arkadaşlar kumar oynamış para falanda kazanmış ben de öğretmene söyledim ceza falan almazlar dimi okul da oynamadilar çünkü özel hayatlarına karışamazlar belki velilerini bilgilendirirler diye düşünüyorum...
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yok bişey olmaz ama ailelerine kesin bilgi verilir
sanaldan oynamışlar zaten öyle duydum
Sende ne karisiyon sana ne. Müdür takintiliysa iş çok farklı boyutlarada gidebilir çünkü yasak kanunen yani. Sanmam o kadar yapacağını ama yapadabilir. Niye burnunu sokuyon ki şikayet edince aferin aldın mi
öyle olmadı banada sınıf arkadaşım dedi benim bu kızlar ile tartışmam oldu hocaya olayı anlatmaya gittik yanımda bir arkadaşımda vardı oda yaptıkları başka şeyleri falan söyledi bende dedim böyle böyle duydum diye hoca da o sıkıntı falan dedi bana ne kardeşim ben niye ceza alıyorum ben mi dedim oynayın diye
zaten oynadılarsa her türlü ortaya çıkar oynamadilarsa iftira derler geçer oynadılarsa biraz araştırma yapsalar bulurlar
Tekrar diyorum oynadilarsa size ne sizi dahilmi ettiler zorladilarmi para mı istediler size ne? Anlaması zormu
evet banane haklısınız ama artık demis bulundum elden bir şey gelmez
Aileleri dövecek sovecek en iyi sonucu bu
yok be hepsi büyük insnaalr dovulcdk yaşı çoktan geçmişler... belki söyledim diye üstüme gelirler.. ama yaptıkları suç insanın içi rahat olmuyor
Suçla başa çıkmanın yolu bu değil emin ol. Neyse dicek bişey bulamıyorum yanlış yapmışsın ama ölüm yok ucunda rahat ol
yok ben şey diye biraz tedirgin oldum bana da ceza verirler diye korktum ama ben söyleyerek üstüme düşeni yaptım yaptıkları doğru bir şey değil ve bu bir bataklık çekiyor içine iyice şimdi kazanmış bunlar eğer para tatlı gelip alisirlarsa oynayıp kaybede de bilirler..
şimdi bana ceza vermeleri olanaksız ben mi oynayin dedim
duydugumu söyledim
Ceza verilmez ama kurul gerekli görürse senide çağırır dinler
kurul kurulmaz diye tahmin ediyorum çünkü bir kişinin demesi ile olur mu belki ben yalan söylüyorum her ihtimali düşünürler ama sınıfta ki arkadaşım demişti bana da bilen duyan herkesi çağırırlar siz bilgili gibisiniz bu konularda nereden araştırma yapıyorsunuz
Zamanında o kurulda çok bulundum
aa ne güzel dediğim gibi bende sadece duyduğumu söyledim ki bizim orada hiç bir şey gizli kalmaz halk dedikoduyu seviyor her şey yayılır... müdür de öyle takıntılı biri değil... belki bana baskı yapabilirler neden söyledin diye benim de yediğim haltlar var ama Max sigara sigaranın üstüne çıkmadım
Bisiy olmaz
biliyorum
Senmisin ekleyen
yess
Dışarda yapmışlarsa neden karışıyorsun millete