Güncellemeler
+1 yıl
Öncelikle bu soruyu siyaset veya ırkçılık yapılsın diye sormadım deneyimi olanlardan bilgi almak için yazdım ben ırkçı değilim benim gözümde çocuk çocuktur insan insan hayvan hayvandır ayrım yapmam benim insanıma askerime zeval getirmedikleri sürece ben bir eğitimciyim çocukları hor görmek ne etikliğe ne insanlığa sığar bizler orada öğretmen olmazsak onları zehirleyip dağa götürürler onları ilimle bilimle büyütmemiz lazım lütfen kavga etmeyin ırkçı değilim asla ama NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Helal sana İstanbul'da olsa. Orası için bir korıma ayarlatıtdrık
Korumaya gerek var mı
Yanş elinin altında dırsun orada destek
Ruhsatım var sorun olmaz
Ya hiç korkma ben ırda askerlik yaptım ğnsankarı iyi hiç bişey olmaz onlarn dedikleri 90 lı yıllardu
Tam tersi oralarda öğretmene çok değer veriyolar hrm aileler hem öğrenciler çok sever
Oralarda 3 yıl yaşadım bildiğimi gördüğümü söylüyorum
Sen bekle bakalım neler olacak rahat uyuma
@DertDinleyici00 bu ülkede yaşaya biliyorsan başına bomba yağmadan Türk askerinin polisinin sayesinde dinin ırkın siyasi partin ne olursa olsun ortaya canını koymuş şehitlerimize canlarını göreve uğurlayan eşlerinin annelerinin şahsına laf etmek senin haddine değil sevmiyorsanda saygı sen Türk insanına ırkçılık yaparsan Türk insanının diğerlerini hor görmesini eleştiremezsin
Umarım bulunur böyle insanların rahat şekilde yaşayıp hakaret etmesine katlanamıyorum artık
Aklınca delikanlılık yapıyor işte neyse bişey söylemek istemiyorum sorunuza verdiğim cevaba odaklanıyorum 😀
Ailen tam Bi yobaz
orada seni kendi evlatları gibi görürler
Kürdün olduğu her yer sıkıntılıdır
türklerin olduğu hiçbiryerde de doğru düzgün eğitim yok üniversite yok bilim yok sanat yok o ne olacak
@DertDinleyici00 her şey güzel hoş aslında bunların sebebi gerici kesim ve entegre olamayan arap kürt ırkları bu k0peklere bu kadar iyi davranıp haklar verip insan muamelesi yaptığımız için kalkınamıyoruz
@DertDinleyici00 asimile oldukları için oralara git %70 kesim Türklüğünü inkar eder ben slawım rusum derler
@DertDinleyici00 dibine kadar Türküm Türkler ahlaklı ırktır malesefki arap ve kürtleröe olan kırma ırklar ve kürtlerin arapların k0pek gibi üremesi 4-5 karılı olup her karıdan 15 cocuk yapması akraba evliliği yapmaları çocuk yapıp o… gibi sağa sola sokağa salması böyle Teröristleri meydana getiriyor sonra doğuda kürt devleti kurmak isteyen bilmem ne evlatları çıkıyor ortaya sonra bizim memurlarımız orada rahat görev yapamıyor maalesef
Öyle bir söverdimde işte sana para kazandırmak istemiyorum ben kasımpaşa diyim sen anla zaten profil fotoğrafından belli
Profilimde ne var la
Ailen saçmalamış. Asıl orada öğretmen sevilir
Görev kutsaldır git
👏👏👏👏helal olsun