Lise mezunuyum ama sicile işleme gibi bir şey olur mu? Darp raporu alsa kamera olmadığı için ispat olmadığından bir şey yapamaz mı? Yoksa görgü tanığı yeter mi? Dershaneden atılacağım için kitapların ücreti vs alınır mı?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir rahat durun siz de.
O hayvanat benim sakiza karşı hastalığım. olduginu öğrendiği günün hemen ertesi günü tüm sınıfa sakız dağıttı ve sürekli alay etti. Sırf sicilim. yanmasiin diye o o... yu. parçaalmadım. yoksa ben sinirden 3 gündür yemek bile yemiyorum onu paramparça ederdim saçları elimde yumak yumak kalırdı! Ben ona çok pis Zarar vericem ama sinsice, yanlışlıkla olmuş süsü vererek. Yollarına araştırıyorum! O o.. defalarcs birebir insan gibi kibar kibar koskoca 5 ay uyarma rağmen hep daha fazla yaptı. Hocalara söyledim velisini aradılar falan ama hiçbir dersi sakizsiz. gevirmedi hatta son zamanlarda inandina inadına sakız patlattı yüzüme baka baka güle güle. hocalarda iş yok! Bı tanesi de çıkıp sen napıyorsun hayırdır derste sakız mi patlatilir diyemiyor. O mutantın orada olması bana büyük haksızlık. Şimdi herkesin beni haklı bulmasına rağmen ben en kötü sınıfa gidicem o o... Yüzünde inanabiliyor musun? Ben yerden göğe kadar tartışmasız haklıyım ama 5 aydır yalvarma rağmen kibarca insanca konuşuyoruz ya kimse bir şey yapmıyor! Olan yine bana oluyor
Olur.
Ne olur işte?
Karakolluk olursun. Oda siciline işleniyo. Ayrıca neymiş konu kısaca yazarmısın
Darp raporu alsa bile sınıfta kamera yok. Nasıl karakola ispatlayacak?
Şahit tutar
En az kaç kişinin imzası gerekiyor?
Bilmiyorum o kısmını. Kavga etme sen boş ver. Ayrıca ne oldu sebep ne ki.
Bak bu yaratık var ya tamı tamına 5 aydır kendisinden kibar kibar rica ettim sakızı ağzın kapalı çiğner misin ben rahatsız oluyorum diye hem de birebir insnaların içinde de değil. Ben o kadar ince düşünüp kibar yaklaştıkca bu aksine her seferinde arttırdı. Derste sesli bir şekilde sakız çiğniyor inanabiliyor musun? Rehberlikle konuştum benim misofoni rahatsızlığım var, ben sakız sesinden inanılmaz huylanıyorum çok çok kötü oluyorum. Kendisi de her ders, ders içinde sesli bir şekilde sakız çiğniyor. Zaten derste sakız çiğnenmez bunu benim mi söylemem gerekiyor? Velisini aradilar, 4-5 hoca konuştu yok her seferinde bak sırf sinir etmek için daha fazla yapıyor. Ben hastalığımı zaafimı kullanmasınlae diye tüm sinfitan gizledim, tepki vs de vermiyordum. daha fazla üstüme gelmesn diye bu cuma gününe kadae bir kere tartışmaya girmedim. Bu hep hastalığım olmasına bilmesine, defalarca uyarılmasina rağmen daha fazla abarttı. En son cuma günü yine dedim sakızı ağzın kapalı çiğner misin diye derste. Daha fazla agzni açıp hayvan gibi geviş getirerek sana ne nasıl istersem oyle çiğnerim dedi. Ben yine hala kibarligimi bozmadan dedim ki hiç anlayışın saygın yok daha bunu derken daha çok geviş getirdi bacakalarını yaydı. Görgü kurlarından da mı haberin yok dedim. Sen mi öğreticeksin bana görgüyü dedi. Sen bu yaşa kadar öğrenememişsn sana bundan sonra kimse öğretemez dedim sesimi yükselttim böyle çok kısa bir münakaşa geçti işte. İnanabiliyor musun ne oldu? Bu 19-20 yaşındaki adamlae benim hastalığım olduğunu cuma gününün son 4-5 dksı öğrendi ya sonraki ilk dersimiz olan salı günü başka her şeyle dalga geçen pislik bir çocuk tüm sınıfa sakız dağıtıp sakız çiğnetti ve sürekli son derse kadar benimle uğraştı, ilkokula giden çocuğa bile sakız verip bana göndertti benimlesataştırttı. Bunlar asla insan olamaz bu haysiyetsizloğin bambaşka bir boyutu!
