Bıktım bu kararsızlıktan
Paramedik
Beden eğitim öğretmenlik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bıktım bu kararsızlıktan
Şimdi tamamen kararsız biri değilsin aslında. Sadece 2 bölüm üzerinde seçim konusunda belirsizlik yaşıyorsun. Detaylarda belirttiğin alanlar tamamen birbirinden farklıdır. Beden eğitimi öğretmenliği için öncelikle mülakatları olsun hazır olman gerekiyor. Spora ilgili ya da spor geçmişinin biraz olsun, olması gerekmektedir. Varsa bu alanda bilgin, ilgin, donanımın elbette beden eğitimi öğretmenliği okumanı tavsiye ediyorum. Paramedic konusunda da şunu belirteyim. Yoğun, aktif ve sorumluluk bir tık daha fazla getiren meslek dallarından biridir. Ben sana şunu oku veya şunu seç demek istemiyorum. İstememe sebebim şu an fikir verip, sonradan pişmanlık yaşatmak sana istemem. Sadece küçük bir tüyo vereyim yetenek ve ilgin hangi yönde ise, onda ilerlemeye bak canım. Hadi hakkında hayırlısı ne ise o olsun...
İkisinin arasında hangisi iş imkanı fazla yani onu soruyorum
Çok teşekkür ediyorum❤️🙏
Beden eğitimi öğretmenleri en kıyak is yapan grup. Düşünsene okula eşofmanla gitme hakkına sahip tek öğretmen 🤭 ben bir daha dünyaya gelsem olurdum kesin. Ama tabi işin hayat yönünde bakınca ataması zor ve maaşi belli iş. Paramedik zor ama gönül işi. Hangisini daha çok seversen onu yap 50 sene bu işi yapacaksın
Ama atanırsan yaparsın atanamazsan yapmıyorsun
Ona bakarsan paramedikte 1 gün çalısıyor 3 gün yatış
Hemşirelik
Yaparım
Ahahahahhaa kesinlikle
Cevap
3Cevap
Atanabilirim diyorsan Öğretmenliği seç iş imkanı önemli diyorsan paramedik seç
İş imkanı ya
Besyoda atanmak zor
paramedik tabikide beğen eğitiminde o kadar para yok ve emekli olunca bir daha çalışamazsin ama paramedik olunca emekli olunca para karşılığı serum falan takarak iş hayatına devam ede bilirsin
Teşekkür ederim❤️
Yazdım
Buna senden başkası karar veremez.
Paramediğe çok aşığım ama atama korkutuyo
Atama konusunda diğeri de öyle.
Sizde haklısınız❤️
İkiside leş.
😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?