KızlarSoruyor üyelerine özel %35 indirim seni bekliyor! Hangi eğitimi seçeceksin?

Kızlar soruyor, Happy Academy cevaplıyor! 🤩

İnteraktif dijital eğitim platformu Happy Academy’den KızlarSoruyor takipçilerine özel: 1-14 Mart arasında alacağın eğitimlerde %35 indirim seni bekliyor.

Şimdi karar sırası sende: Hangi eğitimi seçmeyi planlıyorsun? 🤔

KızlarSoruyor üyelerine özel %35 indirim seni bekliyor! Hangi eğitimi seçeceksin?

Seçeceğin eğitim konusunda kararsızsan bir öneri bizden geliyor! 👇

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi sertifikası ve İngiltere’de bir eğitim kurumu olan Docklands Media sertifikası olmak üzere, toplamda 2 sertifika sunan Happy Academy’nin en kapsamlı 80 Saat A’dan Z’ye Dijital Pazarlama Eğitimi 14 Mart’ta KızlarSoruyor takipçilerine özel indirim fırsatları ile başlıyor.

Eğitim süresince, Marka Yönetimi ve Dijital Medya, Display Reklamcılık, Google ve Sosyal Medya Reklamcılığı, Medya Planlama, Sosyal Medya İletişimi ve Strateji Yönetimi, Google Analytics, Programatik, SEO, Ölçümleme, Topluluk Oluşturma, uygulamalı workshoplar ve hediye konuk eğitmen dersleri ile bu kapsamlı eğitimden yararlanarak fark yaratabilir ve dijitalde uzmanlaşabilirsin.

Peki bu eğitimde seni neler bekliyor? 👩‍💻🧑‍💻

• Happy Education Academy’de tamamlayacağın 80 Saatlik Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya yönetimi eğitimleriyle uzmanlaşıp canlı, interaktif ve online derslere katılabilirsin.
  • Eğitim başlangıcında ve bitiminde ücretsiz dijital check-up hizmetinden faydalanarak seviye tespitini yapabilir ve gelişim sürecini ölçümleyebilirsin.
  • Sektörün önde gelen üst düzey profesyonelleri ile yapılan derslere katılabilir ve dijitalde güncel gelişmeleri takip edebilirsin.
  • Eğitim sonunda özgeçmişini paylaşmak istersen insan kaynakları havuzumuza dahil olabilirsin.
  • Eğitim devamlılığın ve başarın çerçevesinde iş birliği içinde olduğumuz kurumsal şirketlerde staj yapma ve iş bulma imkanı yakalayabilirsin.

14 Mart’ta başlayacak bu eğitime ‘KIZLAR35’ kodunu girerek %35 indirim ile hemen kayıt ol, bu fırsatı kaçırma!🎉

Kendini aştığın “o” sene bu sene olsun! 👌

İlgini çekebilecek diğer eğitimlere göz atmak istiyorsan Happy Academy’i ziyaret etmen yeterli. Ücretsiz üye olmak için tıkla!

Kimler bu fırsatı kaçırmamak için hemen kaydını yaptıracak? Cevabını bekliyoruz. 🧡