Gün boyu sınıfın gürültüsünden kafam şişiyor keşke memur olaydım 8-5 çalış birde yetmez miş gibi insanların 3 ay tatil yapıyorsunuz bakışları yok mu ıslatıp ıslatıp odunla vurasım geliyor neden böyle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖgretmenlerin konforu yerinde olmasina ragmen en cok sesi çıkan ve yoruluyoruz diyen de ogretmenler gariptir ki. Hemsirenin, muhendisin, mimarin, dis hekiminin, doktorun bu kadar sesi cikmiyor yoruluyoruz diye.
Ogretmenlik gözümde tembel insan meslegidir. Bolume girerken de gir 300 bine gir bölüme. Cok fazla net yapmaya da gerek yok. Calisirkende mesaisi en az olan mesleklerden biridir. Tum meslek grupları gun icinde saatlerce calisirken cogu ogretmen en fazla 3 gun okula gider. O da birkac saatligine. O gun 2 dersiniz vardir gider girersiniz. 40+40 ders=80 dk. 10 dk teneffüs 90 dk. Gun icinde sadece 1.5 saat çalışır eve donersiniz.
Nobeti olan meslekler gece boyu nobet tutar,24 saatlik nobetler tutarlar. ogretmenler 8.30 dan 16.00 ya kadar nobet tutar o da haftada bir gün. Diger meslek gruplari o hafta icinde ust uste nobet tuttuklari da olur. Ama en cok sikayet eden, sesi cikan ve hikmetse en cok yorulanda ogretmenlerdir. Bir zahmet başinda şişsin. Ögretmenlerde istiyor ki konforum bozulmadan, yorulmadan maaş alayım.
Bazilari sabah kalkıp işe gitmek istemedikleri icin idarenin kapisinda dersimi saat 10.00 ver. Ogleden sonraya ders koy diye müdür yardimcilarina yalvariyorlar. Boyle tiplerde var bunlarin arasinda. Aman işe gitmeyeyim, aman sabah kalkmayayim, aman basim agrimasin... bu öğretmenlerin dertleri de bitmiyor, ne cok derdiniz var öyle. Boş vakit cok olunca neye saracaklarini bilmiyorlar. Ama calisan, bol vakti olmayan meslek gruplari öyle mi? Calismaktan düşünmeye vakit kalmadigindan bunlari dusunemiyorsun bile.
Istıfa et, yaşında tutuyorsa herhangi bir lisans programindan mezun olma koduyla memur ol. Tutan mı var? Ya da otur evinde çalışma. Boyle diyen ogretmenlere istifa et dedigimde yemiyor bir yerleri. Biliyorlar cunku nasil kebap bir meslek oldugunu.
151 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar 8'de işe gidiyor bazen gece 11'de çıkıyor, haftasonu bile tatil yapmayan bir dünya insan var. Bu insanlardan haftada 3 gün işe giden sizlere ay sizin işiniz çok zor demesini mi bekliyorsunuz?
10 Yorumla
+1 yılHer iş o işi yapmayıp uzaktan bakana kolaydır. Fırıncılık diyelim mesela ne var ki hamuru şekillendirip atıyosun fırına ortalama 15 dakikada pişiyo tekrar çıkarıyosun bu kadar. Ama onu bir de yapana soralım öyle demez. Öğretmenlik de öyle kolay sanılıyor ama onun da zorluğu var. Çok öğretmen arkadaşım var hallerini biliyorum
10 Yorumla
Emin olun işçiyle, memurla kıyaslayınca basit bir iş. Evet zihinsel olarak yoruluyorsunuzdur vs ama diğer işler daha zor, hem fiziksel hem zihinsel yorulan insanlar var. Kusura bakmayın da öğretmen de şikayet ediyorsa biz yaşamayalım bence 😂 gerekte yok gerçi de neyse artık gittiği yere kadar.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
66Cevap
+1 yılÖğretmenlik kolay iş değil tabii ki hatta hiçbir meslek kolay denip bırakılamaz ama "Keşke memur olsaydım." diyorsanız neden öğretmen oldunuz ki? Demek ki siz öğretmenliğe uygun birisi değilsiniz ve bunun dezavantajı bir tek size değil öğrencilerinize de olacaktır çünkü işini severek yapmayan bir öğretmenin öğrencilerini de seveceğini düşünmüyorum.
