Arkadaşlar kısa bir süre sonra komiser yardımcısı olarak göreve başlayacağım ama hangi silah alacağıma karar veremiyorum bir kaç seçeneğim var siz hangisini tercih edersiniz
1. Canik TP9 SFX
2. Canik METE SFT
3. Canik METE SFT PRO
4. Canik TP9 SF
1. Canik TP9 SFX
2. Canik METE SFT
3. Canik METE SFT PRO
4. Canik TP9 SF
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Napıcan silahı ya. Sanki iyi bişeyde? CZ diye bi silah varmış.
Polisim ya hani silahsız polismi olur
Her silahı vermezler ki sana. Sig sauer al. Ya da walther p99
İşte onlar verilmiyo yerli markalardan istediğin bir silahı seçme hakkım var ama karar veremedim belki silah hakkında bilgisi olan biri görür diye buraya yazdım
Anladım. Walther al. Ama çok çok pahalı ya. Amerikan polisi kullanıyor. Zaten sesi bile sağır eder. 😂👍
Vermiyorlar onu walther yerli değil sadece Canik sarsılmaz girsan gibi markaları alabiliyoruz ayrıca Amerikan polisi walther değil Glock kullanıyor
Glock suikast silahıdır. Ve diğerlerine göre miniciktir. Walther ve Ruger kullanıyorlar onlar ben bir tanesinin belindekini incelemiştim. M16 da kullandım askerlikte. AR 15 i çok merak ediyorum, nasıl acaba?
Silah hakkında bir bilginiz yok sanırım Glockun bir sürü modeli vardır küçük olanıda var büyük olanıda ve Amerikan polisleri Glock 19 kullanıyor araştırırsanız anlarsınız
Ve ayrıca walther ve ruger alman markasıdır Amerika'daki askerlerde ve polislerde görülmesi zordur
Türk arkadaşım California da polis. Bakma imkanım olmuştu elime alıp. Ben NATO askeriydim.
O kendi şahsi silahı olabilir ama görevde kullanamaz yerli üretim olmayan silahları kullanmıyor Amerika çünkü
Anladım. 👍
Silah seçilebiliyor mu
Evet parasını ödeyerek istediğin silahı seçebiliyorsun o an mevcut ne varsa
Çek AK 47 kanka
Kral onu normal memurlara veriyorlar nöbet tutarken ben komiser yardımcısı olarak göreve başlayacağım için bana yok o ama verseler iyi olur
Kanka TP iyi seri diye duydum birini seç
Büyük bir ihtimalle TP9 SFX alıcam zaten ama oda çok uzun geliyo ya onu alcam ya da Mete sft alcam kral
Sen bilirsin kankam
Hepsi cacık tek gerçek sarsılmaz
Onun tasarımı gözüme çok sade kalıyor ama performans olarak ikiside neredeyse eşit
Uzi falan yok mu
Kral keleş bile var istersen
Üffff keleş al ikincil silah olarak uzi al yakın mesafede tararsın üçüncüle de karambit koy
Yok kral kafamıza göre sıkamıyoruz be
Sık demedim yanına al lazım olur
Keleş veriyorlarda normal memurlara nöbet tutarken ben komiser yardımcısı olarak başlıyorum göreve bana vermiyorlar ama karambiti iyi dedin onu alıyım yanima
Boşuna okumuşun her şeyi ben akıl ettim a q
Mp 5