Sizce artık ev hanımı yok mu? Yeni nesil için soruyorum.

Sizce artık ev hanımı yok mu? Yeni nesil için soruyorum.

Herifin biri ver yiyim harcıyım demiş bu herif eminim hem karısını çalıştırıp hemde eve gelip ayaklarını uzatıp TV izliyordur. Yeni nesil erkekler işin kolayını bulmuş bir ev bile gecindiremiyorlar tek başlarına yan yat Osman yan yat eve gelince. Herifte kalkipta çalışan kadına yardım edecek göz var mı aslaaaa umarım hiç evlenmez böyle erkekler
Valla kalmadı sanırım ki ben artık bir ev hanımı ile evlenmek onu evimin sultanı yapmak satıyorum ancak bakıyorum da yok herkes ya illa okuyor çalışacak diyor ya da çalışıyor🙄
Cevap
14Cevap
Tek maasla ev gecindirmek kolay olmadigi icin herkes tasin altina elini koymaya calisiyor. Kadinlarimiz da hem işi hem evi ve cocugu idare etmeye calisiyor
Yan gelip yatayim ver yiyim ver harcayim ver uyuyum ver ver ver diyenler cok ben zengin erkek bulurum yan gelir yatarim ona bakar kafasında cok var dolu sürüsüyle
Var tabi ki annem öğretmendi sabah gitmeden evi toplar akşam gelince yemek yapardı bende şimdi öyleyim hem iş hem çoçuk hem ev hanımıyım ve kendimle gurur duyuyorum
Çalışmayan o kadar çok kadın var ki ev hanimligina meraklı... O yuzden yok diyemiyorum
Tek maaşla geçinmek zor olduğu için eskisi kadar olmadığını düşünüyorum
Arkadaslarimda olanlar var mutlular hallerinden
Var neden kalmasın ama kadınlar itaatkarlığını kaybetti kocasına karşı bir anlamı kalmadı evliliklerin
Hayır var neden olmasın herkes çlaışmak zorunda değil
Hayır var. Ev hanımı dediğiniz ev işlerini yapan kadın demek. Dolayısıyla ne kadar zaman geçerse geçsin hep devam edecek bu. Çünkü kadın da erkek de evine bakmak zorunda.
Evde duran cok var da "hanım" demek ne kadar dogru olur bilemedim.
Size nasil her türlü her şekilde erkek deniyorsa kadınlar da her zaman kadın ve hanfendidir 😁
hanım efendinin erkek versiyonu beyefendi dir. Ama sen de haklisin hic kalmadigi icin unutman normal😅
Bence kalmasın da zaten kaçıncı yüz yılda yaşıyoruz ki? Kadınlar artık dünyayi yönetsin benceeeeee♀️🖕🏿
Vardır. Herkesin hayatı aynı olmak zorunda değil.
Yoo var niye olmasın 😂
Yeni nesil beyinsiz çok takılma bence yeni nesile
İşine geldiği gibi yeni Nesil
Ev hanımlığı iyi bir şey mi?
Kötü bişey mi
Birinin hizmetçisi olmak bence güzel bir şey değil.
Oda iyimiş saygı duyuyorum fikrine
@SweetCloud ev hanimligi hizmetçilik değildir babalarıniz analariniza hizmetçi gibi davranıyorsa bu sizin probleminiz
Yoo, benim annem hizmetçilik yapmıyor zaten. 😏
@SweetCloud ev hanimligi hizmetçilik değildir zaten. Ve kaldı ki hizmetçilik de kötü bir meslek değildir insanların mesleklerini aşağılamayin ve seninde doktor çocuğu olduğunu felanda düşünmüyorum seviyenden kelimelerinden nasıl bir ailede yetiştiğin ve sanal dünyadan sana düşen zehir payını aldığın gayet ortada elit insanlarin ailesi bu zehri almasına izin vermez
Sakin ol champ
İstediğini düşünebilirsin, doktor olmasa da, okumuş kişiler. Ben hizmetçiliği kötü demiyorum, sadece 1 erkeğin hizmetçisi olmak bana saçma geliyor. Bana annem böyle öğretti, evet. Buna sadece kendini kandırmak denir. Fikrinize saygı duyarım.
Ben zorla evlenenlere bir şey demiyorum, evet. Üniversiteyi okumak için Kore’ye gitmek istiyorum. Bunda kötü bir şey mi var? Zorla evlendiysen, açıklamada belirtseydin. Tamam, özür dilerim.
Özür diledik ya, daha ne yapalım.
@SweetCloud benden özür dilemeyin açın kitap okuyun tarih okuyun zehirlenmeyin ya lütfen zehirlenmeyin nereye baksam hepiniz ezberlemiş gibi aynı şeyleri söylüyorsunuz beyniniz yıkanmış sanal dunyayla lütfen artık değişen bana zararı yok ben bilinçli bir insanım size yazık hepiniz papağan gibi aynı şeyi söylüyorsunuz okuyup araştırıp kendize ait olan tek bir fikriniz yok hep kulaktan duyma sosyal medya gencliginizi harciyor
Tamam, abla. Gerçi sende haklısın okusakta 15k alacağız. Kalbini kırmak istemezdim.
Bence en büyük meslek.
Kalmadı gibi bisey ama var
Var hala var
Birbirinize bu kadar niye yükleniyorsunuz kızlar
Hâlâ çok var
Sanmıyorum
Var.
Neydi ki o
maalesef
Evet yeni nesil için maalesef onlar kabullenemiyir
var canım neden
Var hala