Selamm kpssye bir türlü çalışamayan ben öğretmen adayı, tezli yüksek lisans yapmaya karar verdim. Ales zor mu, yüksek lisansı hangi bölümden yapmak mantıklı bilgisi olann bu arada sosyal bilgiler öğretmenligi mezunuyumm
Yüksek lisans zor
Yüksek lisans kolay
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
çok zor değil dilin varsa yüksek lisans a yönel kesinlikle.. şehir neresi? bulunduğun ilde üniversite çok mu
Hocam neye karar verdiniz bende yüksek lisans yapmak istiyorumda internetten araştırdım net birşeyler bulamadım kolay mi zor mu diye
Tez yazması zor
O kadar mı zor ya parayla yazdirsamm
Brans ne hocam ben de öabt calısıyom
Sosyal Bilgiler hocam sizin branş nedir
ilk matematik hocam benımkısı de öabt nasıl gidiyo sizin
Hocam açıkçası 2 kere tam çalışamadan girdim çok zor zaten ücretli öğretmenlik yapiyorum Şu an sizin nasil gidiyor
dershanedeyimm hocam ben öabt yle beraber götürüyorum şükür sorun yok ya sizin nasıl gidiyor okul vs
Çok sevindim sizin adınıza hocam atanirsiniz. Iyi hocam şükür madem atanmak zor içimde kalmasın öğretmenlik dedim güzel gidiyor fakat sınıf öğretmenliği yapıyorum kendi branşımda boşluk yoktu. Hayatta böyle geçmez alese gireyim belki daha kolay olur kpss vs den diye düşünüyorum
geçmez hocam atanmaya bakın ben dershanedeyim pes ettim şimdiden zorlanıyorum. yaş kaçtı hocam? dershanede calısmaktan vs gene ıyıdır valla ücretli öğretmenlik
Anlıyorum hocam matematik öğretmeni alımı yine fazla özel ders verme imkanınız çok ücretli öğretmenlikte çoğunlukla matematikte boşluk var dershanede çalışıyorum derken hoca olarak mı yoksa öğrenci olarak mı hocam? 25 yaşındayım sizin yaş kaç
23 olacağım dershanede tam çalışmıyorum aslında özel ders vs verirken orayı kullanıyorum. evet evet matematiğin o yöne imkanı var ama sosyalde alımlar nasıl sizin kaçla kapattı en son
Anladim hocam yeni mezunsunuz o zaman pes etmeyinn başarırsınız. Bizim bölüm zor hocam 80 ile alim yapiyor zaten en fazla 60 kisi aliyor
Siz de pes etmeyin hocam atanırsınız daha gençsiniz😅25 atanmaya 26 27 olsa mis daha ne dimi valla hırs yapın çalışın
😅😅 genciz hocam da bizim okulda ayni branştan 45 yaşında hoca var atanamıyorum diyor korkuttu beni nasip bakalım çalışacağım ama sizede fikir vereyim kpss lisans 70 ile polislik ve katiplik geliyor tabi sınavlarda var ama onlar basit biraz daha tek mesleğe yogunlasmamak lazim
Öyle hocam da hırsa bakıyo bence tamamen takip atayımmı isterseniz özelden konuşuruz uyarsa😅
Olur hocam Instagram hesabindan konusalim mi burası zor oluyor 😅
fake varsa verin hocam yazın burdan takip atıyım😅
Görünce silerm direkt