AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Davanın sonuçlanması zaten 3 yıl.
Da hafif suçlara giriyor ztn atanmana engel olmaz.
Üsteğmenim olayı anlatırsan yardımcı olmak isterim
Anneannem vefat etti. Köye gittik. Bahçede 5 yıldır bizimle uğraşan kuzenim vardı. Annem oturdu kenara ağlıyordu. O da çocuk uyutuyordu. Youtubedan ninni açmış. Annem ağlayınca alay eder gibi güldü bi de müziğin sesini açtı. Ben de düğün evi değil cenaze evi burası üzgünüz zaten kapat dedim. Sana mı sorcam seni gebertirim kızım dedi bana saldırdı. Ben de itmeye çalıştım. Bağıra bağıra bana kaç kere o… dedi ben hiç ne küfrettim ne bir şey söyledim zaten vefat haberini aldığımızdan şok geçirmiştim. Sonra saçımdan tuttu salladı ben de kendimi savunmak için itmeye çalıştım ben 60 kg o 120 kg. Ben itemedim annem zor ayırdı iterek. Bana burası babaannemin evi rahatsızsan defol falan diye bağırdı. Ben de insanlar gelince sus artık uzatma bak ikimiz de sinirliyiz dedim. Sen kimsin bana sus diyosun darp raporu alcam seni süründürcem o… dedi. Gitti şikayetçi oldu. Yanında dayımın karısını da götürdü. Elleri birlik zaten. Tarlaları vs beraber ekip yiyorlar biz beş kuruş görmüyoruz yine de sesimizi çıkarmıyoruz ihtiyacımız yok uğraşmayalım diye. Beraber gittiler ifadeye. Yanımızda dayımın karısı yoktu bile. Neyse ifade verdik. Ben anlatınca jandarma sana da darp raporu alalım dedi. Aldık. Uzlaştırma mesajı geldi. Uzlaştırmacıyla görüştük. Onun ifadesine baktık. Neymiş ben utanmaza bak müzik açmış deyip saldırmışım. Onun saçına yapışmışım. Yüzünü tırmalamışım. O da o yüzden benim saçıma yapışmış. Böyle ifade vermiş ikisi de. Uzlaşmayı kabul etmedi. Ben de etmiyorum diye imzaladım. Dava açılacak şimdi. Öğretmenim atamamı engeller mi diye canım sıkılıyor. Sicilim temiz.
Kolunda da çizikler varmış
Buraya öncelikle kardeşim vasıtasıyla abi dedi biri var ona yardımcı olurmusun diyince girdim elimden geldiğince yardımcı olayım şimdi böyle bir durumda öncelikle uzlaşmak ama uzlaşma sağlanamadığı durumlarda dava açılacaktır ve böyle durumlarda şahit çok önemlidir sende şahit bulmaya bak diğer hususlara gelirsek darp raporu almasaydin kesin haksız olurdun iyi olmuş darp raporu alman onun haricinde çıkacak kararı söylüyorum olayda herhangi bir kesici alette yok ise çıkacak karar yüzde doksan 5 yıl uslu dur denilecektir ve yanında da bir miktar para ödemesi çıkacaktır yani 5 yıl veya duruma göre değişebiliyor 3 yılda olabiliyor kimseyle bir sorun teşkil etmessen bir problem olmassa bir sıkıntı olmadan olay kapanır ama sıkıntı cikarirsan dediğim gibi bir miktar para ödemem gerekir odiyecegin para ise bir miktarı devlet bir miktarı karşı taraf alır dediklerim yüzde doksanı karşı taraf içinde geçerli eğer uslu durursan herhangi bir problem olmaz dava yok olur biter
Başka sorun varsa sorabilirsin
Sicilim temiz. Benim kpss puanım var atanmama engel olur mu diye korkuyorum
Hayır olmaz dosya sadece hakim savcı ve üstsubaylar ve daha üstleri görür onlarla da bir işinin olucani sanmıyorum atanmana bir engel teşkil etmez.
Adli para cezası verirse peki
Para cezası saten alırsın ama bir daha bir suç işlerden direkt sen haksız olursun ve parayı ödersin ama suç islemessen verilen sürede para felan odemessin
Peki bu benim sicilime etki eder mi iş bulmam falan
Hayır etmez hiç bir sorun etmez uslu dur yeter verilen sürede ayıya dayı de
İçim çok sıkılıyordu ya teşekkür ederim peki dava süreci devam ederken atamada bi sıkıntı olur mu?
