Vaktim boş geçiyor. Kendimi meşgul etmek istiyorum. Hırslı bir insanımdır. Yarışma tarzı bir olaya katılırsam daha dolu bir gün geçirebileceğime inanıyorum. Bildiğiniz tüm yarışmaları, özellikle devlete bağlı olanları bana bildirirseniz memnun olurum. Teşekkürler.
Üniversite düzeyinde katılabileceğim yarışma var mı?
Güncel eğitim diye bir sayfa var canım. Orada üniversite etkinlikleri ve yarışmaları ilanları oluyor. Hatta resimlerle birlikte yayınlanıyor bence gününü iyi değerlendirmek ve verim almak için, ayrıca ileri yaşantında da sana katkısı olacak birçok yarışmada yer almanın güzel olacağını düşünüyorum. Belirttiğim sayfada bakabilirsin tatlım. Sana uygun hangisi ise, başvurabilirsin hadi hayırlısı olsun...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Güncel eğitim diye bir sayfa var canım. Orada üniversite etkinlikleri ve yarışmaları ilanları oluyor. Hatta resimlerle birlikte yayınlanıyor bence gününü iyi değerlendirmek ve verim almak için, ayrıca ileri yaşantında da sana katkısı olacak birçok yarışmada yer almanın güzel olacağını düşünüyorum. Belirttiğim sayfada bakabilirsin tatlım. Sana uygun hangisi ise, başvurabilirsin hadi hayırlısı olsun...
Çok teşekkür ederim :)
Rica ederim :)
Yok kü öyle bir şey
Nasıl yok. Ben bir ton buldum.
Varsa git o zaman niye burada soruyorsun
Daha fazla varsa diye. Arkadaşım bilmiyorsan cevap verme ya ufff.