon millet 40 net yapiyor
Ben sayısalcı değilim. Mat 40 net yapıyor olsam niye ea cı olayım zaten.
En iyi eacılar bile 30 yapıyor
Bende eşit agirligim asıl turkce mat yapman lazim
Hedefim 10 bin. 10bine giren eacılar genelde 25-30 net arası matematikde
Lol bak şu an girdin velet
Türkçe 32 yapıyorum ortalama. Sosyal 16. Fenden de 5 geliyor.
Sen kaç yapıyorsun ki niye küçümsedin beni
Sosyal fen ne lgs mi giriyon ya
Tyt de bölümlere bu şekilde ayrılıyorya Einstein
Ben mattan 30 edebiyattan 40 sosyal 10 fen 5 yapiyorum
Edebiyatı az yapıyormuşsun knk ya
Edebiyat kastetmek istedim ya klavyesi
Sen uni kazanama benim emaneti sana yalatip para vericem
Ciddi soruyorum sınava falan hazırlanmıyorsun dimi
Yo neden hazırlanayım psikolojim bozuk benim kızım
Kaç yaşındasın
12. Sınıfım
üniversiteye gitmek istemiyor musun
Dediğim gibi çok şey yaşadım psikolojim bozuk sözleşmeli er olucam intar etmektense bir şeye yararım
Anlıyorum. Ama az önce söylediklerin hiç doğru değil. Ben bu soruyu ciddi bir şekilde sordum. Benim için gerçekten önemliydi. Senin küçümsediğin netlerim de üniversite hayallerim de benim için çok şey ifade ediyor. İyi bir eğitim almaktan başka şansım yok benim. Sen sözleşmeli er olabilirim diyorsun ama benim için bir B planı yok. İlk 10 bine girmezsem benim başka bir planım yok. Daha iyi olmak için çabalıyorum ve bunun için bir yol arıyorum. Kimsenin psikolojisi mükemmel değil ve senin kimsenin hayalleriyle alay etmeye hakkın yok. Umarım kısa zamanda daha iyi olursun ve istediğin bir mesleği yaparsın. İyi akşamlar.
Benimki b planı değil ki haberlerde şehit olan askerleri ne sanıyorsun sözleşmeli er sen okusan ne olcak 10 bine giremedikten sonra a101 Olcan b planın ise only fans olcak
Millet 9. Sınıfta başlıyor çalışmaya sen 2 ay kala 40 net nasil yapcam diyorsun öyle kolay olsa herkes ilk 10 bin olurdu
Kadın olunca direkt only fans dimi zaten. Başka türlü başarılı olamayız zaten. Bu algıdan nefret ediyorum. Sizin gibilere inat çok güzel bir hukukçu olacağım. 9dan beridir çalışmadığımı kim söyledi? Ben hep çalışıyordum. Son 2 yıldır da çık sıkı çalışıyorum. Tyt hız işi benim sorunum orada. Aptal değilim çok iyi bir liseye gittim iyi bir altyapım da var. Kolaylıkla 30 yapabilirim.
herkes hukukçu olcak ona bakarsan hukukçu olman için biron olması lazım çevren olması lazım benim arkadaş hukukçu olcak dedesi ve babası avukat senin biron bile yok 2. Si her kadın la only fansin alakası yok turkiyede dehşet para kazanırsın hukuktan bile fazla only fans demiyorsan uni kazanamayinca sürünür sün
Çok para kazanmak benim için önemli değil. Zengin olmayo falan da hayal etmiyorum. Benim babam dedemin de bürosu yok. Sağolsunlar hepsi cezaevindeydi. Benim çocukluğum da oralar da geçti. Bu yüzden hukuk okumak istiyorum. Ailem zengin değil benim de öyle hayallerim yok paranın hiçbir önemi yok. Ben sadece adalet namına birşeyler yapmak istiyorum. Herkes torpilden bahsediyor. Benim kimsem yok. Elimden gelen emeği vereceğim ve gidebildiğim yere kadar gideceğim.
Babanla dedenin hapisten çıkartmak için hukukçu mu Olcan eğer olursan söyle bende sözleşmeli er 3 yıl yaptıktan sonra çavuş olurum eğer hayatta kalırsam evlenelim?
Hayır babamın çıkmasına çok az kaldı zaten. Ama ona çok büyük bir haksızlık yapıldı. Benim içimde küçüklükten beri bu adaletsizliğin izleri var. Yani ya hukuk kazanırım ya da ölürüm. Evlilik veya sevgililik işlerinden koptum ben yıllardır kimseyi de almadım hayatıma. Kendimi sadece eğitimime adadım. Netlerimi sorun etmem de bu yüzden. Benim için ölüm kalım meselesi
Bak sana şunu söyleyeyim cidden biron olmadı için boş yani nafile istediğin kdr oku kendini a101 ya da şok ta bulucaksin
Ben savcılık hâkimlik istiyorum zaten. Avukatlık yaparım ama kısa bir süre. İyi bir üniversite de olursam iş bulmam ve çevre edinmem daha kolay olur.
Benimde hiç sevgilim olmadı ama cidden nafile ztn hukukçu olman için yani sen baştan hata yapmışsın turkiye adalet li değil senin yaptığın işe bak eğer ilerde avukat savcı olursan bende çavuş olursam buluşalımv
Instagram var mı
Hayır sosyal medya kullanmıyorum
Wp var mı
Neden soruyorsun
Tanışalım
İstemiyorum. Teşekkür ederim.
Ders çalışmaya ne dersin 😎
Yaşıtız neyden korktun neyse inş olamazsın avukat
Babanda hapisten çıkar evde seni döver
İyi dileklerin için teşekkür ederim. Çok başarılı bir avukat olacağımdan şüphen olmasın.
Turkiyede avukatmi var boşanma avukatı var yurt dişimi bura
Para veriyim sana realde bana ders çalıştır?
Üstün hukuk bilgilerinle beni aydınlattığın için teşekkür ederim. Birçok hukukçu ve savcıyla tanıştım. İşlerin nasıl yürüdüğü senden iyi biliyorum. Sadece bir arkadaşının "birosu" üzerinden hukuk yorumu yapman çok saçma. Doğru yazılışı da büro ayrıca.
Neidyon kardeşim arkadaşımın babası savcı savcı veya hakim olmak zor avukat herkes olur
Az önce sadece büroları var dedin. Ve yine az önce avukat olmak da zor büron yoksa bir hiçsin dedin. Bir dediğin bir dediğine tutmuyor tutarsızın tekisin. Benim aklım bana yeter. Güzel tavsiyelerini kendine sakla.
Avukat herkes oluyor 4 dene bitir iş yapman için biron lazjm zaten bir sürü avukat var birolari var senimi alcaklar senin realde kizligini bozayım odeselim
Meslek lisesinde mi okuyorsun
Kolejde okudum 3 sene şimdi anadoludayim
Düşünme biçmin orada erkekler gibi. Çok seviyesizce.
Meslekteki. erkekleri biliyorsan sen orada okumuşsun
Hayır sosyal bilimler lisesi. Nitelikli bir okul yani
Gel realde buluşup sarılıp uyuyalım seni kokunu içime çekim sarılırken anca öyle düzelir psikolejim
Yok sen only fansdan devam et yeter sana
Erkek ler para kazanamıyor ama para kazanma yolu buldum only fans acıcaz sen avukat rolu ben cavuş rolü 😎