Bir de; benim de darp raporum var. Olayın ertesi günü bayıldım ben hastaneye gittik. Kolumda biraz morluk vardı, parmağımda çizik, tomografiye girdim, film çekildi. Travma olarak geçti
Kusura bakma astlarimi denetlemek gerekiyor biraz meşgul olabiliyorum ama sen sorarsan ben cevaplarim ilk sorun için dava süreci devam ederken atanirsan daha iyi olur kimsenin haberi ruhu bile duymaz ikinci sorun ise olaydan sonra hakimin çok umursayacagini sanmıyorum olaydan hemen sonra darp raporu daha iyi olur nerden bilelim kendi kendine yapmadini?
Hayır o gün bi darp raporu almıştım zaten ilçede oldu olay. Ertesi günü de bayıldım. Tekrardan hastaneye gittik. Sonra bu tomografi vs çekildi. Kati rapor için zarf verdiler elime.3-4 gün sonra falan da onu götürdüm. Sonra ordan adli tıptan bir şeyler yazdılar.
Adli tıp onayliyor darp raporunu ahhhhh işte şimdi bir subay kocan olaydı ceza almadan olaydan seni kurtarıldı😄😂
Kurtarırdı*
Hahahah o nasıl oluyor?
Ya bir şey yapmış olsam canım yanmayacak cidden hak ettim derim, İftira attılar. Bu kız ruh hastası, 5 yıldır uğraşıyo benimle. bi de bu şahit olan yengemin kocasıyla da kavga etmiş. Dedemi dayımın yanına gömmüşler yer varmış halbuki, dedemi çıkarın burdan buraya annem gömülecekti demiş
*anneannemi, sinirden yanlış yazdım
Yani onun babaannesi oluyor artık
Niye buna bu kadar takıldıysam hahahhah
Yazdıklarını anlamadım ama anlaşılan bu bir psikopat sen gel benimle baş nikani ben hallederim topunu onların😄😄😄😄
Başka sorun varsa memnuniyetle yardımcı olurum
Denetimli serbestlik nedir? Yani ne için veriliyo. Biri bana hagb verilirse 5 yıl memurluğu falan unut dedi
Abime sordum verdiği cevap aynen şöyle denetimli serbestlik uslu duracaksın ve ceza almiyacaksin saten denetimli servestlik ile hagb aynı şeydir 5 yıl hagb olursa 5 yıl sonra karar veriliyor yani bir problem olmuyor başka sorusu varsa sorsun bu arada nikah felan dedim şaka yapiyordum 1 çocuğum var benim dedi
Cezan yoks etkilemiyor.
Nasıl yani
Uzlaşmacı girmiş araya korkma bişey olmaz. Mahkemelik bile olmazsınız büyümez olay.
Uzlaşmayo kabul etmedi
Senin de darp raporun vardı sanırım o yüzden korkmaman gerektiğini düşünüyorum.
Var. Olayın ertesi günü bayıldım ben hastaneye gittik. Kolumda biraz morluk vardı, parmağımda çizik, tomografiye girdim, film çekildi. Travma olarak geçti
Tamam darp raporunu aldıysan okey. Sen de şirketlerini dile getirirsin. Muhtemel bişey olmaz.
Annemden de ifade aldılar, ikimizin de ifadeleri aynı
Tamam güzel bişey olmaz sıkma canını. Ana babamızı seçemeğimiz gibi sülalelerini de yanında promosyon veriyorlar 😂😂 geçmiş olsun.
Teşekkür ederim gınam geldi bu sülaleden hepsi cahil bi tek annem okumuş şükrediyorum 🤲🏻
Ruh hastası bu kız 5 yıldır benimle uğraşıyo. Abimler benden habersiz oturdukları evi üstlerine istemişler. Annemle babam da hayır demiş. Benim haberim yok. Gitmişler buna anlatmışlar. Evi ben verdirtmiyormuşum. (Abimlere; sıfır ev aldık, araba 2 taneydi 1 ini verdik onlar biniyordu, bi araba parası altın bilezik taktık. Balayı, yeğenim oldu hastane parası, altın, bilezik takıldı, haftanın 3-4 günü bizde yemekteydiler, pazar harçları, kıyafetleri vs vs ben de araba istiyordum. Para biriktiriyorduk araba almak için.) Babası hastanedeydi. Annem hastaneye gidince evi abimlere vermesini, bana araba alınmasın, otobüsle gidip gelebilir, dershane parası oluyo vs demiş. Beni evleneceğim kişilere karşı kötüleyeceğini söylemiş. Sonra da bizim tanıdığımız kişilere evlendiğinden beri 1 tane arabaları var kocasının, kocam bana araba aldı diyormuş. Sidik yarışı var. Kendi lise terk.
