Kızlar soruyor, Happy Academy cevaplıyor! 🤩
İnteraktif dijital eğitim platformu Happy Academy’den KızlarSoruyor takipçilerine özel: 1-14 Mart arasında alacağın eğitimlerde %35 indirim seni bekliyor.
Şimdi karar sırası sende: Hangi eğitimi seçmeyi planlıyorsun? 🤔

Seçeceğin eğitim konusunda kararsızsan bir öneri bizden geliyor! 👇
İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi sertifikası ve İngiltere’de bir eğitim kurumu olan Docklands Media sertifikası olmak üzere, toplamda 2 sertifika sunan Happy Academy’nin en kapsamlı 80 Saat A’dan Z’ye Dijital Pazarlama Eğitimi 14 Mart’ta KızlarSoruyor takipçilerine özel indirim fırsatları ile başlıyor.
Eğitim süresince, Marka Yönetimi ve Dijital Medya, Display Reklamcılık, Google ve Sosyal Medya Reklamcılığı, Medya Planlama, Sosyal Medya İletişimi ve Strateji Yönetimi, Google Analytics, Programatik, SEO, Ölçümleme, Topluluk Oluşturma, uygulamalı workshoplar ve hediye konuk eğitmen dersleri ile bu kapsamlı eğitimden yararlanarak fark yaratabilir ve dijitalde uzmanlaşabilirsin.
Peki bu eğitimde seni neler bekliyor? 👩💻🧑💻
- Happy Education Academy’de tamamlayacağın 80 Saatlik Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya yönetimi eğitimleriyle uzmanlaşıp canlı, interaktif ve online derslere katılabilirsin.
- Eğitim başlangıcında ve bitiminde ücretsiz dijital check-up hizmetinden faydalanarak seviye tespitini yapabilir ve gelişim sürecini ölçümleyebilirsin.
- Sektörün önde gelen üst düzey profesyonelleri ile yapılan derslere katılabilir ve dijitalde güncel gelişmeleri takip edebilirsin.
- Eğitim sonunda özgeçmişini paylaşmak istersen insan kaynakları havuzumuza dahil olabilirsin.
- Eğitim devamlılığın ve başarın çerçevesinde iş birliği içinde olduğumuz kurumsal şirketlerde staj yapma ve iş bulma imkanı yakalayabilirsin.

İlgini çekebilecek diğer eğitimlere göz atmak istiyorsan Happy Academy’i ziyaret etmen yeterli. Ücretsiz üye olmak için tıkla!
Kimler bu fırsatı kaçırmamak için hemen kaydını yaptıracak? Cevabını bekliyoruz. 🧡
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
185Cevap
Google Adwords, Facebook Reklamcılığı ve Sosyal Medya Yönetimi. bu eğitimi seçebilirdim. çünkü sosyal medya kullanmayı çok seviyorum bu yüzde de hesaplarımdan reklam vermek ya da bunun ile ilgili olan çalışmaları seviyorum ve takip ediyorum. ayni çok fazla sosyal medya kullanmayı sevdiğim için. zaten google ad sense hesabı da açmayı düşünüyordum. benim için iyi olabilir.
Teşekkürler şimdiden.
Öncelikle ilgi ve detaylı yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Çok mutlu olduk :) Google Adwords, Facebook Reklamcılığı ve Dijital İletişim Stratejisi ve Sosyal Medya Yönetimi Stratejisi eğitimlerini içeren 41 Saatlik eğitimimiz 4 Nisan Salı günü saat 19.30'da başlıyor! Link üzerinden eğitim akışı ve detaylara ulaşabilir www.happy.academy/.../google-adwords-facebook-reklamciligi-ve-sosyal-medya-yonetimi , eğitime 14 Mart tarihine kadar geçerli kampanyamız dahilinde KIZLAR35 , %35 Ek İndirim avantajı ile hemen kayıt olabilirsiniz.
Bu eğitim ile; ulusal ve uluslararası düzeyde 2 ayrı sertifika imkanı alabilir, eğitimlerin canlı, online ve interaktif olmasına paralel eğitimlerin geriye dönük olarak tekrar izle yayınlarına erişebilir, disiplinler arası çok sayıda sunuma ücretsiz erişim sağlayabilir, eğitim sonunda Cv paylaşımı yaparak, İş birliği içinde olduğumuz markalar ve partner ajanslarımızda staj yapma ve iş bulma imkanı yakalayabilirsiniz.
Sizlere daha hızlı destek olmamız için 0530 716 83 73 ve info@happy.academy üzerinden de bizlere ulaşabilirsiniz. :)
Sağlık ve Sevgi ile Kalın!
Yurtdışında olanlar içinde geçerlimi bu bence?
Çok enteressan.. 🧐
Merhabalar, evet İndirim yurt dışında yaşayanlar için de geçerli. :) KIZLAR35 İndirim kodunu kullanarak öncelikle 14 Mart 'ta başlayacak olan 80 Saat A'dan Z'ye Dijital Pazarlama eğitimimizi ve www.happy.academy üzerinden 'Eğitimler' sayfasındaki tüm eğitimleri değerlendirebilirsiniz.
Teşekkür ederim..
Kendimi geliştirebileceğim bir eğitim arıyorken Kızlar Soruyor bana ilaç gibi geldiii. Sosyal Medya İletişimi ve Strateji Yönetimi için kaydımı oluşturacağımm :)
Merhabalar, öncelikle bizler de sizlere ilgi ve değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. :) İlgilenmiş olduğunuz alanda sizlere 4 Nisan 'da başlayacak olan; Google Reklam Yönetimi, Sosyal Medya Reklam Yönetimi ve Dijital İletişim Stratejisi Yönetimlerini bir arada sunan eğitimi link üzerinden önermek isteriz.
www.happy.academy/.../google-adwords-facebook-reklamciligi-ve-sosyal-medya-yonetimi linki üzerinden KIZLAR35, %35 Ek İndirim Kodu ile eğitime hemen kayıt olabilirsiniz.
Bu eğitim ile; ulusal ve uluslararası düzeyde 2 ayrı sertifika imkanı alabilir, eğitimlerin canlı, online ve interaktif olmasına paralel eğitimlerin geriye dönük olarak tekrar izle yayınlarına erişebilir, disiplinler arası çok sayıda sunuma ücretsiz erişim sağlayabilir, eğitim sonunda Cv paylaşımı yaparak, İş birliği içinde olduğumuz markalar ve partner ajanslarımızda staj yapma ve iş bulma imkanı yakalayabilirsiniz.
Daha detaylı bilgi için www.happy.academy üzerinden ücretsiz üyelik oluşturabilir, 0530 716 83 73 ve info@happy.academy üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz .:)
Gerçekten mükemmel bir indirim bu fırsatı kacirmayacagim ve 30 yasima gelmeden finansal özgür olacağım
Merhaba, ne güzel bir temenni :) Umuyoruz bu süreçte sizlere ufak da olsa bir katkımız olabilir. Kampanya özelinde öne çıkan A'dan Z'ye 80 Saatlik Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi Eğitimimiz 14 Mart 'ta başlıyor olacak.
14 Mart tarihine kadar geçerli bu indirimden faydalanmak için, link üzerinden eğitimi KIZLAR35 İndirim kodu ile satın alabilirsiniz. www.happy.academy/.../80-saat-a-dan-z-ye-dijital-pazarlama-egitimi
Daha detaylı bilgi için 0530 716 83 73 ve info@happy.academy üzerinden de bizlere ulaşabilirsiniz.
Google Analytics, Programatik, Dijital Medya, Display Reklamcılık olabilirdi sanırım. Teşekkürler bilgilendirme için.
Merhabalar ilginiz için çok teşekkür ederiz. 14 Mart 'ta Başlayacak olan 80 Saat sürecek Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Reklamcılığı eğitimi tüm bu dersleri kapsamaktadır. Daha fazla bilgi için 0530 716 83 73 ve info@happy.academy üzerinden de bizlere ulaşabilirsiniz. :)
Bir araştıralım konu hakkında. Benim için online eğitim almak cok konforlu
Merhaba öncelikle bu güzel yorumunuz için çok teşekkürler. :) Kampanya özelinde öne çıkan A'dan Z'ye 80 Saat'lik Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi eğitimimizi değerlendirmenizi ve incelemenizi sizlere önerebiliriz.
