Ne sağlığıma ne dış görünüşüme ne çalışmaya ne okumaya ne birey hayalleri olan birine
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bi yerden başla..
Hayattan ne istiyorum bilmiyorum ki
Önce erken kalk kahvaltini et spora basla bi ise gir biseyler yap evde boş boş oturulmazzz
11 yıl oldu benim bilgisayar başındayım evde zaman geçiyor
Napiyorsun peki bilgisiyarda? Hic mi cikmiyon asosyalmisin
Bilgisiyardami calisiyorsn
Mastürbasyon film dizi pes eski filmler diziler zaman geçiyor , dışarı çıkmakta zorlanıyorum gidicek başka yerim yok ki ne arkadaşım var mekan biliyorum kafaya koyup İstanbul'a bile gidemem a-sosyalim evet bilgisayarda mastürbasyon yapıyorum çalışmıyorum
Sabahdan aksama kdr mastürbasyon yapamasin ki ama anormal bi durum günde bir kere yaparsin bu
Ailenle çik gez çevren olmayabilir kuzen hic mi yok bi avm git bi dolaş
valla 11 yıldır hergün nerdeyse çünkü hayatı saldım günde 1 zaten ama her gün aynı zamanda ailemin allah belasını versin onlar yüzünden böyleyim kuzenim tam tersi yaşıyor bana hava atacak bir tip
Ailenin napti sana hersey senin elinde sen yap biseyler evde oturarak olmuyor bu işler
Ailem fakir cahil sorumluluk vermeyen bir aile olmasaydı bende herhalde bu durumda olmazdım peki sırf bir asgari ücretli işe girdim diye her şey olacak mı
Evden cik disarda hayat var korkma utanma kimse seni yemez çalış ayaklarının üzerinde dur fabrikaya gir calış elinde meslek varsa biseylerde başla artık
Ben 11 yıldır depresyondayım hemde öyle böyle değil lise 1 terkim 27 yaşındayım kendime hiç bakmadım kilo aldım dişim döküldü spor yapmadm boyum kısa kaldı hiç arkadaşım sevgilim olmadı sorumluluk almakdan hayata karışmakdan korktum üstelik liseyi bile yapamadım her şey zor gelmeye başladı bende evde yiyor içiyorum bilgisayar oynuyorum 11 yıldır ilk defa geçen yıl havaalanında temizlik görevlisi olarak 3 buçuk ay çalıştım küçülmeye gittiler çıkardılar bende zorlamadım sorun şu ki ben kendimi sevemiyorum ne dış görünüş ne karakter olarak hiç birey hissetmiyorum hayatımda hiç aşk yaşamayacağım bile gerçek araba süremem evlenemem çocuğum olmaz yurt dışı göremem o kadar imkansız geliyor ki..
Ohhh ohhh sen böyle dersen.. öyle deme yapacam de başaraçam de sen otur öyle bilgisiyar başında oyun oyna kalk bi ise gir spora basla yazıl spor salonuna kendine bak para kazan dislerini yaptir yani böyle evde olur mu depresyonda doktora git sağlını kontrol et hayat dvm ediyor böyle içerdr nereye kdr bi yerden basla
şu an beynim kafam böyle inanmış durumda çok ezik hissediyorum kendimi bilgisayar ve mastürbasyon bağımlılıkları yüzünden konforu terk edemiyorum bir iş var haber bekliyorum dedemden miras kaldı arsalar onun satılmasını bekliyorum dişlerimi yaptırmak için.. hiç mücadele etmedim hayat için 11 yıl oldu ya 2012 den beri devam ediyor böyle 16 yaşında girdim şimdi yaşım 27 oldu hayat devam ediyor ama başkaları için ben korkularımdan yüzleşmek istemediğim gerçeklerden kaçıyorum 2 kız yiğenim oldu görmedim bile benden bir halt olmaz gibi geliyo
Seni biri kaldirmasi gerek o konforlu alanindan bak su an terk etmesen o konforlu alanini ilerde 5 parasiz kalirsin su an calis is bul birikimini yap sonra spora yazil bi değişiklik olsn hayatinda bi seyler yap bi seyler başar imkansiz diye bisey yok sadece kendine güven güven hersey kafada biriyor.. yeminle bak kendine güven korkma cesaretli ol konuş sor araştır işe gir uyanik ol hayata atıl.. kapanma eve mastürbasyon da birak saglikli beslen arada cok cinsel açlin olursa o zaman yap kendini dizginle biseyler başar dişlerini yaptir spora yazil hafta sonlari gidersin kimsenin bakışlarından korkma başaşırsın hersey senin elinde.. 11 sene boş geçmiş arrik biseyler yap
İleriyi düşünmemeyi çalışıyorum hem abimin birikimi var ölünce bana bırakır onu geçtim benim sosyal hayatım yok insan gibi bazı şeyleri yaşamadım yaşamadan ölücem.. ben sorumluluk alacak karakterde değilim ki birey hissetmiyorum sesimi sevmem boyumu sevmem sorumluluk alamam iş de çalışmak arkadaşın sevgilin olması her yeri gezmek bana çok yabancı gibi.. ben hiç çalışmadım en son geçen sene havaalanı asgari ücreti küçümsüyorum kendimi küçümsüyorum.. peki sosyallik
Kendini kcmseme kimse 4 4 degil herkrsin kusurlari vardir
Tanıdığım ünlü sporcular ve kuzenim mükemmel ama... Ben anca herkes gibi asgari ücrette çalışan boyu kısa hiç bir şey yaşamamış hep uzakdan seyirci kalmış Sadece aç karını doyurmak için çalışan biri olacağım gibi büyük işler yapamam sanki ne maddiyat yeter ne dış görünüş
Kendini böyle kbl et ve o oonfor alanini terk et
biraz içim kötü işte diğerlerini görünce bir de ben gerçekden yaşadığımı hissetmiyorum ruh olarak hiç özgüvenim olmadı hiç mücadele etmedim hiç bi şey için
ben kabul etsem başkası kabul edecek mi , konfor o kadar tatlı ki bırak ölene kadar kal diyor sanki ama düzelmeyi düşünmek zorundayım 1 hafta kaldı mahkemeye engelli kısıtlamam kalksın arsaları satayım dişlerimi yaptırayım zayıflıyayım müteahitin bulacağı işe gireyim peki sonra ne olacak
haftaya
Sen tedavi olman gerek bence.. bi pisikiyatrise gitsen biraz hafifden psikolojik bunlaimdasin gibi hayat devam ediyor iyisiyle kötüsüyle biseyler yap dişerini yaptir spora yazil kendine bak sağlına özgüvenin gelir cekinme
11 Yıl kilolarımla evde kapalı hapis kaldım hiç kolay değil yaşadığımı bile hissetmiyorum ama psikiyatristde paralı ilaç vermekden başka ne yapıyor.. hayat devam ediyor ama başkaları için ben sosyalleşmeyi 1-2 insan tanımayı çalışmayı okumayı ne bileyim hiç hayat telaşına düşmedim anlatabiliyor muyum nasıl diyim ben vücüdumun her tarafını bozdum bakmadım para kazanmadım lise 1 terkim nasıl diyim sana hayattan hiç bi beklentim hayalim olmadı...
Kac kiloya cikdin simdi?
Ya bak spora yazil simdiden saglikli beslen erkekler hizli kilo verir günde 2.5 litre su iç ya da 2 litre su iç sabahlarri kahvaltini yap ekmeksiz cay sekersiz kirinti tatli ekmek börek kes yeme salata yesilik ye aksam salata corba annen ne yemek yapiyorsa onu ye
Ondan sonra dişlerini yaptir
Midem genişlemiş durumda çok çabuk acıyorum her gün et kola cips abur cubur tatlı yemeden duramıyorum yıllardır kendimi zayıf olarak görmedim her sabah kilodan kabuslar bile görüyorum evde kaldıkça odamda durdukça kilo vermek imkansız kolasız yapamıyorum her gün 16 Mart perşembe mahkemem var engelli kısıtlamam kalksın arsalar satılsın dişlerimi yaptırabilirim impilant filan sonra da devlet hastanesine gidip kan şekeri tansiyonu ölçmek lazım ona göre beslenmek listeye göre ama evde durdukça işte kendimi yemeğe veriyorum
ben hiç 100 kilo üstüne çıkmadım 96 felanımdır ama göbeğim var üstelik zayıf olsamda boyumun kısalığını da takmış durumdayım hiç sevmiyorum kendimi kilodan vücut çatlaklarım var kollarımda bacaklarımda