Bak eğitim düzeyini karşılaştırman yanlış. Lise terk olabilir ama okumuş biri de cahil olabiliyor. Olay kendini geliştirmekte. Bunun dışında akrabalarla uğraşmak zaten zor hele ki cahil ile laf dalaşına girersen ya terbiyesiz oluyorsun ya da alakasız yakıştırmalar ile etiketliyorlar. O yüzden cahilden uzak dur. Seni de çürütür. Olay ne mal mülk ne de eğitim... olay karakter.
Eğitememiş işte hiçbiri kendisini şu yaşadığım şey normal mi. Telefonu havaya kaldırıp müziğin sesini açan bir insan bu.
Sana hayatımı anlatsam 😅
Zor biliyorum... Sen ciddiye alma. O seni kendi seviyesine indirmeye çalışmaktan zevk alır. Ve kendiyle seni bir tutan işte cahil aklı.
*bir tutar
He bi de bu şahit olan yengemin kocasıyla da kavga etmiş. Dedemi dayımın yanına gömmüşler yer varmış halbuki, dedemi çıkarın burdan buraya annem gömülecekti demiş
Keşke kendini kabullense ve bir uzmana görünse...
6 ay hüküm alırsan etkiler
Anneannem vefat etti. Köye gittik. Bahçede 5 yıldır bizimle uğraşan kuzenim vardı. Annem oturdu kenara ağlıyordu. O da çocuk uyutuyordu. Youtubedan ninni açmış. Annem ağlayınca alay eder gibi güldü bi de müziğin sesini açtı. Ben de düğün evi değil cenaze evi burası üzgünüz zaten kapat dedim. Sana mı sorcam seni gebertirim kızım dedi bana saldırdı. Ben de itmeye çalıştım. Bağıra bağıra bana kaç kere o… dedi ben hiç ne küfrettim ne bir şey söyledim zaten vefat haberini aldığımızdan şok geçirmiştim. Sonra saçımdan tuttu salladı ben de kendimi savunmak için itmeye çalıştım ben 60 kg o 120 kg. Ben itemedim annem zor ayırdı iterek. Bana burası babaannemin evi rahatsızsan defol falan diye bağırdı. Ben de insanlar gelince sus artık uzatma bak ikimiz de sinirliyiz dedim. Sen kimsin bana sus diyosun darp raporu alcam seni süründürcem o… dedi. Gitti şikayetçi oldu. Yanında dayımın karısını da götürdü. Elleri birlik zaten. Tarlaları vs beraber ekip yiyorlar biz beş kuruş görmüyoruz yine de sesimizi çıkarmıyoruz ihtiyacımız yok uğraşmayalım diye. Beraber gittiler ifadeye. Yanımızda dayımın karısı yoktu bile. Neyse ifade verdik. Ben anlatınca jandarma sana da darp raporu alalım dedi. Aldık. Uzlaştırma mesajı geldi. Uzlaştırmacıyla görüştük. Onun ifadesine baktık. Neymiş ben utanmaza bak müzik açmış deyip saldırmışım. Onun saçına yapışmışım. Yüzünü tırmalamışım. O da o yüzden benim saçıma yapışmış. Böyle ifade vermiş ikisi de. Uzlaşmayı kabul etmedi. Ben de etmiyorum diye imzaladım. Dava açılacak şimdi. Öğretmenim atamamı engeller mi diye canım sıkılıyor. Sicilim temiz.
hüküm almadığın sürece etkisi yok
dosya açıldığı zaman dosyadan sorumlu savcı ile görüş istersen durumu izah edersen uygun dille yardımcı olacağını düşünüyorum ama çok büyük bir sıkıntı olacak gibi durmuyor başın sağ olsun ve geçmiş olsun
Teşekkür ederim. İfade verdiğim jandarma bir şey çıkmaz bundan demiş anneme. Uzlaştırmacı avukat da memurluğumu etkiler mi dedim güldü. Etkilemez dedi ya hagb alırsın ya da para cezası dedi. Dün bi tane jandarmayla konuştum bir şey çıkmaz bundan rahat ol dedi.
