Ya bizde iki abla vardı biri 5 biri 2 dil vardı beş bilen diğerine nazaran daha fazla alıyor eşi de öyle dedi beraber otururken eşimin maaşı bile yetiyor derdi
Terfi yükselme demek rütbe alma atıyorum normal tercüman olarak başlar senden sonra gelenler den kıdemli olursun ve maaş artar ve amirleri olursun öyle düşün her meslek de var bu
Cumhurbaşkanlığı mesela tercümanlari devlet başkanı ile görüşen diğer yabancı devlet başkanı ile tercüman edip aktarıyor 40 bin vs alıyor diye duydum bir tercüman arkadaşimdan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
15 den başlıyor
Aynen malın biri askeri ücret yazmış fjakqjf
Asgari mı dalga mı geçiyor kimse bizim otelde ki ablalar bile 20 bin alıyordu
Cahil işte jdkskwkf baksana yorum atmış 20 neden bu arada 2 dil mi biliyorlar çalışma saatleri nası
Hakketten de cahil ya tercüman asgari almaz devlet de bile 30 35 bin tercüman maaşı
2 vardı 1 vardı 5 dil bilen vardı maaşı farklı ama bir dil fazla bilmen maaşı etkiler
Aynen sinirimi bozdu. böyle gelin bana ya gerçek bilgilerle
Vardiyalı çalışıyorlardi gündüz de onlar geceden bay tercüman vardı eşi animasyon müdürü idi 5 dil biliyordu yanlış değilsem ama rahat 20 var
Peki sadece 2 dil bildiğim için mi artar yoksa işe yarayacağı o dili kullanınca mı yani
30 35 derken devlette nerde çalışıyorlar ki
Dil bildiğin için değil de yaramasi önemli olan potansiyeline göre amirlerin maaşını ve terfini verir
Terfi ney
Ya bizde iki abla vardı biri 5 biri 2 dil vardı beş bilen diğerine nazaran daha fazla alıyor eşi de öyle dedi beraber otururken eşimin maaşı bile yetiyor derdi
Terfi yükselme demek rütbe alma atıyorum normal tercüman olarak başlar senden sonra gelenler den kıdemli olursun ve maaş artar ve amirleri olursun öyle düşün her meslek de var bu
Cumhurbaşkanlığı mesela tercümanlari devlet başkanı ile görüşen diğer yabancı devlet başkanı ile tercüman edip aktarıyor 40 bin vs alıyor diye duydum bir tercüman arkadaşimdan
Yazdım
Yazdım ben
Siz verin yazım ben insdan
tamam
Bu hesap fake hiçbisey yok
Soru soracam soru
tamam.
Attim
Bacım yaz diyorum alt tarafı soru soracam ne kdr zor olabilir
Şaka mısın yazdım niye yanıt vermedin
Ya boş ver burdan yaz ne sorcaksan burdan da yazdım özelden
Instagram dan yazdım