Ayrıca benim ablam memur. 8-5 arası çalışıyor ama hiç de kolay bir işi yok hatta maaşı da epeyce düşük.
Siz öğretmenliği zor bir meslek olarak gördüğünüz gibi diğer meslekleri de kolay olarak görüyorsunuz.10 Yorumla
+1 yılBen rahat olduğunu düşünmüyorum aksine çok zor bence. Hem mental hem fiziksel olarak zor. Gelecek en çok sizin elinizde mesela düşünsene ne kadar büyük bir yük. Evde kendi çocuğumla baş edemiyorum bazen sizse kaç çocukla baş ediyorsunuz. Evde çocuğuna laf geçiremeyen annelerin "size öğretmen hiç mi bir şey öğretmiyor" dediğine çok şahit oluyorum oysa onu öğretmesi gereken kendisiyken her şeyi çocuğuna bir öğretmenin öğretmesini bekliyor. Çok absürt bir düzen. Size böyle hissettirdiği için üzüldüm. Siz öğretmenler çok değerlisiniz ❤
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖğretmenliği kolay zannedenler çok yanılıyoorlar, aileler tek çocukları ile başa çıkamazzken Öğretmenler ise 30-40 çocukla uğraşmak zorundalar, kolay diyenler 1 hafta yapsınlar bakalım.
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen tatilimiz gözlerine batıyor
- +1 yıl
Öyle konuşanlarla yer değişelim dersiniz.
Her işin bir zorluğu var elbet ama öğretmenlik çoğu mesleğe göre kolay bir meslek sadece 3 ay tatilinizde yok ayrıca 15 tatil haftasonu tatil özel gün tatil ayda 20 gün çalışıyorsunuz 180 gün çalışarak geçiyor max
Bir de normal memur olup haftada sadece 4 gün izinle çalışmak var doğru düzgün izniniz yok kendinize ayırıcak vaktiniz yok ailenizle zaman geçiremiyorsunuz yaz geliyor doğru düzgün tatil yapamıyorsunuz bayramlarda bile doğru düzgün izniniz olmuyor bazen
Çocuklarla uğraşmak yetişkinlerle uğraşmaktan daha iyidir30 Yorumla
+1 yılCalisma saatin belli tatilin belli ben ozel sektorde mimarlik yaptim saat 11 de cikicaksin dediler kaldik tatil olarak pazar gunu var onda da musteriler rahat birakmaz... patronu muteahhiti musterilerin (ozellikle ev hanimlari) gurultusu senin veletlerin gurultusune on basar
10 Yorumla
+1 yılNeresi rahat ki. Yıllarca işsiz takıl atanama. Sonra git özel okulda az maaş çok mesai sistemi ile yıllarca çalış. Zenginlerin ve çocuklarınin ağız kokusunu çek. Sonra 35-40 yaşında bir şans atan. Sonra da kültürsüz, bilinçsiz ebeveynlerin yetiştirdiği veletlerin pisliğini çek. Çek babam çek.
12 Yorumla- +1 yıl
Allah sabır versin öğretmenlerimize
- +1 yıl
@Antimaskulızmm_ ben öğretmen değilim ama ama öğretmenlere sabır en gerekli şey sanırım.
en kolay meslek sadece yazın mı tatil 15 var bide artık ara ara tatiller var haftasonun var. yok kar yağdı tatil yok o bu şu tatil. siz rahatsız olan öğretmenleri 1 hafta çok değil sanayide çalıştıracaksın bak bakalım nasıl işinizin kıymetini biliyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılAldığınız maaş tatil günleri vs düşünürsen anlarsın.
Bunun dışında her işte zorluklar vardır. Ama sen gelmiş despot olamıyor laf geçiremiyorsan buna kolay bir meslek değil deme bence. Çünkü bundan kat kat fazla dertle uğraşıp aldığın maaşın 3te 1 ini alıp haftada sadece 1 gün izin hakkı olup hatta aile geçindiren var. Gelmiş neden imreniyorlar deme yani. Bu öğretmenler de çok huysuz ya.30 YorumlaAKPnin ülkeyi şirket gibi yöneteceğiz demesinin ürünü. Kamu hizmeti nedir bilmezler, zaten eğitim dedikleri imam hatiplerde dinci gerici propagandasan ivaret. Böyle bir iktidar için öğretmen demek boşa kamu maliyeti.
