😊Üniversiteyi Eskişehir'de okuyan var mı bana eskişehir yakın olduğu için oraya gidicem ya da fikri olanlar nasıldır insanı vb Teşekkürler😊
Güzeldir
Kötüdür
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eskisehirde
ögrenvı olmak gayet iyi olsa gerek.. tam bir ögrencı şehri.. halk zaten alişkin bunduruma..
Yolun acık olsun 🙌🏼
Teşekkürler 😊
Rıca ederim
Eig için teşekkürler ☺️
Rica ederim 😊
Eskişehir zaten öğrenci şehri olarak geçiyor. Ben seviyorum yobaz yaşlı sayısı fazla değil ve çoğu kişi genç.
Teşekkürler kedi
😊😊😊😊
Cevap
6Cevap
Bence güzel bir yer
Teşekkürler kanka😎
Ziyaret ettiğim de insanları daha medeniydi daha hoşgörülü en azından Tokat a göre 😃
Öğrenci nüfusu gayet canlı ve dinamik
Teşekkürler 😎
Rica 🙃
Eskisehir de okuyan bir daha oradan ayrilmak istemiyor sen düşün aga. Bu arada eskişehirliyim sorularin varsa sor
Ben düzce liyim bana yakın olduğu için ailem izin veriyor teşekkür ederim ben sadece şehir ucuzmu ve küçük diye duydum bide insanlar ve ortamı nasıldır teşekkürler
Şehir küçük ve öğrenciye alışkın bir memleket. Diğer şehirlere göre kolay ve uygun fiyatlı.
Teşekkürler 😊
üniversite hayatın doktorlar'da geçecek gidince ne demek istediğimi anlarsın.
Teşekkürler😊
rica ederim :)
eskişehir öğrenci şehridir çok rahat edersin eğlenirsin arkdaşlıklar güzeldir
Teşekkürler 😊
Eskişehir çok güzel bir yer. Tam olarak öğrenci ve genç şehri. Sakarya Isparta ve Eskişehir bu üçü benim hedefimdi
Sakarya benimde aklımda var ama eskişehir şu an favorim oldu teşekkürler
Ben teşekkür ederim
Sakarya'daki insan kalitesi çok düşük. Kesinlikle Eskişehir.
Sakarya şehir olarak güzel ama insanına bakacak olursak her şehirde illaki denk geleceğimiz güzel ve kötü insanlar olacaktır
Güzeldir öğrenci şehri diye duymuştum zaten
Teşekkürler 😊
Öğrenci dostu çok az şehirden biri eskişehir.
Teşekkürler
Eskişehir' de öğrencilik güzeldir
Teşekkürler 😊
@laylaylomgalibaa senin memleket 😃
Öğrencilerin geneli sever ama onlar alemleri daha çok seviyor bildiğim kadarıyla üniversiteleri de kalitelidir ama ben orada okumadım :D
Nerde okudun hangi bölüm
Güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar