depremlerin devamlılığına ve eğitimin bu şekildeki gidişatına bağlı. deprem devamlılığı olursa açılmaz diye düşünüyorum. eğitim kötü ilerlerse ve öğrenciler bu duruma itiraz etmeye devam ederse açılabilir. daha önce de online olarak görüldüğü ve zorlanıldığı için çoğunluk açılması taraftarı. aynı olayları kimse yaşamak istemiyor haliyle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
depremlerin devamlılığına ve eğitimin bu şekildeki gidişatına bağlı. deprem devamlılığı olursa açılmaz diye düşünüyorum. eğitim kötü ilerlerse ve öğrenciler bu duruma itiraz etmeye devam ederse açılabilir. daha önce de online olarak görüldüğü ve zorlanıldığı için çoğunluk açılması taraftarı. aynı olayları kimse yaşamak istemiyor haliyle.
Açılmaz, sonuçta ev kirası vermemek için millet kontratı bozdu, 1500 ödediği eve şu an 4000 TL istiyorlar. Millet işini gücünü bırakmak zorunda kaldı
Açılmaz bence birçok yurtlarda depremzedelere açıldı magdur olmamak için açmazlar uzaktan eğitim daha güzel geçersin dersleri
Yani orası öyle bir de depremden gelen insanlara hadi gidin artık öğrenciler gelicekte demezler artık
Aynen öyle keşke sonradan bir üniversite daha okusaydım corana deprem derken gitmeden okul biterdi
Açılmaz umarim insanlar kendini ona gore ayarladi.
Sanmıyorum bu sene böyle devam eder
Bizim yurt pert açılsa da uzaktan olur anca
Öyle bir söylenti dönüyor ama sanmıyorum
Yaz okuluda mi böyle olur sence
Açılmaz bence dönemi böyle kapatırlar.
Açılacak diyorlar
Açılacak diye duydum iyi bir gazeteciden
Açılmaz
Olabilir
Hiç sanmıyorum
Açılmaz shgjhj
Insallah acılmaz