İlgilenirseniz, 14 Mart tarihine kadar www.happy.academy/.../80-saat-a-dan-z-ye-dijital-pazarlama-egitimi üzerinden detaylı fiyat bilgisine erişebilir, KIZLAR35 İndirim Kodu ile satın almanızı %35 ek İndirim imkanı ile tamamlayabilirsiniz.
Daha fazla bilgi için http://www.happy.academy, 0530 716 83 73 ve info@happy.academy üzerinden de bizlere ulaşabilirsiniz.
Güzel gibi eğitimler bunu değerlendirmek mantıklı olacak teşekkürler
Bu şekilde düşünmenize çok mutlu olduk :) Öncelikle ilgi ve vaktiniz için çok teşekkür ederiz. www.happy.academy/.../80-saat-a-dan-z-ye-dijital-pazarlama-egitimi üzerinden 14 Mart 'ta başlayacak olan Academy'nin en kapsamlı eğitim detaylarına erişim sağlayabilir, KIZLAR35 İndirim kodunu kullanarak %35 İndirim ile eğitime kayıt olabilirsiniz :)
mükemmel eğitimler inşallah fiyatlarıda çok yüksek değildir
Değerli paylaşımınız için çok teşekkür ederiz :) https://www.happy.academy/egitimler sayfamız üzerinden 14 Mart tarihine kadar geçerli olacak KIZLAR35 , %35 Ek İndirim Kodu ile yapacağınız eğitim alış verişlerinizde önemli bir indirim avantajından faydalanabilirsiniz.
Daha fazla bilgi ve destek için www.happy.academy üzerinden üyelik oluşturabilir, 0530 716 83 73 ve info@happy.academy üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz :)
Sağlık ve Sevgi ile...
Harika... Bunu ciddi ciddi dile getireceğim çevremde de... Teşekkürler :)
Değerli paylaşımınız için bizler teşekkür ederiz :)
Aşağıdaki hesaplarımızı takipte kalarak, paylaşarak, yeni dönemlerdeki gelişme ve eğitim kayıt avantajlarından da faydalanabilirsiniz. :)
Web Sitesi (Ücretsiz Üyelik)
www.happy.academy
Linkedin
www.linkedin.com/.../?viewAsMember=true
Facebook
https://www.facebook.com/happyeducationacademy
Instagram
https://www.instagram.com/wearehappyacademy/?hl=tr
Tiktok
https://www.tiktok.com/@wearehappyacademy
Youtube
https://www.youtube.com/c/HappyEducationAcademy
Sağlık ve Sevgi ile!
İnsan kaynakları eğitimi çok çok faydalı olmuş bilgisen zarar gelmez 💘
Happy Education Academy, 2020'den bugüne 550+ üzerinde mezun vermiş, 30+ üzerinde de kurumsal markalara destek veren 9000+ üye sayısına sahip bir interaktif, dijital, eğitim platformudur. Daha fazla bilgi için www.happy.academy üzerinden sitemizi ve www.linkedin.com/.../?viewAsMember=true LinkedIn sayfamızı da ziyaret edebilirsiniz. :) Sağlık ve Sevgi ile Kalın!
mükemmel eğitimler inşallah fiyatlarıda çok yüksek değildir.
Çok teşekkür ederiz :) Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Reklamcılığı Yönetimi başta olmak üzere çok sayıda eğitime https://www.happy.academy/egitimler üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. Kampanyamız özelinde KIZLAR35 İndirim Kodu ile eğitimlere 14 Mart 'a kadar, %35 İndirim ile kayıt olabilirsiniz.
SEO eğitimi olabilir aslında bu sitede de içerik üretiyoruz sonuçta faydalı bir eğitim olabilir lakin indirimle birlikte bile 2000 lira digital eğitim için fazla bir rakam, KS en az %80 lik bir indirim almalıydı.
Öncelikle merhabalar, değerli yorum ve paylaşımınız için çok teşekkür ederiz. İlgilenmiş olduğunuz SEO eğitimi 12.Eğitim döneminde 18 Mart Cumartesi saat 10.00 ve 19 Mart Pazar saat 12.00'de online, canlı ve interaktif şekilde toplamda 6 saatlik teknik eğitim şeklinde planlanmıştır. Academy öğrencilerimiz her eğitim döneminde +6 saat boyunca sektör profesyonelleri ile katılabilecekleri aşağıdaki link üzerinden de takip edebileceğiniz, ek 'Konuk Eğitmen' derslerinden de faydalanma hakkına sahiptir. www.happy.academy/egitmenler/konuk-egitmenler
Eğitim sayfasına, www.happy.academy/.../seo-egitimi üzerinden ulaşabilir, ilgili eğitime ek %35 İndirim avantajı ile, KIZLAR35 İndirim Kodu ile erişim sağlayabilirsiniz.
Daha fazla sorunuz ve destek için www.happy.academy üzerinden ücretsiz üyelik oluşturabilir, 0530 716 83 73 ve info@happy.academy üzerinden bizlere hemen ulaşabilirsiniz.
Google Adwords, Facebook Reklamcılığı ve Sosyal Medya Yönetimi. bu eğitimi seçebilirdim. çünkü sosyal medya kullanmayı çok seviyorum bu yüzde de hesaplarımdan reklam vermek ya da bunun ile ilgili olan çalışmaları seviyorum ve takip ediyorum. ayni çok fazla sosyal medya kullanmayı sevdiğim için. zaten google ad sense hesabı da açmayı düşünüyordum. benim için iyi olabilir.
Teşekkürler şimdiden.
Kendimi geliştirebileceğim bir eğitim arıyorken Kızlar Soruyor bana ilaç gibi geldiii. Sosyal Medya İletişimi ve Strateji Yönetimi için kaydımı oluşturacağımm 🙂
Merhabalar, Öncelikle İlgi ve vaktiniz için çok teşekkür ederiz. :) Dijital İletişim Stratejisi ve Sosyal Medya Yönetimi eğitimimiz 11 Nisan 'da başlıyor olacak. Paylaşmış olduğumuz link üzerinden eğitimi KIZLAR35 İndirim Kodunu kullanarak (%35 İndirimle) 14 Mart tarihine kadar alabilirsiniz. www.happy.academy/.../dijital-iletisim-stratejisi-ve-yonetimi
Daha detaylı bilgi ve sorularınız için +90 530 716 83 73 ve info@happy.academy üzerinden bizlere her zaman ulaşabilirsiniz.
Bilemedim. Bu konularla pek ilgilenmiyorum şimdilik
Teşekkür ederiz :) Bu sayede tanışmış olduk. Sağlık ve Sevgi ile kalın!
A'dan Z'ye Dijital Pazarlama eğitiminin ana konusunun bu ve bunun gibi platformları aktif kullanmak ve potansiyel müşterilere ulaşmak olmasına kaç puan verirsiniz :)
Güzel bir paket oluşturulmuş , umarım faydalanmak isteyen olur. İyi çalışmalar diliyorum.
Değerlendirilebilecek bir fırsat teşekkürler
Umarım faydası olmuştur ihtiyaç sahiplerine
Medya planlama , SEO gibi eğitimler güzel ama daha fazla indirim uygulanabilirdi diye düşünüyorum
14 Mart 'ta başlayacak olan 80 Saat A'dan Z'ye Dijital Pazarlama Eğitimimiz Medya Planlama, SEO ve çok sayıda içeriği kapsamaktadır. Grup eğitimini bitiren öğrencilerimiz Academy'de uzman sayılabilecek bir donanım kazandıkları için İnsan Kaynakları havuzumuza da dahil olmaktadır. Grup eğitimine www.happy.academy/.../80-saat-a-dan-z-ye-dijital-pazarlama-egitimi üzerinden, Medya Planlama ve Kanal Yönetimi Eğitimine www.happy.academy/.../medya-planlama-ve-kanal-yonetimi üzerinden ve SEO eğitimine www.happy.academy/.../seo-egitimi üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. 14 Mart tarihine kadar yapacağınız eğitim satın almalarında KIZLAR35 İndirim kodu ile %35 ek İndirimden faydalanabilirsiniz. İlginiz ve vaktiniz için çok teşekkür ederiz. :)
İhtiyaçım yok. ancak eğitim almak isteyenler için güzel bir paylaşım olmuş.
