Eğitim & Kariyer Yurt dışına çıkma imkanınız olsa gidermiydiniz? ereenuzn Takip Et Xper 4 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yurt dışına çıkma imkanınız olsa gidermiydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
RememberUS Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 309 cevap paylaştı. Evet, kovalıyorum bakalım bi' gün yerleşeceğim o tarafa. 1 2 Yorumla ereenuzn 1 yıl Benide alsan kral 😁 Yorumla RememberUS 1 yıl bi' gidelim de kanka ilk asdfg Yorumla
s Arag0rn Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı. Çıkmam. Şükür mutluyum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 7 ay İmkan varda çevrem yobaz olunca çıkamadık vatan haini misin diyeni mi dersin yok seni oranın ortamı bozar diyeni mi dersin neyse çok doluyum 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ülkeye, şehre bağlı olarak giderim 1 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 12,2b cevap paylaştı. Evet sn durmam burada 1 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Durmam bile. 1 0 Yorumla
sude768 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 1 yıl Giderdim 1 5 Yorumla NormalDegil1 1 yıl sude Yorumla sude768 1 yıl Efendim Yorumla NormalDegil1 1 yıl bişey söylmem gerek Yorumla sude768 1 yıl Buyur Yorumla NormalDegil1 1 yıl bildirim gönderdim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet, kovalıyorum bakalım bi' gün yerleşeceğim o tarafa.
Benide alsan kral 😁
bi' gidelim de kanka ilk asdfg
Çıkmam. Şükür mutluyum
İmkan varda çevrem yobaz olunca çıkamadık vatan haini misin diyeni mi dersin yok seni oranın ortamı bozar diyeni mi dersin neyse çok doluyum
Ülkeye, şehre bağlı olarak giderim
Evet sn durmam burada
Durmam bile.
Keşke evet elbette
Giderdim
sude
Efendim
bişey söylmem gerek
Buyur
bildirim gönderdim
Hayirrrr