Bizim üniveristenin ikinci öğretim bölümlerinden birinde mi okusam
Ya da İstanbul Üniversitesinin çocuk gelişimimini mi okusam
Sınıf öğretmenliği birinci sınıfım ek bir şeyler istiyorum
Bizim üniveristenin ikinci öğretim bölümlerinden birinde mi okusam
Ya da İstanbul Üniversitesinin çocuk gelişimimini mi okusam
Sınıf öğretmenliği birinci sınıfım ek bir şeyler istiyorum
Detayları okudum. Ek olarak okuyabileceğiniz ve bu size bir fikir bile olması, gerçekten kendiniz için aslında büyük bir atılım olduğunu belirtmek istiyorum. Çocuk gelişimi fakültesinde okumanızı elbette öneririm çünkü ben çocuk gelişimciyim. Mesleğimi çok bağlı ve aşk yaşadığım için, çocukları seven ve onlarla ilgili bir yandan da donanım sahibi olmak isteyen her bireye öneriyorum. Şimdi bir yandan da şunu düşünmek lazım. Okuduğunuz okulda da tekrar farklı bir alanda ek olarak okuma şansınız var. Bulunduğunuz yerde farklı bir alanda da kendinizi ek olarak geliştirmeniz sizin açınızdan daha sağlıklı olacağını belirtmek isterim. Kısaca her iki yönden de yanlış bir şey yapmıyorsunuz sadece karar verecek olan kişi sizsiniz ve sizin zihninizi müdahalede bulunmak istemem. Sadece fikirlerimi belirtebilirim, karar sizindir. Tek şunu bilin, yanlış bir şey yapmıyorsunuz birinden birini tercih bile etseniz, emin olun yaptığınız şey her şekilde sizin yararınıza olacaktır...
Merhaba, ikisi de güzel aslında ama baktığınız zaman sınıf öğretmenliğini takviyeleyecek ve sizin alanınızda daha da uzmanlaşmanıza yarayacak olan şey bence çocuk gelişimi bölümü olur çünkü zaten sizin sınıf öğretmenliğine ders vereceğiniz yaş grubu ve çocuk gelişiminde ilgilendiğiniz çocukların yaş grubu hemen hemen aynı olacaktır yani bu bakımdan ben avantaj olduğunu düşünüyorum. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Galiba bende öyle yapacağım
Cevap
2Cevap
hukuk dene
Yazılım oku
Knk zor değil mi o
Kolay bilumde de iş bulunmuyor
Doğru haklısın da yazılım açıktan var mı
Sebeb ne
Nasıl sebeb
şu an ne okuyorsun
Sınıf öğretmenliği
Oku bitir iste. İkinci ogretim ne ise yariyor hic cozemedim
Akşam giriyorsun derslere
Derslere ne zaman giriyorsun diye soru mu sordum?
Kızma
Kizmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?