Eğitim & Kariyer Yurt dışına çıkma imkanınız olsa gidermiydiniz? ereenuzn Takip Et Xper 4 Yaş: 18 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yurt dışına çıkma imkanınız olsa gidermiydiniz? Cevapla 8 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
m Arag0rnFenomen Takip Et Guru Yaş: 38 6 ay Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çıkmam. Şükür mutluyum 1 0 Yorumla
RememberUS Takip Et Guru Yaş: 33 6 ay Evet, kovalıyorum bakalım bi' gün yerleşeceğim o tarafa. 1 2 Yorumla ereenuzn 6 ay Benide alsan kral 😁 Yorumla RememberUS 6 ay bi' gidelim de kanka ilk asdfg Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 29 6 ay Eğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı. Ülkeye, şehre bağlı olarak giderim 1 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 30 6 ay Eğitim & Kariyer konusunda 12b cevap paylaştı. Evet sn durmam burada 1 0 Yorumla
m CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 6 ay Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Durmam bile. 1 0 Yorumla
sude768 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 6 ay Giderdim 1 5 Yorumla NormalDegil1 6 ay sude Yorumla sude768 6 ay Efendim Yorumla NormalDegil1 6 ay bişey söylmem gerek Yorumla sude768 6 ay Buyur Yorumla NormalDegil1 6 ay bildirim gönderdim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çıkmam. Şükür mutluyum
Evet, kovalıyorum bakalım bi' gün yerleşeceğim o tarafa.
Benide alsan kral 😁
bi' gidelim de kanka ilk asdfg
Ülkeye, şehre bağlı olarak giderim
Evet sn durmam burada
Durmam bile.
Keşke evet elbette
Giderdim
sude
Efendim
bişey söylmem gerek
Buyur
bildirim gönderdim