selamün aleyküm arkadaşlar
ya ben 19 yaşında doğulu bir kızım ve buranın katı şartları var maalesef
üniversiteye babam annem yüzünden ara verdim geri gitmek istediğimde babam para vermedi
sağlığımdan oldum 2 yıl anca toparlandım ve yks çalışmaya başladım bugün baktım ücretsiz ders veren eğitim için her imkanı sağlayan bir kurum var
erkek kardeşimle katıldık ve gittik amcam ise bana çok kızdı laf attı dedi sen koca kız olmuşsun okumak senin neyine başı boş kötü yolda olanlar gibi gidip gelme dedi
dedşm eğitim için gidiyorum ve seni dinlemiyorum çünkü bir yerlere eşinizi kızınızı götürdüğünüzde bayan eleman kadın doktor gelsin demesini biliyorsunuz sonra da hakaretlerine devam etti bende sustum uzaklaştık ordan
neden böyle oluyor benim paraya ihtiyacım var yeme içme ulaşım için
ben köydeyim ilçeye gitmem gelmem gerekiyor hep ama babam dahil kimse destekçim değil annem istiyor onun da parası yok
okumak istiyorum ama maalesef ki elimde 0 imkan var yapacak bir şeyim yok
telefonum bozuldu babam tamir etmedi anneminki de bozuldu onu da etmedi erkek kardeşimin bataryası bozuldu gününde tamir edildi
ben artık hiçbir şey yapamam çok yoruldum cidden ve sabahtandır kalbim ağrıyor burnum kanıyor başım ağrıyor ve kimsenin umrunda değil
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Elinden geleni yap. Lazım olursa biz da sana yardımcı oluruz
elimden duadan başka hiçbir şey gelmez teşekkür ederim düşündüğün için
Fırsat buldukça ders çalış. Ders videoları izle
ben ve fırsat mı imkansız sürekli işler çkıyor ev işi vs yıldım ama geceleri uymuyor videoları ağlaya ağlaya izliyom resmen
ama olurda bir yerlere varırsam gene unuturum gene iyiliğimi sömürürler neyse bakacam olmazsa evlenecem belki elin oğlu insaflı davranır hiç olmazsa sever beni
Sıkma canini biraz geç olur ama olur pes etme. Sana fikir getiririz imkanlar var. Umutsuz olma
imkanlar her şey var ama izin alamıyorum ve ailemin sözünden çıkamayacak kadar da neyse kendime hakaret etmeyecem değmez
Sıkma canini. Fırsat oldukça calis. Gerekirse habersiz gir sinava
habersiz olamaz ki ben köydeyim sınavların olucağı yerler 2 saatlik uzaklıkta ben nasıl gizlice girebilirim ki evden öylece çıksam bi daha herhangi bir yere gidemem
Sınav günü bi bahane uyduramaz misin
imkansız neden biliyor musun benim üzerime kaynar su döküldü sırtım bacaklarım kollarım yandı beni hastaneye götürmediler vücudum su baloncuklarıyla doldu acılar içinde kıvrandım sonra da ceza gelmesin diye götürmediler
yani yandığım halde hastaneye gitmeme izin vermeyen bir aileden bahsediyoruz nasıl bahane uydurup gidebilirim ki ölmem gerek herhalde
Ne desem ki.. yine de umudunu kaybetme. Ne olur bilemezsin
Kesinlikle et
ama nasıl hiçbir şeyim yok bu devirde para harcanmadan 2 adım atılamıyor
ücretsiz olan kuruma da kız olduğum için tek gidemem
Nasıl tek gidemezsin ya nerde yasiyorsun sen
doğunun saçma sapan kuralları yüzünden vandayım ben
Kardeşinle git
kardeşim istiyordu ama dedi orada çok ses oluyor dikkatim dağılıyor
Gitmiyormu
hayır kalakaldım
E senin kaydın var ya devam et
Uniye
gidip tekrar okumam için gene en az 2000 tl vermem gerek ama yok maalesef ben vaktinde tüm burslarımı babama borçlarına 10.000 tl verdim o benim için 50 tl veremiyor 1 kitap alamıyorum
Çok üzüldüm senin adına olmaz olsun öyle baba diyecem ama sanırım siz hala seviyorsunuz
hiçbir şey umrumda değil yeter teşekkür ederim iyi geceler
Sizede
Evden kaç yokmu güvendiğin kimse...
olur mu öyle şey gidecek kimsem yok olsa da yapamam öldürürler kesin bunu yapamam kimsenin canından önemli değilim
Sürünmeye ve yaşamaya devam... işin çok zor... inşallah kurtulursun
amin Allah razı olsun