Cuma günü tartıştığım o kız da bana da ver sakız bana da dedi. simifts ordan oraya sakız attılar. Son ders bu çocuk (bide askere gidecek yakında) daha da bana sataştı. Ben de sen daha cuma günün son ders hastalığımı öğrenip salı günü. ilk ders kullanacak kadar aşağılık karaktersiz bir insansın diye bağırdım üstüne yürüdüm. Üstüne üstlük ben suçlu oldum hoca bana hakaret ettiğim için kızdı üstelik o hoca da hastalığımı bilmesine rağmen sakız çiğneyenlri uyarmiyordu. Ben de kusura bakmayın ama siz uyarmazsaniz iş buraya gelir siz de biliyorsunuz hastalığımı ama tüm sınıfa sakız fırlatıp çiğnerlerken uyarmiyorsunuz dedim. Rehberliğe müdüre defalarca indim ama herkes beni haklı bulup kimsw bir şey yapmıyor. Dün de bu sakız çiğneyen kız tüm sınıfa dağıttı. Hoca birebir baya sert. iyarmasina rağmen bugün derste yine sakız çiğneyip yüzme gülerek sakız patlattti
Bu kız çok saglam bir dayağı hakediyor. ama çok sağlam!! Başka hiçbir şey yaptıklarını hafifletmez. Bide utanmadan hocalar bı öğrencinun dersteki sakizini çıkartmıyor da bana utanmadan seni bı alt sınıfa alabiliriz diyorlad. Bu yaratık nasıl. hala dershaneden atılmadı benkotu oluyorum bide 3 gündür yemek bile yiyemedim. cildiriyorum ona çok pis Zarar vericem çokk!!!
Üstüne alınmada resmen aziz yıldırımın dediği gibi paralı köpek bunlar
Benim hastalığım olduğunu sınıfça öğrendikleri günün ertesi günü ilk ders tüm sınıfa sakız dağıtıp çiğneyecek kadar aşağılık mahlukatlar. Bunlae gerçekten bambaşka bir şey! Bu pislik için sicilimi. kirletmemek için direttim zaten ki ben yemin ederim kavga bile izleyemeyen. insanim.3 gündür sinirden yemek bile yemiyorum pek. Sinsice alicam intikamımı!
Ona nasıl yanlışlıkla olmuş gibi zarar verebilirim? Saçını en üst noktalarından rastgele kesmek istiyorum. Aylarca o berbat saçı uzatmaya kurtarmaya çalışıp delirdikçe beni hatırlasın istiyorum öfkeyle aylarca. Dövmek falan değil bunu yapmak istiyorum! Dershane binasında çoğu yerde kamera var. Dışarıda kamerasız bir yerde yapıp kaçsam başım yanar mı? Mesela 2 arkadaş onu takip edip kistiririz ben saçını makasla kesip kulağına çiğnediğin sakizlardan mutlu musun derken arkadaşım pislik çenesini kapatsın!😡😡😡😡
Saatlerdir sakinleşemiyorum 3 gündür yeemk bile yiyemiyorum!
Birdaha dershaneye yazılma bende 1,5 sene gittim. zübbe dolu. Ben iri olduğum için pek cesaret edemiyolardı çatmaya.
Ben bu kıza zarar vermek istiyorum diyrorum! Ne yapabilirim sen onu söyle. Artık aynı sınıfta da olmayacağız. delirmemek elde değil! Noldu biliyor musun? Senin başından beri ağzından sakızı çıkarmayan o... o. Ama en son sınıfa düşen benim! Hiçbir hoca de sen napıyorsun yaa hop derste böyle sakız mi patlatılır demiyor benim 5 ay boyunca insan gibi sakin sakin kibar kibar konuşmama rağmen. Şimdi ben en düşük puanlı sınıfa gidiyorum o o.. yüzünden!
Yanlışlıkla süsü vererek üzerine vişne suyu dökmeyi bile düşündüm. Termos bardağıma koyacaktım sonra aniden sol tarafa onun olduğu tarafa fırlatıp fırlatırken de aaa kedi deydi dicektim yanlışlıkla olmuş süsü verecektim ama bol bol kahkaha atarak onu tahrik edecektim
Sınava 3 ay kalmış ben bu beyinsiz o... ile uğraşıyorum! Onun çok pis canını yakicam! Sinsice, yanlışlıkla olmuş süsüyle çok pis canını yakicam! Arkadaşımla dışarda onu takip edip kistirsak saçını makasla dağınık dağınık kessem çantasını kıyafetini kessem, arkadaşım onu tutarken hatta gerekirse 3 kişi de oluruz yapacak insan da var yani. Sicilime bişey olur mu? Görgü tanığı vs olur mu? Kamerasız bir yerde yapmaya çalışacağım
Sen yapsan bile bu olayı oda bitirmez elinde sonunda siciline işlencek duruma gelirsin. Benim sana tavsiyem başarın ile yaralaman olur.
Başarı ile kimse yaralanmıştır. Bak afedersin hoca geliyor ağzına ediyor onun 5 dk dâhi geçmiyir bu derste bacakalarını diğer sıraya uzatıp kitap okuyup tel ile uğraşıyor sakız patlatıyor. O hayvandan aşağı mahlukat olduğu için onun tek bir anladığı dil var o da şiddet! Onu saçından kavrayıp duvara yapıstirip çarpa carpa bir kalacaksın sonra cebinden makas çıkartıp saçlarını keseceksin en ust kisimdna, ucundan değil. 7-8 ay yumurtayls falan saç uzatmaya çalıştıkça beni hatırlar. Ancak o şekilde ödeşmiş oluruz inşallah
Sen bilirsin bir şey diyemem artık. Tek bildiğim bunun sonu her türlü seni üzer. Kendine dikkat et.
Disarida denk dusur knk dershane ne
Mesela 2 arkadaş onu takip edip kamerasız bir yerde kistirsak ben saçının en üst yerlerini rastgele makasla keserkeb arkadaşım onun o çenesini kapatsa? Sicilime bir şey olmaması lazım yoksa var ya onu bugün öldüresiye dövmemek için gölde yürüdüm yürüdüm geldim hala sakinlesemiyorum!