Kendini geliştirmek ögrenmek için fırsat sizleri bekliyor!!
hemen herkesin ingilizce bilmesi kadar önemli bir şey bence programlama diji dünyada her şeyi makine üretimi ile gerçekleştireceğiz gibi görünüyor çünkü
Topluluk Oluşturma eğitimlerini seçerdim muhtemelen... Çünkü insanları bir araya toplayabilen ve bu algoritmaları yaratabilen herkes +1 olacak yakın bir gelecekte...
Üniversitenin sertifikası olması çok iyiymiş
Çok teşekkür ederiz. :) Happy Education Academy olarak İş birliği içinde olduğumuz tüm kurumları www.happy.academy/.../partnerler-ve-lisanslar ziyaret edebilirsiniz. Tamamlayacağınız 80, 59 Saat A'dan Z'ye Dijital Pazarlama ve Google Adwords, FB Reklamcılığı Sosyal Medya Yönetimi gibi grup eğitimleri sonunda hem ulusal hem de uluslararası düzeyde 2 ayrı sertifika alma imkanına sahip olacaksınız. Daha fazla sorunuz için 0530 716 83 73 ve info@happy.academy üzerinden de sizlere destek olmaktan memnuniyet duyarız.
e ticaret eğitimi var mı bu konu hakkında detaylı bilgi vs. canlı desteğin dahi olduğu
Merhabalar, öncelikle değerli vaktiniz, ilginiz için çok teşekkür ederiz. E Ticaret ve Operasyon Yönetimi www.happy.academy/.../e-ticaret-ve-operasyon-yonetimi ve A'dan Z'ye E İhracat Satış Eğitimlerimiz www.happy.academy/.../a-dan-z-ye-e-ihracat-satis-egitimi mevcuttur.
Daha detaylı bilgi için www.happy.academy üzerinden ücretsiz üyelik oluşturabilirseniz sizlere ulaşabilir ve daha detaylı bilgi verebiliriz. Sizler de 0530 716 83 73 ve info@happy.academy üzerinden bizlere dilediğiniz zaman ulaşım sağlayabilirsiniz.
Sağlık ve Sevgi ile
Hepsi çok güzel kararsız kaldım seçemiyeceğim sanırım.
Merhabalar :) Öncelikle Kampanya özelinde öne çıkan A'dan Z'ye 80 Saat'lik Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi eğitimimizi değerlendirmenizi önerebiliriz. Bu eğitim ile; ulusal ve uluslararası düzeyde 2 ayrı sertifika imkanı alabilir, eğitimlerin canlı, online ve interaktif olmasına paralel eğitimlerin geriye dönük olarak tekrar izle yayınlarına erişebilir, disiplinler arası çok sayıda sunuma ücretsiz erişim sağlayabilir, eğitim sonunda Cv paylaşımı yaparak, İş birliği içinde olduğumuz markalar ve partner ajanslarımızda staj yapma ve iş bulma imkanı yakalayabilirsiniz.
İlgilenirseniz, www.happy.academy/.../80-saat-a-dan-z-ye-dijital-pazarlama-egitimi üzerinden detaylı fiyat bilgisine erişebilir, KIZLAR35 İndirim Kodu ile satın almanızı %35 ek İndirim imkanı ile tamamlayabilirsiniz.
Daha fazla bilgi için www.happy.academy, 0530 716 83 73 ve info@happy.academy üzerinden de bizlere ulaşabilirsiniz.
Aslında arada ücretsiz eğitim hediye etseniz güzel olur ihtiyacı olan kişilere
Happy Education Academy olarak dönem dönem Sosyal Medya Hesaplarımız üzerinden de kampanyalar ve yarışmalar yaparak ilgili potansiyel öğrencilerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Öğrencilere özel ek İndirim imkanları sunuyoruz. Aşağıdaki hesaplarımızı takipte kalarak yeni dönemlerdeki gelişme ve eğitim kayıt avantajlarından da faydalanabilirsiniz.
www.happy.academy
Linkedin
Facebook
Instagram
Tiktok
Youtube
Sağlık ve Sevgi ile!
