Yeni atanmış tarih öğretmeni ek ders + hafta sonu kurs ücreti ile birlikte ne kadar maaş alıyor?
Ayrıca her öğretmen hafta sonu kurslarda ders verebiliyormu?
Ayrıca her öğretmen hafta sonu kurslarda ders verebiliyormu?
Merhaba, 11-12 bin lira civarı bir şey alır başlangıçta yani zorunlu dersler üzerinden böyle hesap edilebilir. Benim bildiğim kadarıyla 18 saat zorunlu ders ücreti bu. Ek derslerle birlikte 13-15 bin lira arasında bir kazanç elde edebilirler. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Saolasin teşekkürler
Rica ederim.
Şimdi yeni atanan bir öğretmen en fazla 11-12 bin arası almaktadır. Zamanla ve ilerledikçe elbette maaş üzerine artış olacaktır. Kurs kısmına gelecek olursak, eğer alanınız gereği kurs talebi çok fazla olursa, okulunda izni ve görevlendirme yapması ile eğitim verilebilir. Ek olarak ordan da ücret temin edilince 14-15 bin arasında net maaş almaktadırlar...
Saolasin teşekkürler
Cevap
0Cevap
Ablam öğretmen yeni atandı zamdan önce net 9.500 alıyordu okul öncesi olduğu için ek ders ücreti biraz fazlaydı 3 bin de ordan aliyordu ama zamdan sonra net 11.500 e çıktı sanırım ek derssiz
Teşekkürler
Girdiği ders sayısına göre değişir yeterli öğrenci kurs isterse haftasonu kursu açılır ama başka okulda falanda ihtiyaç olsa gidebilir kurs için falan
Anladım peki kurs olmadan zorunlu ders + ek ders verirsem ne kadar alırım...
15 saat maaş karşılığı fazlasınıda ekders ücreti olarak alırsın
Az mis ya her neyse hiç yoktan iyidir
Yani
Teşekkürler
Ricalar
bunu bende merak ediyorum
Matematikci isen iyi kazanırsın. Yerinde olsam okulda zorunlu dersleri veririm. Ek ders vermem ek ders yerine özel ders veya dersanede çalışırım. Matematike özel kurumlar değer veriyor..
ek dersler özel dersten daha mı az ücreti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?