Saçma bir üniversite okumalı mıyım?

üniversite konusunda çok kararsızım.

ben planlari olan gelecek hedefleri olan birisi değilim. lisede başarılı bi öğrenciydim ders çalışırdım taktirle geçerdim. 11. sınıfta açığa geçmek zorunda kaldım psikolojik rahatsızlıklarımdan dolayi ve dersten kitaptan soğudum uzaklaştım. işe başladım bir çok yerde çalıştım ama uyum sağlayamadım önceden kendimi suçlamazdım onlar hatali derdim. tek başıma kaldım insanlara tahammülüm kalmamis. neyse bu ayri konu.

psikolojik tedavim yarım kaldı ilaclarimi almadim su an aileme soyleyemiyorum kendimi yük gibi hissediyorum yüzüme vuruyorlar senin psikolojinden bıktık vesaire.

üniversite sınavı yaklaştı ve ben çok gerginim uyuyamiyorum ders çalışmak istemiyorum çevre baskısı akraba baskısı aile baskısı hepsinden bıktım

ki şu an çalışsam bile üniversite kazansam bile okumak gelmiyo içimden çok uzaklaştım defalarca denedim ama olmuyo

ailemden yaşadığım şehirden uzaklaşmak istesem de ailem beni ne kadar üzse de ailemden kopmak istemiyorum

çalışsam kazansam iyi bir yeri kazanamam iki yıllık saçma sapan bir bölüm için strese girmeye değer mi

kendimi suçlu hissediyorum çıkmazda hissediyorum işe yaramaz hissediyorum üniversitesi konusu çok canımı sıkıyor

ne yapmam lazım lütfen bir şeyler önerin kimseyle konuşamıyorum kimsem yok

Saçma bir üniversite okumalı mıyım?