Eğitimin yerlerde olmasının nedeni, öğretmenlerin itibarının düşürlmesidir.13 Yorumla- +1 yıl
Yine haklısın be
- +1 yıl
Ben seni tanıyorum cicim
+1 yılBu klasik bi görüş hocam.
Herkese göre öğretmenlik “yan gel yat, çocuklara iki kelam anlat, günde maksimum 6 saat çalış, yaz mevsiminde ve -5 tatilde yan gel yat ve para kazan”
Ama bunun sebebi insanların kendilerinden olan evlatları ile uğraşmamalarından dolayı herkesi özellikle de öğretmenlerin de uğraşmadığı düşüncesi.
Bir de şu eğitim sisteminde kimin değeri var ki,
iki kuruşluk aklı olanın,
fikri olup zikri olmayanın
öğretmenlerin halinden anlatmasını bekliyorsunuz?20 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kolay görenlerin şartlarını incelersen anlarsın. Haklılar demiyorum ama kendi açılarından öyle görebilirler. Haftanın 6 günü çalışan pek tatili olmayan 12 saat ayakta olanlara göre kolay gelebilir. Benim için öğretmenlik kutsal meslek. Keşke memur olsaydım diyen birine de keşke öğretmen olmasaydın derim.
00 Yorumla
+1 yılKim demiş rahat diye?
Geleceği inşa etmek basit bir iş değil
Öğretmen demek geleceği inşa eden demek
Gelecek nesilleri yetiştirip ülkesine vatanına milletine anne babasına eşine çoçuğuna hayırlı insanlar yetiştirmek basit bir iş olabilir mi?
Öğretmenlik bana göre en kutsal mesleklerin 1. sırasında yer alır00 Yorumla
+1 yılAnneler 1/2 çocuğa bakıp ilgilenemiyor ama öğretmenler sağolsun 30 /40 çocukla ilgileniyor. Öğretmenler canımız
11 Yorumla- +1 yıl
Kaç yıldır öğretmensin hocam. Ayrıca bölüm ne
+1 yılKendi evlerinde iki çocukla baş edemeyen anne baba 30 çocukla + her işe burnunu sokan velileri ile uğraşan öğretmenleri eleştiriyor. Ne diyebilirim ki? Sadece biz birbirimizi anlıyoruz.
20 Yorumla
+1 yılÇünkü dakika başı izin yapan her resmi tatilde faydalanan çok çalışıyoruz deyip alakası olmayan ama aynı devlet memuru maaşını alan insanlar olduğu için öyle söyleniyor, ama doğru da bizim apartmanda öğretmen var görüyoruz.
00 Yorumla
+1 yılHiçbir meslek kolay değildir lise öğretmenlerime çok şey borçluyum. Benimle az uğraşmadılar çabalayayım öğreneyim diye keza bende onlara çok şey borçluyum.
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 2,7b cevap paylaştı. yav gozunuzu seveyim tabi rahat meslek. diger mesleklere kiyaslarsan. sende dicen o zaman herkes ogretmen olsun atamasi yok olabilen şansli. hak etmis sansliymis olmus. herkes bu kadar sansli degil
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHer meslek zordur ama çalışana zordur bazı öğretmenlerin umrunda değil insan yetiştirmek ders bile anlatmadan maaş alanlar var işinin hakkını verenlere saygılar sunarım çok zor ve önemli iş yapıyorlar
00 Yorumla Saçmalık. Her. meslegin kendine göre zorlukları mesakkatleri vardir. Içinde olan bilir dışardan bakıp yorum yapanlara itibar etmemek gerek. Mesleğini hakkı ile icra edenlere tabi sözüm.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani ben 8 5 çalışan ogretmen görmedim
çok iyi maaş aldığı halde özeli bırakıp sadece 17 saat ders anlatıyorum onda da başında çoban durmak modunda olup rahatlığa gelende gördüm
Öyle yani14 Yorumla
Soran+1 yıl8 5 memur olsaydım diyorum kafam şişiyor her gün
Cevap sahibi+1 yılNe ogretmenisin
Ben uzun süre ücretli öğretmenlik yaptım bu kadar rahat meslek görmedim
Kendimde memurum Şu an
Soran+1 yılmath
Cevap sahibi+1 yılMat biraz zorlu haklısın
Benim gördüğüm öğretmenliğin zorluğunu çekenler bu dersler zaten. gerikalani hiç konusmasin
+1 yılBu 3 ay tatil olayından tamamen😅 Biri bana bunu söylediğinde artık Müge anlı'nın repliğiyle cevap veriyorum, sen gel yap gel sen yap falan😂
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHer mesleğin zorluğu vardır sadece daha fazla tatil yapmaları kısmen insnalarin gözüne batıyor ama kutsal bir meslek o kadar olsun
00 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılÖğrenci geçsede kalsada Hoca yine maaşını alır Hoca ders anlatır anlatır gider. Hocaya bişey olmaz..
