Eğitim & Kariyer Küçükken ne olmak isterdiniz, şimdi ne oldunuz? leyleq Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor hep doktor olmak isterdim şu an diş hekimliği okuyorum. ama çok mutlu olduğumu hiç sanmıyorumm. Küçükken ne olmak isterdiniz, şimdi ne oldunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Oyunculuk 0 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Doktor olmak isterdim tıp sekreterliği okuyorum 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Her işten anlayım diyordum. Şimdi serbest meslek erbabıyım ❤️ bu hayatı severek yaşıyorum 0 0 Yorumla
BlackCrees Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Küçükken asker olmak isterdim şimdi yatırım danışmanı oldum 0 0 Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hemşire olmak isterdim hep, şu an istediğim bölümü okuyorum. 0 0 Yorumla
Acılıkoala Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı. Kasiyer olmak isterdim tıp okuyorum. 0 0 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hakim olmak isterdim doktor oldum 0 0 Yorumla
Miss_Maria Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Doktor ve doktor. 0 2 Yorumla leyleq +1 yıl şu an okuyorsun sanırım Yorumla Miss_Maria +1 yıl Evet, 2 senem kaldı. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Oyunculuk
Doktor olmak isterdim tıp sekreterliği okuyorum
Her işten anlayım diyordum. Şimdi serbest meslek erbabıyım ❤️ bu hayatı severek yaşıyorum
Küçükken asker olmak isterdim şimdi yatırım danışmanı oldum
Hemşire olmak isterdim hep, şu an istediğim bölümü okuyorum.
Kasiyer olmak isterdim tıp okuyorum.
Hakim olmak isterdim doktor oldum
Öğretmen
Bir bok olamadım
Doktor ve doktor.
şu an okuyorsun sanırım
Evet, 2 senem kaldı.
Hemşire olmak isterdim paramedik okuyorum
Veteriner- Finansçı