Eğitim & Kariyer Net 19 bin TL maaş ve üç ayda bir net maaş kadar prim iyi bir teklif mi? Kabul etmeli miyim? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Net 19.000tl ve üç ayda bir +1 net maaş kadar prim.Evim var, arabam var. Büyük şehirde yaşamıyorum.Kabul etmeli miyim? Güncellemeler+1 yıl Güncel Net 19 bin TL maaş ve üç ayda bir net maaş kadar prim iyi bir teklif mi? Kabul etmeli miyim? Cevapla Maaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
__SimonDiyorKi__ Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hangi iş kolundasın? En son benzer bir işten ne kadar maaş alıyordun? Tecrübesiz olduğun bir iş mi? Bunları yazmadan buraya böyle "maaş" sorusu soranlara acıyorum :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 5 senelik tecrübem var ihracat Yorumla
Yalnızlıksenfonisix Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İs tanımı nedir? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İhracat Yorumla Yalnızlıksenfonisix +1 yıl Kabul edebilirsin bence Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çalışma saatleri önemli 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sabah 08:30 qkşam 18:30 Haftasonu tatil Yorumla Touristt46 +1 yıl Bence iyi hafta sonu tatil olmasa düşünürdüm ama hafta sonun var be daha nolsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence de iyi Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Is ve mesleki deneyimin nedir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İhracat, 5 sene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Guzel, hayrlisi olsun Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı. güzel para işine baglı 0 0 Yorumla
karizma14 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Ne işi bu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İhracat. Tam zamanlı bir iş Yorumla karizma14 +1 yıl İyi kanka güzel para Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hangi iş kolundasın? En son benzer bir işten ne kadar maaş alıyordun? Tecrübesiz olduğun bir iş mi?
Bunları yazmadan buraya böyle "maaş" sorusu soranlara acıyorum :D
5 senelik tecrübem var ihracat
İs tanımı nedir?
İhracat
Kabul edebilirsin bence
Çalışma saatleri önemli
Sabah 08:30 qkşam 18:30
Haftasonu tatil
Bence iyi hafta sonu tatil olmasa düşünürdüm ama hafta sonun var be daha nolsun
Bence de iyi
Güzel bir teklif bence kabul edin
Kabul edebilirsin ortalama işte