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 331 cevap paylaştı. Öğretmen en beleşçi çalışan devlette. Bunu 4 yıldır meb mensubu olarak diyorum. Ayrıca seni zorla Öğretmen yapmıyor kimse sen seçtin.
00 Yorumla
+1 yılher işin kendine göre bi zorlupu var tabıkı sen ıkı tane coxukla uğraşamıyorsun onlarca cocukla uğraşıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılBen 8 5 memurum keşke ogretmen olsaydim ne güzel 3 ay tatil yapıyorsunuz hdbdbdbd
02 Yorumla
Soran+1 yılsende kafan rahat
- +1 yıl
Yoo hiç rahat degil tapu memuru olmak cok stresli
İlk başlarda öyle görünüyor
İşin içine girince değişiyor00 YorumlaSaçmalıkkk… hiçte rahat değil… adam ediyorsun insan yetiştiriyorsun bir kere 😉
00 YorumlaOlur mu? Akşam başınız agriyarak eve gidiyorsunuz daha önce yapmışlığım var.
00 Yorumlaİnsan sahip olduğunun güzelliklerinin farkına varmaz sahip olmadığını güzel sanar
00 Yorumla
+1 yılFazla değil 3 saat yoğun bir okulda derse girsinler sonra tekrar konuşalım
00 Yorumla
+1 yılÖğretmen hanım, kutsal meslek icra ediyorsunuz. Memleket size emanet. Aldırmayın.
00 YorumlaYaz tatili süresi diğer mesleklere göre uzun olduğu için olabilir.
00 Yorumlaöğretmenlikte rahatlığı ve teşhirciliği '' Fidan ATALAY '' açtı bacımsu. Ona sor bence ilk
00 YorumlaLa yürüüüüüü ek dersten aldıklarınızı bedava mı alacanız
00 Yorumla
+1 yılNormalde 15 gun tatil yetmez 3 ay tatilde uzakdoguya bile gidilir isinin kiymetini bil
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu mesleğe göre icra etmesi kolay. Bu bir gerçek.
00 Yorumla
+1 yılEn zor meslek, ben arada gittiğimde teneffüse denk gelirse kaçıyorum hemen. O ne gürültü, kalabalık.
00 Yorumla
+1 yılBırak boş ver onu söyleyenler evde bir çocukla başa çıkamayanlar.
00 Yorumla
+1 yılÖğretmenlik çok zor valla Alllah kolaylık versin 😊
00 YorumlaKolay diyenlere evet çok kolay, mükemmel bir meslek de. Kıskançlıktan çatlasınlar hocam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanki 30 40 tane çocukla tek tek ilgileniyorsunuz tenefüste yanına geleni bile ceviriyosunuz bide 40 tane çocuğa bakıyorum sanıyorlar hey Allahım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılinsanlar haklı. o saatleri herkes çalışıyor ama 15 gün izin yapıyor. o da ıkına sıkına müdüründen izin almaya çalışıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü öğretmenlik kolay bi meslek :) Şu an kendi mesleğimi yapıyorum. Ücretli öğretmenlik de yaptım. Abartıldığı kadar zor değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü rahat bir meslek. Stajyer öğrencilerin varsa daha rahat. Dersiniz iyiyse ve öğrencileri seviyorsanız bir zorluk göremiyorum.
00 Yorumla
+1 yıldevlet öğretmeni olmak varken özelde isen çoook haklısın
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHer işin zorluğu var herkes kendi işini zor biliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de bu yüzden öğretmenlik mi yoksa memur mu olsam diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKolay diyenlerin çocuğu olunca çocuğu idare edemiyorlar evde gelip bize yatiyorsunuz diyorlar...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim ogretmen sessiz olun deyip derste uyuyo ona ne demeli 🤣
00 Yorumla3 ay tatil hangi meslekte var hafta sonları tatil hangi meslekte var ki bence bu bakımdan iyi ama öğrencilere katlanmak gerçekten çok zor
00 Yorumla
+1 yılAsla rahat değil bana göre
10 Yorumla
+1 yılBence en zor meslek.
