Arkadaşlar babam memur diye hiçbir burstan faydalanmıyorum alabileceğim burs var mı bildiğiniz?

Arkadaşlar sırf babam memur diye hiçbir bursu alamıyorum burs veren kurumlar babam aldığı parayı bana toptan veriyo zannediyo sanırsam ihtiyacım olan her şeyde babamla kavga ederek küçük düşerek para dilenme durumuna geliyorum zannedersiniz ki makyaj falan yapıyorum asla makyaj kullanmayan bir kızım cilt problemlerim için ilaçlar almam gerekiyor o konuda bile kavga ediyor benimle nerden kimden bulucam arkadaşlar ben çalış diyenler olucak ama istemiyorum sanmayın köy gibi bir ilçede yaşıyorum 7k nüfuslu iş falan yok online ders için pcye ihtiyacım var ama babam almaz imkansız o derece pahalı bişi kitaba ihtiyacım da var aynı şekilde cidden bıktım her seferinde babama dilenip önünde aşağılanmalara maruz kalmaktan kıyafet ihtiyacım bile aynı şekilde otobüs dolmuş parası daha neler neler cidden çok zor durumdayım bir burs bari bulsam dua edicem size 😓
Arkadaşlar babam memur diye hiçbir burstan faydalanmıyorum alabileceğim burs var mı bildiğiniz?