teşekkür ederiz bu güzel paylaşım için gayet faydalı
Değerli yorumunuz için bizler teşekkür ederiz :)
bu eğitim olayı çok iyi oldu tam da böyle bir şey arıyordum ama hangi eğitimi alacağımı nerden başlayacağımı bilmiyorum
Bende eğitim almak istiyorum. Yorumu beğeninde gelen bildirimle hatirlayayım 😅
Fiyat bilgisi nerde yararlı olacağını düşünüyorum
İlginiz ve vaktiniz için çok teşekkür ederiz. 14 Mart 'ta Başlayacak olan 80 Saat A'dan Z'ye Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Eğitimi Programı Academy'nin en çok tercih edilen eğitimi olmakla beraber, eğitim sonunda alacağınız ulusal ve uluslararası düzeyde sertifika imkanı, eğitimlerin canlı, online ve interaktif olması, disiplinler arası çok sayıda sunuma ücretsiz erişim, eğitim sonunda Cv paylaşımı, Staj ve İş Bulma imkanı barındırmaktadır. www.happy.academy/.../80-saat-a-dan-z-ye-dijital-pazarlama-egitimi üzerinden detaylı fiyat bilgisine erişebilir, KIZLAR35 İndirim Kodu ile satın almanızı %35 ek İndirim imkanı ile tamamlayabilirsiniz. Daha fazla bilgi için 0530 716 83 73 ve info@happy.academy üzerinden de bizlere ulaşabilirsiniz. :)
Aslında bir kaç tane ücretsiz eğitim hediye etmeniz harika olurdu <3 :)
:) İlginiz için çok teşekkür ederiz.
Happy Education Academy olarak dönem dönem Sosyal Medya Hesaplarımız üzerinden de kampanyalar ve yarışmalar yaparak ilgili potansiyel öğrencilerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Öğrencilere özel ek İndirim imkanları sunuyoruz. Aşağıdaki hesaplarımızı takipte kalarak yeni dönemlerdeki gelişme ve eğitim kayıt avantajlarından da faydalanabilirsiniz.
www.happy.academy
Linkedin
Facebook
Instagram
Tiktok
Youtube
Sağlık ve Sevgi ile!
şu an için ihtiyaç duyduğum bir eğitim yok teşekkür ederim
Güzel seçenekler var umarım katilicaklar için hayırlı ve güzel olur.
güzel yazı olmuş ğitim almak iiçin vaktim yok :(
80 saaat a dan z ye dijital pazarlama eğitimi çok güzelmiş, hemde indirimli
Hala düşünme aşamasını ne bilmiyorum karar veremedim
Günümüz dünyası için önemli şeyler bunlar kendini geliştirme açısından işe yarayabilir gerçekten
happy academi mükemmelmiş online derslere ihtiyacı olanlar için.
kesinlikle web tasarım hizmetleri ilgimi çekiyor ama bir türlü zaman bulamıyorum
Google Analytics, Programatik, Dijital Medya, Display Reklamcılık olabilirdi sanırım.
Evet gerçekten bu tarz indirimler çok güzel Umarım hep devam eder
sosyal medya eğitimi alırdım takipçilerim hiç artmıyor
Evet gerçekten bu tarz indirimler çok güzel Umarım hep devam eder
sabırsızlanıyorum şimdiden hepsini istiyorum önerisi olannn
Üni eğitimi var mı... benim için iyi olabilir.
Bu konuda biraz yorumsuz kaldım kendi sayfasını biraz inceleyeceğim
Merhaba, Öncelikle Kampanya özelinde öne çıkan A'dan Z'ye 80 Saat'lik Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi eğitimimizi değerlendirmenizi ve incelemenizi önerebiliriz.
İlgilenirseniz, 14 Mart tarihine kadar, www.happy.academy/.../80-saat-a-dan-z-ye-dijital-pazarlama-egitimi üzerinden detaylı fiyat bilgisine erişebilir, KIZLAR35 İndirim Kodu ile satın almanızı %35 ek İndirim imkanı ile tamamlayabilirsiniz.
Daha fazla bilgi için www.happy.academy, 0530 716 83 73 ve info@happy.academy üzerinden de bizlere ulaşabilirsiniz.
Hiçbirini. Çünkü hiçbiri benim işime yaramıyor.
güzelmiş kişisel gelişim için güzel ama resmi bir sertifika veriliyor mu?
Adwords olabilir sosyal medya yönetimi dahil tabi
Mükemmel eğitimler çok güzel Teşekkür ederiz
KS indirimi düşük bazda yapmış bahsedilen ülke Türkiye
www.happy.academy
Linkedin
Facebook
Instagram
Tiktok
Youtube
Sağlık ve Sevgi ile!
