AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sen bence okumayı bırak, bu nasıl bir yazı yazma şekli ya.
Ya site engelliyor. Lise yazısı geçerse paylaşımı kaldırıyor. Bilmeden nasıl her şeyde laf yapma yetkisini buluyorsanız. Cahil cahil
bir çok kes gördüm böyle bir şey olamaz
3 tanes sorum kalktı az önce
meslek lisesinde bölümün ne
Aslında kardeşim için sordum kardeşim lise2 ye gidiyor. Güzellik bölümünde ve dersleri kötü. Arkadaşlar ve hocalar ile arası da kötü. Bölümünü de sevmiyor. Açığa geçmek istiyor. Ama annem oku elinde meslek olsun diye zorluyor. Mezun olduktan 5 yıl boyunca da çırak olarak çalışacak yani en az 23üne kadar. İşleri büyümesi içinde bence bayağı imkan gerekir bu bölümde. Sence kardeşim açığa geçmeli mi
açığa geçsin bence ama bak sorun daha farklı o kızı eğitin psikolojik sorunları vardır okulla çözmek doğru olmaz
Evet gerçekten ortaokul sondan beri psikolojik sorunları var baş edemiyoruz. Lisede arkadaşsızlıktan yanlış kişilerle arkadaş oldu daha yeni bir kız onu dövmüş ve uzaklaştırma almış 1 hafta sonra gelicem ben o kızı öyle bırakmam demiş. Sürekli böyle olaylar yaşıyor. Psikolojisi çok kötü. Ben akıl veriyorum 2 saat dil döküyorum ama hâlâ aynı. Tükendim gerçekten. Sorunu bizde bulmaya başlıyor. Artık derslere odaklanıcam diyor ama her eve gelişinde 7 24 telefona gömülü boş videolar atlıyor. Çantası hâlâ aynı yerde olduğu gibi. Zaten açığa geçmek istiyorum diye zırvalıyor. Bizde bilmiyoruz artık ne yapacağımızı. Pişman olur diye korkuyoruz. Ama böyle de memnun değil zar zor okula gönderiyoruz okutuyoruz onu resmen.
o zaten daha rahat olmak için açığa geçmek istiyor belli yani ama böyle çok zor baban annen ne diyor peki yaşı kaç bu arada
16 17 yaştır lise 2 dediğine göre ama bu sorun küçüklüğünde yaşadığı şeylerden kaynaklı baba ve anneden kaynaklı bir şey
Evet gerçekten çok tam nokta atışı tespit yapıyorsun. Annem ve babamla anlaşamıyor. Genel olarak sorun annemde bende anlaşamıyorum onunla. Bende açığa geçmesini istiyorum ama hep uyarıyorumda onu bu sefer adamakıllı çalışacaksın hem kendin seçiyorsun bu geleceği diyorum. Annem babam açığa geçmesin diyor 2 yıl daha sabretsin diyor ama işin sonunda pişman olmakta var sizin yüzünüzden boş okudum der falan
bak şöyle söyleyim normal biri 3 5 sene çıraklık yapar işi öğrenir kendi yerini açar ama bu kızda durumlar çok farklı çok sabırsızdır çabuk sıkılıyordur yataktan çıkmıyordur çalışmak istemiyordur anne baba zamanında eğitemediyse o da farkll kişilerle farklı şekilde kendini eğitti öyle de gider üstüne gitmeyin ne yapmak istiyorsa onu yapsın emin olun sonuç aynı olacak bari suç sizde olmasın yarın bir gün demesin sizin yüzünüzden oldu
Ya yemin ederim o kadar haklı yorum yapıyorsunki resmen kızı çözdün iki dakkada. Bi yandan da şeyden korkuyorum açığa geçip yine bi halt yapamazsa çalışmıcam işten sıkıldım falan derse ondan korkuyorum. Ama yine hata kendisinde olur heralde. Başımıza dert gerçekten bu kardeşim o kadar da ergenki baş edemiyoruz
diyecek ki zaten😀. siz her hatasında bak böyle yaptın böyle oldu diyeceksiniz ama güzel bir dille eğer üstüne giderseniz yoğun bir şekilde ters teper daha kötü olur onunla sadece sen muhatap ol anneni felan karıştırma iyi yaklaş sürekli öğüt ver destek olmaya bak babanı anneni karıştırma onlar karışırsa daha çok bunalır
Çook teşekkür ederim yorumun için, gerçekten ne yaparsa kendi tercihi kendi hatası. En azından açıktan okur çalışır evde başımın etini yemesin istiyorum. O kadar boş çene yapıyorki o kadar boş sorular soruyor ve hep geçmişe dönük anları hatırlatıyor. Benimde psikolojimi bozuyor ne kadar öğüt versem boşa vakit kaybettiğimi düşünüyorum. Bizden memnun değil ya en azından çalışır beni de rahatsız etmez. Annem o konuda da üzerine gidiyor kazandığın paranın hepsi benim elime geçecek diyor ama ben vermesin istiyorum Neye para harcarsa artık annem falan sorumlu olmaz. Kendine bakar neye harcarsa harcar en azından kendi birikimi ile.
annene güzelce durumu anlat yarısını felan versin de bu kızı böyle daha kötü yaparsın evden soğutursun de. kardeşine karışma ama ne yaparsa kendi yapsın ileride ben yaptım desin sizin yüzünüzden oldu demesin aynı durumları ben yaşadım kendimden biliyorum az çok
Çok teşekkür ediyorum dediğin gibi ne yaparsa en azından ben seçtim benim hatam demiş olur, çok sağol tekrardan, kafamda bazı kararlar oturdu sayende😊🙏🙏
rica ederimm
Lise bırakılır mı awk
Meslek l. isesi. neden öyle dedin
Pardon açıktan okuyacaksan ok ben yanlış anlamışım