Hafta sonu için anlaştım bir yerle ama hafta içide çalışsam dedim sisteme yükleniyor dersler akşamda izleyebilirim yani derslerimi (okul öncesi öğretmenliği birinci sınıfım)
Günlük 260 liraya sabah sekiz akşam beş çalışma
Hafta sonu için anlaştım bir yerle ama hafta içide çalışsam dedim sisteme yükleniyor dersler akşamda izleyebilirim yani derslerimi (okul öncesi öğretmenliği birinci sınıfım)
Günlük 260 liraya sabah sekiz akşam beş çalışma
Elbette mantıklı. Ne kadar güzel bir yandan da çalışıp, paranı kazanmak. Dersler online oldu ve alanın gereği eğer zorlayıcı dersler yoksa senin açından. Yapabilirim diyorsan ve güveniyorsan bu konuda kendine, emin ol çok mantıklı bir karar vermişsin. Yanlış bir yolda değilsin, hata yapmadın, ne kadar güzel iş veren kişi ile anlaşma sağlayıp kendin için adımlar atman. Seni çok çok çok takdir ettim şu an ve tebrik ediyorum. Asla olumsuz bir düşünce yaratmadı bu durum bende tatlım. Ben eminim çok çok çok daha güzel şeyler olacak hayatında. Şimdiden kolaylıklar dilerim...
Çalışıp kendimi heba mi ediyorum diyorum çünkü deprem oldu binalar gitti insanların altınları hep enkazda kaldı
Çünkü bende çalışıp o parayla altın alıp geleceğim için yatırım yapıyorum
Harikasınn!! Geleceğin için yatırım yapmanı takdir ediyorum...
Cevap
2Cevap
Başla bu çok büyük avantaj. Kendini yormayacak bir işe girebilirsin. Para koy kenarı. Sonra araba alırsın yavaş yavaş mal mülk edinirsin.
Şimdi bir işe gidiyorum 9 saat 260 liraya
Ama hafta sonu sadece
Ne işi bu yoruyor mu? Haftada 4 gün yap.
Detaylı danissam size mesaj attim
Dersleri takipte sıkıntı olmayacaksa belli günler için mantıklı olabilir
Yok derslerde sıkıntı olmuyor
Ben de kararsızım girsem mi acaba?
Hocalar soru sorsrsa napcaz
Knk şöyle derste gözükmüyorsun akşama yükleniyor ya bir hafta içinde izlersen devamsız sayilmiyorsun bizim üniveristede öyle
Vay be çok iyii hangi üni o
Demem 😂
Diyince ne oluyomuş ki nazar değip yüzyüze mi oluyormuş😂😅
Evet kem gözlerin değer 😂
Online mi artik
Evet
Olur
Çalışmak mantıklı
İş ne işi
Cafe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?