Eğitim & Kariyer 2 ay Mesleğinizi yaparken en çok keyif aldığınız yanı nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Mesleğinizi yaparken en çok keyif aldığınız yanı nedir? Mesleğinizi yaparken en çok keyif aldığınız yanı nedir? Cevapla 9 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
AcılıkoalaFenomen Takip Et Guru Yaş: 24 2 ay Eğitim & Kariyer konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hastalar biraz ilgi görünce çok seviniyorlar, bu çok hoşuma gidiyor. 0 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 2 ay Damaryolu açmak ya da kan almak terapi gibi 1 6 Yorumla selambenxkişisi 2 ay kan alınması benim için ölüm gibi geliyor.. skmfksnfkeg Yorumla Kirginimcokk0 2 ay Benden alınınca benim de hoşuma gitmiyor ama alınca çok iyi oluyor 😀 Yorumla zenginimben 2 ay Koca bulunca ondan da alırsın bol bol. Yaşlılardan almak zor oluyodur gerçi Yorumla Soran 2 ay Damar yolu açmanın nesi zevkli acaba Yorumla Kirginimcokk0 2 ay Ben seviyorum ama açınca acamayinca zevkli olmuyo Yorumla Soran Yeni 2 ay Enjeksiyon yapmaktan da zevk alıyor musun Yorumla
zenginimben Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 2 ay İşim yok. Camış gibi yiyorum sadece 1 1 Yorumla Soran 2 ay Gir bir işe çalış Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 40% 2 ay Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Yaratıcılık katabilmek 1 8 Yorumla Soran 2 ay Mesleğin ne Yorumla Gökay90 2 ay Üretim Geliştirme uzmanıyım. Ayrıca tasarım ve 3 boyutlu çizimlerde yapıyorum. Yorumla Soran 2 ay Hangi programları kullanıyorsun Yorumla Gökay90 2 ay Solidworks & Autocad tasarım ve üretimi için Yorumla Soran 2 ay Ücretli mi, ayrıca ne tasarlıyorsun? Yorumla Gökay90 2 ay Şirkette lisanslı olarak kullanıyorum. Şahsi bilgisayarımda crackli halleri var. Makine tasarım, ahşap oyuncak tasarımları, ahşap ve demir aydınlatma, bazen elektronik komponentlerin teknik çizimleri Yorumla Soran 2 ay Cracklemeyi de bilmek gerekiyor Yorumla Gökay90 2 ay Evet baya zorlu Yorumla
m CptSimonRiley Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Eğitim & Kariyer konusunda 895 cevap paylaştı. Hastayı hayata döndürmek. 1 4 Yorumla Soran 2 ay Ambulansta mı çalışıyorsun Yorumla CptSimonRiley 2 ay Yok tıp fakültesi de daha başlamadım ama büyük ihtimal en çok zevk alacağım olay olacak. Yorumla Soran 2 ay Belki ölüp kurtulmak istiyor insanlar bu hayattan. Sen neden yaşatmaya çalışıyorsun Yorumla CptSimonRiley 2 ay İntihar vakaları için konuşmuyorum. Ancak gene de kurtarmak hekimliğin gereğidir. Yorumla
Ozii55 Takip Et Yoda Yaş: 29 2 ay Zor ve aksiyon dolu bir meslek yapıyorum 1 8 Yorumla Soran 2 ay Ne iş yapıyorsun ki Yorumla Ozii55 2 ay İnfaz koruma Yorumla Soran 2 ay Ne gibi aksiyonlar var Yorumla Ozii55 2 ay Kendini kesen olay çıkaran kavga dövüş sonuçta hepsi sıkıntılı tipler Yorumla Soran 2 ay Olaylardan zevk mi alıyorsun Yorumla Ozii55 2 ay Evet canım sıkılmiyor Yorumla Soran 2 ay Kaostan besleniyorsun 😀 Yorumla Ozii55 2 ay E yani sen ne iş yapıyorsun Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 29 2 ay Eğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı. Keyif verici bir tarafı aklıma gelmiyor 🤣 1 1 Yorumla Soran 2 ay Düşün bakalım aklına gelir illa ki bir şey Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% 2 ay Eğitim & Kariyer konusunda 795 cevap paylaştı. Oturmak 1 1 Yorumla Soran 2 ay İyi oturmalar Yorumla
coolantalyalı07 Takip Et Bilge Yaş: 35 2 ay Sehayat etmek 1 4 Yorumla Soran 2 ay Mesleğin ne Yorumla coolantalyalı07 2 ay Sosyolog Yorumla Soran 2 ay Sosyologların seyahat ettiğini İlk defa duyuyorum Yorumla coolantalyalı07 2 ay İyi araştır o zaman. 8 saar oldu uçaktan ineli 1.5 aydır dubai deydim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hastalar biraz ilgi görünce çok seviniyorlar, bu çok hoşuma gidiyor.
Damaryolu açmak ya da kan almak terapi gibi
kan alınması benim için ölüm gibi geliyor.. skmfksnfkeg
Benden alınınca benim de hoşuma gitmiyor ama alınca çok iyi oluyor 😀
Koca bulunca ondan da alırsın bol bol. Yaşlılardan almak zor oluyodur gerçi
Damar yolu açmanın nesi zevkli acaba
Ben seviyorum ama açınca acamayinca zevkli olmuyo
Enjeksiyon yapmaktan da zevk alıyor musun
İşim yok. Camış gibi yiyorum sadece
Gir bir işe çalış
Yaratıcılık katabilmek
Mesleğin ne
Üretim Geliştirme uzmanıyım. Ayrıca tasarım ve 3 boyutlu çizimlerde yapıyorum.
Hangi programları kullanıyorsun
Solidworks & Autocad tasarım ve üretimi için
Ücretli mi, ayrıca ne tasarlıyorsun?
Şirkette lisanslı olarak kullanıyorum. Şahsi bilgisayarımda crackli halleri var. Makine tasarım, ahşap oyuncak tasarımları, ahşap ve demir aydınlatma, bazen elektronik komponentlerin teknik çizimleri
Cracklemeyi de bilmek gerekiyor
Evet baya zorlu
Hastayı hayata döndürmek.
Ambulansta mı çalışıyorsun
Yok tıp fakültesi de daha başlamadım ama büyük ihtimal en çok zevk alacağım olay olacak.
Belki ölüp kurtulmak istiyor insanlar bu hayattan. Sen neden yaşatmaya çalışıyorsun
İntihar vakaları için konuşmuyorum. Ancak gene de kurtarmak hekimliğin gereğidir.
Zor ve aksiyon dolu bir meslek yapıyorum
Ne iş yapıyorsun ki
İnfaz koruma
Ne gibi aksiyonlar var
Kendini kesen olay çıkaran kavga dövüş sonuçta hepsi sıkıntılı tipler
Olaylardan zevk mi alıyorsun
Evet canım sıkılmiyor
Kaostan besleniyorsun 😀
E yani sen ne iş yapıyorsun
Keyif verici bir tarafı aklıma gelmiyor 🤣
Düşün bakalım aklına gelir illa ki bir şey
Oturmak