Bildiginiz sayfa, kurs veya videolar var mi? Evde kendi basima ögrenmek istiyorum ve en iyi nasil nereden ögrenebilirim bilmiyorum
Tercihen Java ögrenmek istiyorum C++ da olur.
Simdiden tesekür ederim Cevaplariniz icin
Bildiginiz sayfa, kurs veya videolar var mi? Evde kendi basima ögrenmek istiyorum ve en iyi nasil nereden ögrenebilirim bilmiyorum
Tercihen Java ögrenmek istiyorum C++ da olur.
Simdiden tesekür ederim Cevaplariniz icin
Udemy'i önerebilirim sana
Orada aratırsan, puanlama sistemi olduğunu göreceksin, en yüksek puanı alanlar genelde iyi oluyor, bir de kısa kısa ders içerikleri var teaser şeklinde, sen yine de yüksek puanlılardan birkaçına bak hangisinin anlatım biçimi sana hitap ediyorsa onu seç derim
Rica ederim:)
Buradan yazamıyorum xperim yetmiyor ınstam blackcrees yazabilirsin
Cevap
4Cevap
Ev dışında kurda gitme imkanın falan yok mu? Yazılım evden de öğrenirsin YouTube içerik çok ama faydalı forumlardan falan da yararlanilrsin online akemediler falanda olması gerek
Yani bilgim biraz ama artık hevesim kalmadı pek fazla o yüzden link vs pek bilmiyorum ama giriş seviyesi başlayacaksan YouTube da vardır muhakkak yad online derslere falan katıl kurslara maddi durumun iyiyse
Ne yazık ki sağlam bir hocaya ihtiyacın var oda anca şirket çalışanı olacak pitondan basla
İnternet var ya başlangıç dersleri özel programalr var indir denemey başla ufak ufak deneyerek
Evde öğrenmek biraz yorar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?