Gec karar verdim ama ben sinava girmek istiyorum. Bir bolum okudum ama sevmeyerek bitirdim. Millet artik 2. Hatta 3. Bölümünü bile okuyor.
Yaşim 23 gec mi kaldim diye de dusunuyorum ama bilmiyorum. Sifir oldugumu düşünün cunku konulari hic hatirlamiyorum.
Simdi depremden dolayi cikarilan konular falan da var. Sozelden girecegim. Sayisal ya da tm yetişmez gibi geliyor. Sozelden 100-150 bin siralama rahat yapılır mi kalan surede? Daha iyi sirlaama olursa daha iyisi de olsun tabi.
Sozelden en iyi bolum olarak ögretmenlik var. Ilgi alanima da giriyor. Muhtemelen tercihim bu alanlar uzerine olur eger siralamayi tutturursam. belki tm alanindan da iyi siralama gelirse tmden de tercih verebilirim. Pdr, sinif ogretmenligi ya da psikoloji gibi. Artik siralama ve puan ne olursa.
100 küsür gün kaldi sinava. Kalan surede bu dedigim seyler yapılır mı? Hem konular azaldi hemde sıfır biri olarak yapilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tyt de sorun yoksa sözelden yaparsın her ikisi de iyi değilse zor
Tyt yi falanda hic hatirlamiyorum. Turkce dil bilgisini falan, tekrar bakmam lazım
Tyt de 60 ın altına düşme sözel kısımdan da 80 sorudan 50 60 yapsan gelir bence ama nasıl program yapıp çalışacaksın bilemiyorum. Çünkü millet 10 ayda zor yapıyor sınava 3 ay kala zor gerçekten
Evet haklisin bende farkindayim. 10 ayda sindire sindire verimli calismak var, e ayda hizli hizli bir seyler yapmak var. 3 ayda az degil aslinda ama konular cok
3 ayda**
Knk günde 10 saatin altına düşmeden çalışırsan bir ihtimal yaparsın
Seneye diyecegim bu sefer yaş 24 olacak. Mezuniyet 28 olacak. Yas ilerledikce bu toplara girmekte zor oluyor cunku. Bu vakte kadar beklememin sebebi de bu belki. 18-19 yasindaki şevkim yok şu yaşimda. Bilemiyorum denesem mi? Yoksa hic mi girismesem. Bir de belki sinavda kolay olursa cok pisman olurum. Ki konular çıkarıldı. Kolay da olabilir sinav, depremden dolayi magdur olan cok ogrenci var. Uzmek istemeyebilirler. Bilmiyorum hala kararsızım
Hakkında hayırlısı olsun ama 81 yaşında ki adam bile sınava giriyorsa senin icin de gec değildir:)
Hangi dalda giriceksin
Sözel
Rahat girersin. Ben ikinci bölüm için hukuk denicem mesela. İstersen yardım edrim sana özelden. Başka sorun olursa.
Sıfır olmama ragmen yetisir mi? Hicbir sey hatirlamiyorum cunku.
Senin yapma. Gereken girceğin alanda YouTube dan ders videoları izle. Zaten sözelden gireceksen işin daha rahat. Çünkü ayt de tytden ayrı olarak sadece edebiyat çalısıcaksın. Diğer sözel ders konuları tyt ile aynı nerdeyse.
Konu konu video mu izleyeyim sence, yoksa kitaptan kinu mu calismak hizli olur? Videi olarak konu konu mu çalısayim yoksa hani tonguçun falan bir dersi anlattigi 4-5 saatlik genel tekrar videolari var. Onlari izleyip test cozmem mi daha iyi olur yoksa konu konu mu gideyim? Mesela benim hocam kanali var. Konu konu isliyor o sekilde mi ilerleyeyim? Bir de video izlemek mi daha yararli olur, oturup konu çalışmam, konulari kitaptan okumak mi? Cunku mesela bir konuyu ben 20 dakikada calisacagim ama video 45 dakikada anlatmis. Zaman verimi açısından hangisi iyi olur?
Diger sorumda bazilari yetismez demiz. Biraz demorolize oldum 3 ayda evet dolu dolu çalışamam belki, detayli da çalışamam ama bilmiyorum, kararsizim denesem mi, calismaya baslasam mi yoksa bu topa hic mi girmesem? Bir de sinav kolay olur gibime geliyor, konular cikarildi, bircok öğrenci calismaya bu surecte ara verdi. Bu yuzden bu sene simav kolay olur gibi geliyor bana. Gecen sene secimden dolayi kolay sordular, bu sene depremden dolayi uzmek istemeyebilirler öğrencileri. Calismasam pisman olur muyum, ne kadar verimli calisirim bilemiyorum. Keske bu kadar sıkıştırmasaydim ya. Sonradan karar verdim. Ozellikle icak ayinda sinava bir daha mi girsem perileri geldi, karar vereyim, deprem falan derken taa bu noktaya geldi
Biraz zor