Tüm eğitimleri çok güzel.
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz :)
Google adwords kursu var mı
Merhabalar :) Google Reklamcılığı ve Yönetimi Eğitimi mevcut ve 4 Nisan 'da başlıyor!
Dünyanın en çok trafik alan sitelerinin başında gelen Google'ın sunduğu imkanlardan biride Reklam uygulamalarıdır. Bu uygulamaların kullanımını öğrenmek kadar doğru bütçe ile yönetmekte çok önemlidir. Eğitim süresince, Google Reklam Panelinde sıfırdan hesap açma, ekosistemi tanıma, reklam verebilme, video ve keşif reklam modellerini tanıma, hesap ve bütçe yönetimi, raporlama ve uygulama derslerinizle toplamda 14 Saat eğitim, 6 Saat de Academy'nin sizlere hediyesi olan Konuk eğitimlerden faydalanabilirsiniz.
Eğitim hakkında daha detaylı bilgi almak için linki ziyaret edebilir, www.happy.academy/.../google-reklam-yonetimi kampanya sürecinden faydalanabilmek ve eğitimi %35 İndirimle satın almak için KIZLAR35 İndirim Kodu ile siteden ilerleyebilirsiniz.
Daha fazla bilgi için 0530 716 83 73 ve info@happy.academy üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.
Gerçekten güzel fırsatlar. Düşünebilirim.
Merhaba, paylaşımınız için çok teşekkür ederiz.
Kampanya özelinde öne çıkan A'dan Z'ye 80 Saatlik Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi Eğitimimiz 14 Mart 'ta başlıyor olacak.
14 Mart tarihine kadar geçerli bu indirimden faydalanmak için, link üzerinden eğitimi KIZLAR35 İndirim kodu ile satın alabilirsiniz.
www.happy.academy/.../80-saat-a-dan-z-ye-dijital-pazarlama-egitimi
Daha detaylı bilgi için 0530 716 83 73 ve info@happy.academy üzerinden de bizlere ulaşabilirsiniz.
Bende kendimi geliştirmek yeni eğitimler almak bilgi olacak herşeyden yararlanmak istiyorum ne kadar bilgili o kadar kültürlü
İlk kez duyduğum şeyler detaylarını bilmiyorum
Merhaba :) Biraz detaylandırmak ve bilgi paylaşmak isteriz.
Öncelikle Kampanya özelinde öne çıkan A'dan Z'ye 80 Saat'lik Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi eğitimimizi değerlendirmenizi önerebiliriz.
İlgilenirseniz, 14 Mart tarihine kadar, www.happy.academy/.../80-saat-a-dan-z-ye-dijital-pazarlama-egitimi üzerinden detaylı fiyat bilgisine erişebilir, KIZLAR35 İndirim Kodu ile satın almanızı %35 ek İndirim imkanı ile tamamlayabilirsiniz.
İndirim için teşekkür ederim
Merhabalar, Öncelikle Kampanya özelinde öne çıkan A'dan Z'ye 80 Saat'lik Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi eğitimimizi değerlendirmenizi önerebiliriz. Bu eğitim ile; ulusal ve uluslararası düzeyde 2 ayrı sertifika imkanı alabilir, eğitimlerin canlı, online ve interaktif olmasına paralel eğitimlerin geriye dönük olarak tekrar izle yayınlarına erişebilir, disiplinler arası çok sayıda sunuma ücretsiz erişim sağlayabilir, eğitim sonunda Cv paylaşımı yaparak, İş birliği içinde olduğumuz markalar ve partner ajanslarımızda staj yapma ve iş bulma imkanı yakalayabilirsiniz.
İlgilenirseniz, www.happy.academy/.../80-saat-a-dan-z-ye-dijital-pazarlama-egitimi üzerinden detaylı fiyat bilgisine erişebilir, KIZLAR35 İndirim Kodu ile satın almanızı %35 ek İndirim imkanı ile tamamlayabilirsiniz.
Hiçbirini seçmeyeceğim :D
:) Tanışmış olduk, gelecek dönemlerde belki görüşebiliriz. Sağlık ve Sevgi ile Kalın!