Biliyorsunuz cüzi bir miktar ödeniyor ve karşılığında dersler kurslar alınıyor diş hekimi asistanı vs gibi buralardan sertifika alıp çalışmak zor mudur kolau mı?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
E-Devlet, sertifikalar için dijital bir görüntüleme alanı sağlamaktadır. Eğitim kurumlarınca verilen eğitimler sonunda kazanılan sertifikalar, yine eğitim kurumları tarafından e-Devlet sistemine yüklenir. Yüklenen bu sertifikalar kişilerin e-Devlet hesaplarında dijital olarak görüntülenir.
E-Devlet üzerinde sertifikaların gözüküyor olması sertifikayı geçerli bir duruma getirmez, çünkü e-Devlet sertifikalar üzerinde herhangi bir otoriteye sahip olmadığı gibi bir onay mekanizması da değildir.
E-Devlet üzerinden sorgulanan sertifikalar almak için kişinin önce sertifikalı eğitim programlarına kayıt olması gerekmektedir. e-Devlet onaylı sertifika almak isteyen kişiler, eğitim sürecini başarıyla tamamladıkları ve gerekli sınavı geçtikleri takdirde e-Devlet sisteminde görüntülenen sertifikalarını alabilirler. Bireyler kazandıkları sertifikalar ile eğitim aldıkları alandaki yetkinliğini belgeleyebilirler.
Kısaca kendinizi odaklayıp çalışırsanız rahatlıkla alabilirsiniz...
Şimdi diş hekimliği asistanlığı ve bunun gibi benzeri meslek dalları üzerinde sertifika alıp, çalışmak amaçlı ben sizin milli eğitimin vermiş olduğu kurslardan eğitim alarak, sertifika sahibi olmanızı öneriyorum. Milli eğitimin vermiş olduğu kurs eğitimi sayesinde, sonunda aldığınız sertifika ile birçok sağlık kurumlarında, diş kliniklerine başvuru yapabilirsiniz.
Ben yaklaşık 60 adet ve üzeri çok fazla eğitim, öğretim sürecinde sertifika topladım. Bir kısmı milli eğitime bağlı, bir kısmı herhangi edindiğim online kurslar, bir kısmı üniversite onaylı eğitimlerdi. Şuna dikkat edin e-devlette belirtilen, üniversite onaylı sertifikalar her zaman geçerliliği ömür boyudur. Elinizde muhakkak kurs sonunda bir sertifika bulunsun. Ama tavsiyem bizzat diş hekimi asistanlığı gibi alanların milli eğitimin sağladığı sertifikasyon sistemi üzerinden ilerleyerek, milli eğitim yazılı belgeyi almanızdır. Bu şekilde siz daha da rahat iş imkanı elde edebilirsiniz.
Ayrıca dersler zor değildir. Online eğitim alacak iseniz, bizzat sayfanız oluyor ve dersleriniz oradan doküman şeklinde, videolar eşliğinde belirtiliyor. Bazı günlerde de eğitmenler canlı ders verme imkanı sağlıyor. Sonunda da sertifika talep ediyor ve ardından e-devlet üzerinde geçerlilik görüyorsunuz. Milli eğitimin veya sertifikasyon temin edilecek yerlerde de kurs eğitimi canlı görüp, sonunda sınava girerek gereken puanı elde edip, belgenizi alıyorsunuz. Sistem bu şekilde ilerliyor. Mühim olan sizin sertifika aldığınız yerin önemi büyüktür..
Ben almayı düşünüyorum