Eğitim & Kariyer Günde kaç saat ders çalışıyorsun? Torresgame34 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 0-1 2-3 4-5 7+ şu an da çalışmaya ara verdim/Bıraktım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Günde kaç saat ders çalışıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
gaammzzee66 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl hic calismiyorum :D sinava bir gün kala oturur bakarim nedense komik bi sekilde böyle daha yüksek not alirim djfadhadfa 0 0 Yorumla
Emrexyçç Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Yks ea derece günde 10saat çalışmayla olur mu 0 3 Yorumla Torresgame34 +1 yıl knk bak sakın yorumlarda olmaz çok geç vs diyenlere takılma SAKIN AMA SAKIN TAKILMA100 güne yuvarlarsak verimli bir şekilde 10 saatte çalışırsan rahatlıkla bitirirsin hatta tekrar bile dersin yani derece çok rahat yaparsın Yorumla Emrexyçç +1 yıl Bölümden memnun değilim Yorumla Emrexyçç +1 yıl Sağol knk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hic calismiyorum :D sinava bir gün kala oturur bakarim nedense komik bi sekilde böyle daha yüksek not alirim djfadhadfa
Okul yeni başladı. Ortalama 2
Yks ea derece günde 10saat çalışmayla olur mu
knk bak sakın yorumlarda olmaz çok geç vs diyenlere takılma SAKIN AMA SAKIN TAKILMA
100 güne yuvarlarsak verimli bir şekilde 10 saatte çalışırsan rahatlıkla bitirirsin hatta tekrar bile dersin yani derece çok rahat yaparsın
Bölümden memnun değilim
Sağol knk