çıkmaz çünkü ciddi bir şey yok ortada idari para cezaları memurluğa etki etmez için rahat olsun
Nasıl idari para cezası
tazminat işte ya
İdari para cezası farklı bir şey. Basit yaralama geçiyor ikimizde de benim de sicilim temiz.
adliyede staj yaptığım zamanlar idari para cezası geçiyordu karar celselerinde onu kenara koyalım kısaca memurluğuna engel olmaz
Bende de darp raporu var. Hakkımdaki suçlamaları kabul etmiyorum dedim. Kolunda tırnak izi var gözünün önünde de küçük bir çizik kendisi çizmiş manyak ben sadece ittim. İfademde de böyle. Hakkımdaki suçlamaları kabul etmiyorum dedim. Benim sol kolumda hafif morluk vardı. Parmağımda da çizik vardı. Bi de bu olayın ertesi günü bayıldım hastaneye gittik. Travma olarak geçti kayda. Tomografiye girdim, film çekildi.
bak dostum tedirginsin biliyorum seni kırmak istemiyorum iki tarafta suçlu olduğu varsayılır en fazla senin aleyhinde ister onun lehine ister senin aleyhine olsun basit suçlar olduğu için memurluğa etki etmez basit suçlar için hüküm vermezler en fazla 1 2 ay yatarsın (ki senin durumunda bu imkansız) o da 6 aydan az sürdüğü için problem yaratmaz her türlü kârlısın iyi geceler
Peki teşekkür ederim dinlediğin için
rica ederim sıkma canını sadece egitecegin çocukları düşün hepsi seninle gurur duyacak uzun süre geçtikten sonra aklına bu olay komik gelecek öğrencilerine anlatacaksın bir ders...
İnşallah dediğin gibi olur. Karşı taraf bana kafayı takmış durumda 5 yıldır uğraşıyor benimle oralı olmuyordum.
Hayır
Nerden biliyosun
Tanıdığım birinin dosyası vardı memuriyetine engel olmadı.
Ne gibi bir durumu vardı
Basit yaralama tabiki 🙂
Yani nasıl tekme tokat falan mı
Kaydı basit yaralama ise hepsi aynı tekme tokat fark etmiyor
Benim durumum şu;
Anneannem vefat etti. Köye gittik. Bahçede 5 yıldır bizimle uğraşan kuzenim vardı. Annem oturdu kenara ağlıyordu. O da çocuk uyutuyordu. Youtubedan ninni açmış. Annem ağlayınca alay eder gibi güldü bi de müziğin sesini açtı. Ben de düğün evi değil cenaze evi burası üzgünüz zaten kapat dedim. Sana mı sorcam seni gebertirim kızım dedi bana saldırdı. Ben de itmeye çalıştım. Bağıra bağıra bana kaç kere o… dedi ben hiç ne küfrettim ne bir şey söyledim zaten vefat haberini aldığımızdan şok geçirmiştim. Sonra saçımdan tuttu salladı ben de kendimi savunmak için itmeye çalıştım ben 60 kg o 120 kg. Ben itemedim annem zor ayırdı iterek. Bana burası babaannemin evi rahatsızsan defol falan diye bağırdı. Ben de insanlar gelince sus artık uzatma bak ikimiz de sinirliyiz dedim. Sen kimsin bana sus diyosun darp raporu alcam seni süründürcem o… dedi. Gitti şikayetçi oldu. Yanında dayımın karısını da götürdü. Elleri birlik zaten. Tarlaları vs beraber ekip yiyorlar biz beş kuruş görmüyoruz yine de sesimizi çıkarmıyoruz ihtiyacımız yok uğraşmayalım diye. Beraber gittiler ifadeye. Yanımızda dayımın karısı yoktu bile. Neyse ifade verdik. Ben anlatınca jandarma sana da darp raporu alalım dedi. Aldık. Uzlaştırma mesajı geldi. Uzlaştırmacıyla görüştük. Onun ifadesine baktık. Neymiş ben utanmaza bak müzik açmış deyip saldırmışım. Onun saçına yapışmışım. Yüzünü tırmalamışım. Kolunu tırmalamışım. O da o yüzden benim saçıma yapışmış. Böyle ifade vermiş ikisi de. Uzlaşmayı kabul etmedi. Ben de etmiyorum diye imzaladım. Dava açılacak şimdi. Öğretmenim atamamı engeller mi diye canım sıkılıyor. Sicilim temiz.
Hiçbir şey olmaz.🙂
Okudun mu
Evet