10 Yorumla
+1 yılÖğretmenlik tembel mesleğidir..
211 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Gir sınıfa... Ezberlediğin konuyu öğrencilere anlat... 2 ayda 1 sınav yap... Onuda öğretmenler odasında keyfine göre notlandır... Her türlü resmi tatilden, saçma sapan günlerden kendine pay çıkarıp yan gelip yat... Kıçında yara çıksa rapor alıp 15 yat... Hatta moralin bozuksa bile rapor al yan gelip yat... Yılın yarısın yatarak geçir... Dünyanın en kötü eğitim sisteminin bir parçası ol... Onu düzletmek için asla kafa yorma... Çünkü yorarsan senin rahatın kaçacak... Git bi satılmış sendikaya üye ol... veliler "örtmen hanım örtmen hanım" dedikçe kendini bişey zannet... Sana saçma sapan şiirler yazılsın, kendini kutsal zannederken, sokaktaki simitçinin değersiz olduğunu düşün... Yawww söylesene Türkiye'de öğretmenlikten daha kolay ve rahat iş var mı... Bence en fazla asgari ücret hak ediyorsunuz... O da asgari olduğu için.. :)
Sen hiç 6 ay evine uğramadan, uyanık olduğun her an mesaide olduğun, yemek yerken, tuvalette, banyo yaparken günlerce tıpkı deprem oluyormuş gibi sallandığın oldu mu? Uyurken duvardan duvara çarptığın oldu mu? Haftalarca insan görmeden ufka baktığın oldu mu? Sen hiç yaşamadan mesai yaptın mı? 2 ayda bir kez şansın varsa markete gidip çiklet aldığın oldu mu? Sen lay lay lomla, hoplaya zıplaya az ötedeki iş yerine giderken, ben burada 200 metre uzunluğunda 40 metre genişliğinde, içinde 70 bin ton benzin olan bir demir yığınını sağa sola çarpmadan, her an patlama riskiyle park etmeye çalışıyorum bal böceğim... - +1 yıl
@gylukçimi Tembellik içeren işler bana göre değil... Ekşın seviyorum ben..
- +1 yıl
@gylukçimi Kendimden şikayetim yok.. Öğretmenlerden var... Kötü eğitim veriyorlar, yattıkları yerden para kazanıyorlar..
- +1 yıl
@gylukçimi Aradaki 3-5 idealist öğretmenle bu iş yürümez... Tüm öğretmenler kötü eğitim veriyor. Çünkü sistem kötü.. Sistemin rezaletini, siyasilere atarak günahlarınızdan arınamazsınız... Çünkü eğitim teknik bir iştir ve bu işin tekniğini yine eğitimciler hazırlıyor... Ama hep kendi çıkarlarına göre hazırladığı için sistem hep rezil... Tıpkı inşaat kalite kurallarını müteahhite hazırlatmak gibi. Suçlusunuz...
- +1 yıl
İşin içinde olmadığın için bir şey söylemiyorum ama sana ufak bir tavsiye oturduğun yerden bilgin olmayan şeyler hakkında yorum yapma. Komik oluyor. Zaten yaşında küçük, 22 imiş evlenip çocuk sahibi olduğunda elinde kitapla avaz avaz okuma yaptırmaya çalıştığında (oturduğun yerden) bu yorumların gelsin aklına olur mu? iyi günler diliyorum.
- +1 yıl
@gylukçimi Bilgisi olanlar kendine sakladığı için halk cahil kaldı..
- +1 yıl
Eyvah.. Ben büyük bir pot kırdım galiba @DarkDesire :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılMirin kirin ediyorsan okumayacaktın öğretmenlik o zaman gayet rahat bir meslek 8 saat çalışıyorsun daha ne en azından hastanede çalışanlar gibi 24 saat nöbet tutmuyorsun nankör köpek
00 Yorumla
+1 yılTembel mesleğidir bana göre
11 Yorumla
Soran+1 yılsebeb
özel sektöre göre daha iyi
10 Yorumlaistemiyorsun bence baska alana yonel
00 Yorumla
+1 yılRahat olanı da var, zor olanı da
00 Yorumlatatili çok parası çok miss
00 Yorumla- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında