Eğitim & Kariyer Bu yıl yks sınavına girecek kişiler kimler? Tavsannfriyse Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Çalıştınız mı inşallah çalışmamışsinizdir 😂 Güncellemeler+1 yıl Bu arada profilim nasıl ben yaptım 😂 Bu yıl yks sınavına girecek kişiler kimler? Cevapla YKS Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Girmiyorum 0 0 Yorumla
sılacevaplıyor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çok şükür bu sene girmiyorum artık şu sınava.. Sınava gireceklere başarılar diliyorum. 0 3 Yorumla Tavsannfriyse +1 yıl Kurtuldun demekk ne güzellllll Yorumla sılacevaplıyor +1 yıl Teşekkürler.:’) Yorumla Tavsannfriyse +1 yıl ❤️❤️❤️ Yorumla
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl Sınava girsem mi bilemiyorum. 😄 0 2 Yorumla Tavsannfriyse +1 yıl Gir bence ama bölüm seçme bdvwqgvs Yorumla hikmet0858 +1 yıl Profilin güzelmiş Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çalış çalış hangi bölümde modern köle olucaksım 0 1 Yorumla Tavsannfriyse +1 yıl 😬😬 Yorumla
Footslave01 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Ben hiç çalışmadım :d 0 5 Yorumla Tavsannfriyse +1 yıl Ooo çok iyi bı rakip elendi 😂 Yorumla Footslave01 +1 yıl Kaç net yapıyorsun Yorumla Tavsannfriyse +1 yıl Şaka yapıyorum ya ne rakip elemesi. 5 dakika paragraf çözüp kapatıyorum 😬 Yorumla Footslave01 +1 yıl Benim ort tyt 90-100 ayt sayısal 65 Yorumla Tavsannfriyse +1 yıl 90 net baya iyii Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Girmiyorum
Çok şükür bu sene girmiyorum artık şu sınava.. Sınava gireceklere başarılar diliyorum.
Kurtuldun demekk ne güzellllll
Teşekkürler.:’)
❤️❤️❤️
Sınava girsem mi bilemiyorum. 😄
Gir bence ama bölüm seçme bdvwqgvs
Profilin güzelmiş
Çalış çalış hangi bölümde modern köle olucaksım
😬😬
Ben hiç çalışmadım :d
Ooo çok iyi bı rakip elendi 😂
Kaç net yapıyorsun
Şaka yapıyorum ya ne rakip elemesi. 5 dakika paragraf çözüp kapatıyorum 😬