Doğu Görev ataması?

Sınıf öğretmenliği mezunuyum ihtiyaça dayalı hâkkari civar köylerden birine görevlendirildim bu saate kadar araştırma yaptım çünkü ailem başımın etini yedi orada öğretmen sevmezler diye zaten zorunlu doğu görevimiz var diyorum yok anlatamıyorum doğu tarafında görev yapan öğretmenler varsa deneyimlerinizi anlatırmısınız bir kaç üst sınıftan arkadaşlarımda pek olumlu konuşmadı cidden öğretmen sevmiyorlarmı güvenlik sorunu var mı gerçi hepsi olumsuz olsa bile ben yinede gidicem çocuklar eğitimsiz kalmamalı

Güncellemeler
+1 yıl
Öncelikle bu soruyu siyaset veya ırkçılık yapılsın diye sormadım deneyimi olanlardan bilgi almak için yazdım ben ırkçı değilim benim gözümde çocuk çocuktur insan insan hayvan hayvandır ayrım yapmam benim insanıma askerime zeval getirmedikleri sürece ben bir eğitimciyim çocukları hor görmek ne etikliğe ne insanlığa sığar bizler orada öğretmen olmazsak onları zehirleyip dağa götürürler onları ilimle bilimle büyütmemiz lazım lütfen kavga etmeyin ırkçı değilim asla ama NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Doğu Görev ataması?